Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

ROSI64 napisal/-a:Mih@, a imaš mogoče kakšen kontakt s proge, kaj se dogaja s Pavc Darkom, je že eno uro na blokah :?: :?:

Sedaj sta pa kar naenkrat skupaj s samostojnim v Cerknici. :D

To-le javi se kaj kako se držita na progi.
Se enkrat cestitke vsem ki se vztrajajo, vsem ki so poslusali glavo in niso tvegali trajnih poskodb in tudi tistim, ki so se pridruzili samo za kaksno etapo. :clap: :clap: :clap:

Ker ravno dopustujemo na obali se bom jutri priklopil za zadnjih 30 ali 40 km.
Zdravo dragi TF!

Za menoj je bil peklenski dan. Samo začetnih dvajset km sem zaradi vnetih vezi na levi nogi lahko v solzah tekel. Hvala Bogu, bil je Marijin praznik in spremljanje prazničnega programa in maše na ARS me je držala pokonci v veri, da mi je kjub neizmernim bolečinam omogočeno nadaljevati. Utrinek trase: trenutek ko mimo mene v smer Ljubljane zleti z modrimi lučmi naše reševalno vozilo, za njim pa še VW in Jožetova žena me je psihično presekalo. Vprašanje: zakaj on? Od 30 km nisem več tekel, v meni je kot orkan zraslo prepričanje, da garam, hodim do dnevnega cilja v Postojni. Uspel sem, s pomočjo svojega spremljevalca Gregorja, prijatelja Borisa, od Cerknice dalje z ženino pomočjo in sinovama Domnom in Ožbejem.

Dan za menoj pa je zame življensko izjemno zahtevna in posledično zelo pomembna izkušnja. Na Blokah sem pod vtisom preteklih treh dni in pol izbral življenjsko odločitev:
"če mi je usojeno stopiti na Punto v Piranu zavoljo svojega zdravja in zavoljo ogrožanja lastne družine ne bom nikoli več stopil v bojne vrste tako zahtevne prireditve"

Ko zaključujem ta mini raport samo še to, dragi prijatelji Zdravko, Miro, Jože, Toni, vsi ostali... nocoj bom sede v fotelju hotela, z vrečkami ledu na zateklih nogah, upam tudi s kančkom spanca zbral poslednje moči, da jutri ob Njegovi pomoči, za lasten ponos in čast TFja odtečem zakjučne km Trans Slovenija 2009!

Vsem skupaj lahko noč !
  • 1
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • 24

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA