Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Jutro,
Zjutraj sem bil kar v dilemi ali je smiselno še vztrajati.
Odločil sem se, da za letos zaključim saj se je vćeraj bolečina na podplatih z vsakim pretečenim kilometrom stopnjevala.
Po odstopu je moj prvi vtis, da je regeneracija po vsaki etapi še najmanjši problem če je vse ostalo OK. Glede na to, da sem imel najprej v planu samo eno etapo sem na koncu zelo zadovoljen saj sem prišel do kar nekaj spoznanj, ki mi bodo na prihodnji etapnih dirkah olajšale premagovanje ekstremnih naporov.
Zahvala vsem za poslane želje in čestitke, posebno še Nataši, robocop-u za okrepčevalnico, lauferju in moji ekipi (Toni,Klara, ki je delovala brezhibno).
Sedaj grem na progo, do Darkota, Borisa in ostalih, saj se približijejo Cerknici.
LP
to-le
Evo še poročilo kako je bilo pri zdravniku. Včeraj sem šel na urgenco in izvid je bil zelo optimističen, rentgenske slike obeh stopal niso pokazale nobenih posebnosti :clap: , imam le hudo vnetje obeh stopal. Za celo pot sem imel izdelanih precej črnih scenarijov, na stopala pa sem povsem pozabil, saj z njimi do včeraj nisem imel nikoli težav. Bom bil od zdaj naprej dosti bolj previden.

Drugače pa je bilo včeraj na urgenci kar pestro, saj so neposredno iz 3. etape pripeljali srba Elvisa Karišika in jaz sem bil na vrsti takoj za njim. Zdravnica se je samo zasmejala in rekla kolegom: "Še enega imamo..." Srečal sem tudi Lauferja. Skratka, znane tekače srečaš povsod.
Toni čestitke tudi z moje strani! Takše odločitve so res težke toda v določenih trenutkih najbolj smiselne! Bo pa drugič padla celotna :wink:

Zajc super novica, čim boljšo in hitrejšo regeneracijo ti želim! Tja do 30. se poštimaj ker planiram dva kroga pa bom rabo družbo!!! :wink:

Mislim da bi bilo tudi pametno kako kliniko samo za nas odpret :mrgreen:
Toni :cast1: :cast1: :cast1: za pretečene km.Mislim,da si se pravilno odločil,saj bi
bilo škoda,da bi staknil kakšno resnejšo poškodbo in bi bil dalj časa odsoten.Vem,da ti je
bila tiha želja,da bi vsaj prispel do doma (Cerknica),kjer bi te čakali domači in bi ti
vlilo še dodatne moči za nadaljevanje etape.Držal sem pesti in upal,da ti bo uspelo,
vendar je zdravje na prvem mestu.Želim ti čim hitrejše okrevanje.

:lauf:
ROSI64 napisal/-a:Vencelj, a priprave za jutri so v polnem teku. :?:

Zaenkrat nič posebnega: lep, sončen praznični dan, možgane na "off", v loncu testenine, prijetna družba (Romana)...in če ne spremljam pretirano dogajanja na progi preko interneta, tudi kake hude treme še ni... 8)
Jutri bo težje :lauf: .
Hvala, ROSI, za lepe želje!

LP, vencelj
Ja včeraj je bilo na urgenci prav pestro. Prišel sem po ključe, da grem po Happy-a, pridem ven in zagledam spremljevalno vozilo Trans Slovenija, v katerem ves utrujen sedi srbski predstavnik. Tam sem zvedel, da je na urgenci tudi Zajc in sem šel do njega. Ravno ko sem mislil narediti fotko, so ga poklicali noter, tako da več kot par besed nisva uspela spregovoriti. Še vedno je bil full naspidiran in rekel, da bi včerajšnjo etapo pretekel v času pod 7 urami.
TO-LE čestitke :cast1: , ko sem te včeraj videl počivati že na 15 km sem mislil, da ne boš videl cilja, vendar si vztrajal do konca :laola .
OLE-ta, bi bilo treba dati na doping pregled, da se ugotovi kaj jemlje, da je tako prešerne volje in kljub nečloveškim naporom in bolečinam, zabava vse okoli sebe.
Fantje in dekleti izdržite še ta dva dni :clap: :clap: :clap:
Krajše poročilo iz terena. Trenutno se nahajamo v okrečevalnici v Novi vasi na Blokah. Toni je t.ukaj in je OK. Jože Divjak je pred kratkim odstopil (preutrujenost) in so ga peljali v Ljubljano na opazovanje. Upajmo, da bo vse OK. Ostali vstrajajo in jim gre kar dobro. Tudi GPS dela kar OK. :D

Dajmo dekleti in fantje!!
Bravo vsem do sedaj .Mislim da ste se vsi do sedaj odrezali super.
Moj tihi favorit je Barič ker mislim da si je moči pravilno rasporedil
za celo etapo. Skratka vsem udeležencem želim uspešen konec in čim manj poškodb.
  • 1
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 24

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA