Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Na postaji so energijski napitek, voda, sadje, kruh, ...kasneje tudi juha, kava in pivo izpod pulta :wink: !

Priporočam gele, sol in kakšen bidon, da si ga sproti nafilaš, ker zna biti žeja, vsaj lani je bilo peklensko vroče in glede na vremenske razmere kakšna okrepčevalnica premalo :oops: .

Lani sem imel kolesarsko spremstvo in se je izkazalo kot odlično, tako, da smo lahko oskrbovali žejne tekače, ki so potrebovali pijačo. Zato sem si tudi letos priskrbela spremstvo na kolesu.

:wink:
Hvala Nataša. To sem tudi imel sam v mislih. Pol litrsko stekleničko vode, 6 gelov, 200mg Magnezija pa torbica za okrog pasu. Kako pa sol zapakiraš? Se dobijo morda kake tablete?
ero napisal/-a:
skorc napisal/-a:Kako pa sol zapakiraš? Se dobijo morda kake tablete?

Kupiš kristal himalajske soli in ga nadrobiš;)

Definitivno himalajska sol, odlična zadeva :D .
natasa napisal/-a:
ero napisal/-a:
skorc napisal/-a:Kako pa sol zapakiraš? Se dobijo morda kake tablete?

Kupiš kristal himalajske soli in ga nadrobiš;)

Definitivno himalajska sol, odlična zadeva :D .

Jaz za enkrat prisegam kar na "domače" :lol: :lol: ...piransko sol oz. solni cvet iz sečoveljskih solin... zapakiram v malo vrečkico in to je to.... :lol: :lol:
Miti o Himalajski soli so že davno padli. Vsak zaveden Slovenec bi moral staviti na Sečoveljsko nerafinirano nejodirano, čisto naravno sol. Je v prav lepih kristalih, tako da ni treba nič klesat. V Himalajski soli ni nič takega, česar ni v Sečoveljski.
Je pa res da "Himalajska sol" zveni bolj nobel. Vendar nič drugega kot to.
Vse je v glavi = odločitev
Kristal himalajske soli nosim zraven na vse trekinge in na vse maratone, pa ga nikdar ne uporabim, ker nimam v glavi, da bi rabil dozirati sol.
Ob dehidraciji na prvi etapi Trans Slovenija sem se zavedal, da voda kar teče iz mene in da moram nekaj storit. Dvakrat sem za par sekund dal v usta kristal. Prepričan sem, da sem s tem utrpel manj škode, kot bi sicer brez te soli ... a vse je v glavi :wink:
Sem danes bral, da ultraši na Transslo pijejo sveže sadne in zelenjavne sokove. Tudi korenčkovega. Zanimivo.
V tvojem primeru pa dvomim, da je sol kaj zmanjšala škodo. Odločilno je bilo da si nehal. Še bolj pravilno pa bi bilo, da te tam (kot tekmovalca) sploh ne bi bilo. Kljub srečanju z Abrahamom se še vedno slabo odločaš. Pa saj je še čas. Imaš še drugih 50 let učenja.
ja vse je v glvi, v nedelo se zacnem prpravlat za tekmo...mal malo cajta ampak sej je vse v glavi-glava pa luda :twisted:
  • 1
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 18

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA