prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Classix napisal/-a:Srčno upam, da me res ni kdo ob zapovedani uri čakal na zbornem mestu. Takrat nekje sem z svojim hudo skrajšanim tekom namreč že zaključil. Kot sem enkrat že zapisal se nimam nikakaršnega namena igrati strelovoda. Bližnje bliskanje in grmenje me je prepričalo, da se je bolje obrniti in odpujsati proti domu. Še nekaj...tale ''moja'' druženja gredo do konca avgusta zaradi službenih obveznosti, dopusta...na počitek. Tako bo tudi obljubljena ''zen Barjanska polovička'' predvidoma na vrsti v začetku septembra.

Čuvajte mi PST ko zjenicu oka svog!

LP
Matjaž

Figo mačkino pa konec tekanja do septembra na tvoji trasi. Bomo pa drugače goljufali ne boj se. Pa recimo od Kosez pa do kamor pridem-mo. Se bo še našla kaka sorodna dušica za tak nedeljski tek.
pajo napisal/-a:Figo mačkino pa konec tekanja do septembra na tvoji trasi. Bomo pa drugače goljufali ne boj se. Pa recimo od Kosez pa do kamor pridem-mo. Se bo še našla kaka sorodna dušica za tak nedeljski tek.

:D Glede na to, da me jeseni čaka okrog 1,5 do 2 meseca "prisilne" športne pavze :( :--( - se čist strinjam! Razen seveda ko bom na morju....
kengurujko napisal/-a:Se pravi, da ta vikend ne bo "našega" nedeljskega teka... :( :--(

Ej...PST je odprt na vse konce in kraje. Vi se kar organizirajte in gazite po njemu. Mene so do dopusta na šihtu tako stisnili, da hodim domov samo še spati, jesti in gate menjati. No tu pa tam, kot danes zarana, pa še kaj odtečem. Konec naslednjega tedna grem ''pirhe namakati v slano vodo''...vrnem se nekje 10.08. Potem pa zopet...gasa.

LP
Matjaž
Sobota 15.08. ob 7:30 ''zjutraj''. 14 K, tempo cca. 7:00/K. Začetek sem namenoma malo prestavil, da bomo vsaj malo povohali, kakšen ''pekel'' nas čaka naslednji vikend v Domžalah.
Torej...kakšni kandidati?

LP
Matjaž
bom še jaz uletu, ker ravno rabim tole 14 k traso, da se malo stestiram za Ptuj.seveda bo moj temo najprej ogrevalni potem bom pa malo hitreje šel kot 7 min. kje točno je zborno mesto, da se ne iščemo preveč?
Nadj@ napisal/-a:CIAO

Ej kam tečete od dvorane pa do bajerja ??? in nazaj a je to to.

Za jutri imam(o) v planu od dvorane pa do tistega malega nadvoza ali mostička v Murglah in nazaj. To znese 14K...od dvorane do bajerja in nazaj je 25K...to pride na vrsto nekih 14 dni pred LM.

LP
Matjaž
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 19

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA