Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Dobro jutro še s support strani :). Končno sem se malo bolj naspal. Zadnji dve noči samo po 3 ure je terjalo svoj davek. In potem še cel dan pedenat postjanke ni glih lahko. Ampak z veseljem in še kdaj. Preteči toliko razdalje v takih pogojih je izjemen podvig.

Zajc škoda za nogo sam če ne moreš niti stopit potem je odločitev znana. V ponos mi je bilo streči in s prve linije prispevati k dosegom.

Tukaj je izbor slik z terena.
http://picasaweb.google.si/uros.76/Tran ... directlink
Seveda je poudarek na tekačih ki sem jih videl na progi. Italijan je imel tako ali tako raketni pogon in ostali si bili preveč zadaj da bi jih dosegel.

Še enkrat čestitke vsem udeležencom :clap:
Se vidimo v nedeljo na morju.
Še eno kratko poročilo s proge.
V vodstvu na današnji etapi je novinec, ki teče samo današnjo etapo, sledi mu Italijan, potem pa se mi zdi da je Barić, Srb ima težave in teče bolj počasi, dobro pa se držita tudi Italijanka in Nemka.
Oleta sem videl na prvi postojanki, zabava vse in si stegna maže s protibolečinsko kremo.
TO-LE ima psihološke probleme že na 15 km je počival, pa so bili pred njim še vsi vzponi, pravi da bi rad prišel vsaj do doma, se pravi še danes in jutri. Samostojni je zamenjal copate in se podal v lov za Toletom, je pa veliko boljše volje. Edina slovenska predstavnica teče lagano v svojem tempu, na začelju pa melje asfalt najstarejši udeležencec.
To je stanje s proge tam nekje ob 9,15.

Start
Slika

Slika

Nasmejan OLE
Slika
bobr napisal/-a:Jaz grem tečt od kozine do pirana v solo režiji. Za štart se še odločam, nekje od 6 do 8 odvisno kdaj se zbudim :).
Rosi lahko greš z mano sam ti si rekel da bi tekel manj :?:

Od kozine bi bilo preveč (45km), pa še tempo boš imel precej bolj hiter. Bom doma odtekel malo daljšo razdaljo. Želja na trans slo je bila predvsem tečt z nekom (prej z zajc-em, nazadnje pa z avi-jem) in mu bit predvsem za moralno podporo.
ROSI64 napisal/-a:
bobr napisal/-a:Jaz grem tečt od kozine do pirana v solo režiji. Za štart se še odločam, nekje od 6 do 8 odvisno kdaj se zbudim :).
Rosi lahko greš z mano sam ti si rekel da bi tekel manj :?:

Od kozine bi bilo preveč (45km), pa še tempo boš imel precej bolj hiter. Bom doma odtekel malo daljšo razdaljo. Želja na trans slo je bila predvsem tečt z nekom (prej z zajc-em, nazadnje pa z avi-jem) in mu bit predvsem za moralno podporo.

rosi ZS....
ROSI64 napisal/-a:Od kozine bi bilo preveč (45km), pa še tempo boš imel precej bolj hiter. Bom doma odtekel malo daljšo razdaljo. Želja na trans slo je bila predvsem tečt z nekom (prej z zajc-em, nazadnje pa z avi-jem) in mu bit predvsem za moralno podporo.

Če še ne veš sta na daljši progi zajc in avi hitrejša od mene :) Ja sej, jez pa nisem potreben moralne podpore :|
Pa drugič.

On topic: ne zanašaj se na GPS sliko. Ne vem če je res Barič pred italijanom ker ta italijan na transu nima konkurence.
grb napisal/-a: ...ZdravkoC in MiroR upam da se vama organizem sestavlja. Uros, ce ti prva etapa ni ratala, pa pridi na zadnjo ;)

Temu se reče pljuniti na karbid ali prilivanje bencina na ogenj. Kar naprej razmišljam, da bi se spet pojavil na progi, v trebuhu pa še kar naprej kruli in se nekaj pretaka, čeprav se je stanje umirilo.

Zelo mi je žal :--( , da je zajca doletela poškodba. Nisem mogel verjeti neverjetni lahkotnosti in hitrosti in očitno imamo favorita za naslednje projekte. Zajec, lepo se porihtaj.

V Bariča ni za dvomit. On je izkušen maček in teče zmagi nasproti. Dajmo Zdravko :D

Občudujem stare ultra prijatelje Toleta, Oleta in Samostojnega ter pričakujem njihovo zmago. Držite se.

Divjak Jože je pa tudi prava faca, pravi karakter za ultra, neomajan. Bravo.

Navijam še za vse ostale in upam, da bodo imele poškodbe in prebavne motnje ta vikend prosto. :wink:

Ej, punce so pa neutrudne, superiorne ... Držite se tako do konca :clap: :clap: :clap:

Pa še Polde, ta ti je faca. Lepo počasi in zagotovo. To je strategija dolgega življenja na progi. Drži se Polde.
bobr napisal/-a:Ja sej, jez pa nisem potreben moralne podpore :|

Ne boš ostal brez podpore :wink: Dolgi tek je imam za nedeljo že tko al tko v planu, tvojih 45km je sicer par km več kot sem jih imel v glavi, pa vseeno - bo pa padla prva ultra :lol: Pa še bl fletno bo v družbi - bova predelala NY podolgem in počez :lol: :lol:

Sva na vezi... zdej pa glavo štelat za nedeljo :D
Vsem, ki spremljate dirko preko spleta, z veseljem sporočam, da smo uspeli nekoliko popraviti aplikacijo in so sedaj podatki precej bolj ažurni in točni in se lahko zanesete na vrstni red, ki ga vidite na zaslonu :D
Zdravko je trenutno na področju kjer je pokritost s signalom zelo slaba vendar bomo tudi to skušali nekako urediti.

Še enkrat -vsaka čast vsem tekmovalkam in tekmovalcem!!!
Ultraši vsaka vam čast da ste se odločli za ta podvig, res ste carji :cast: :cast: :cast: :cast:
Čestitke vsem za tako veliko število pretečenih kilometrov, pa tudi za pametne odločitve.
Zame ste vsi zmagovalci. :clap: :clap: :clap: :clap:
Želim vam čimlažjo pot do cilja, in čimhitrejše okrevanje.
  • 1
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 24

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA