Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Spremljam debato pa me je vseeno presenetilo ko sem ugotovil da gre dirka čez moj rodni kraj. Prve sem zamudil, ker me ni blo doma, sem pa videl tekačico Rhenovo s spremljevalcem čigar imena nisem uspel zaznat, ter gospoda Mitchela, ki pa ni bil pri volji za razgovor in je bil videti precej izmučen.
Čestitke vsem udeležencem in srečno pot še naprej :laola
tulček napisal/-a:Evo, to pa delajo sveže stisnjeni sokovi :D ....oba sta pila, tale zraven jih je delal :clap:

Tale zraven je pa ce se ne motim moj sosolec iz srednje sole :) Ma kok je tale nasa SLO (pa ceprav trans) majhna :)
Komaj čakal da pridem iz službe,da vidim kako je. Seveda navijam za vse, a trenutno me je najbolj zanimal Zajčev rezultat.Pa saj človek ne more verjet, prava škoda!!! Slika

Sicer pa meni tako ali tako preveč v glavo ne gre, koko lahko človek vsaki dan par dni zapored preteče najmanj 2x maraton, ali drugače povedano,da prideš v cilj druge etape po polnoči, pa si zjutraj spet na štartu tokrat že tretje etape. Bravo Polde Taler z svojo vztrajnostjo se mi zdi,da bi lahko bil zgled vsem nam!!!
Vreme napisal/-a:Komaj čakal da pridem iz službe,da vidim kako je. Seveda navijam za vse, a trenutno me je najbolj zanimal Zajčev rezultat.Pa saj človek ne more verjet, prava škoda!!! Slika

Sicer pa meni tako ali tako preveč v glavo ne gre, koko lahko človek vsaki dan par dni zapored preteče najmanj 2x maraton, ali drugače povedano,da prideš v cilj druge etape po polnoči, pa si zjutraj spet na štartu tokrat že tretje etape. Bravo Polde Taler z svojo vztrajnostjo se mi zdi,da bi lahko bil zgled vsem nam!!!

Zajec je odstopil zaradi bolečine v stopalu. :( Malo nazaj beri forum o tem.
  • 1
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 24

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA