Ojla
No se malo porocila s poti. Z Vencljem sva se vceraj zmanla, da ga pocakam v Kozini in odtecem z njim do Pirana. V planu je imel tempo okoli 6:00 tako da sem racunal da bo okoli 10. v Kozini. Napaka.
Ko sem se peljal iz Portoroza proti Kozini ga poklicem po telefonu ce je ze blizu in mi pravi, da je ze mimo

Tako sem ga ujel (z avtom da se razumemo) sele na vrhu Crnokalskega klanca. Bil sem otovorjen s pijaco (cca 4 kg) in seveda sem prepozno jedel, oziroma je bil Vencelj prehiter. Tako sva kakih 10 km tekla skupaj in njegova spremljevalna ekipa je povedala, da je prvi (Bostjan Urankar) ze v Dekanih. In to brez spremljevalne ekipe.
Nekje na klancu sva srecala se Lonely-a, ki nama je iz avta mahal (verjetno da naju zapelje, da se ne muciva

) Ampak sva jo kar pes mahnila naprej po klancu navzdol.
No od Dekanov dalje Venclju ni bilo vec moc slediti. Toliko o tem, v kako pomoc mu bom, oziroma sem mu bil.

Od tam dalje sem se pocasi slinil proti Kopru. Med Dekani in Bertoki mi je bila muka, potem pa je sla hrana ocitno naprej in je bilo fino.
Na "promenadi" med Koprom in Izolo sem starejsega gospoda prosil, ce mi nalije v steklenico malo morja, pa me je samo debelo pogledal "Kaj boste to pili?"

No dva pozirka, da malo nadoknadim sol. Za zejo ravno ni bilo.

V Izoli na kriziscu srecam Bostjana, ki ga je izdalo koleno in krci. Glede na to, da nisem imel nobenih vcasovnih omejitev, sem se mu pridruzil in skupaj sva hodila in tekla proti Piranu. Tako je moje spremstvo in zaloge iz nahrbtnika vsaj nekomu koristilo. Bostjanu vsaka cast, da je kljub bolecinam dosegel drugo mesto.
V Piranu skok v morje (bols kot 100 jurjev pufa

) potem pa sem se pocakal da je Zdravko pritekel proti cilju. Fenomenalno in tezko razumljivo kako je to zmogel. Bravo. Odpravil sem se proti Portorozu, kjer me je cakala druzina, pa da se malo nadoknadim tiste km od Kozine do Crnokalskega klanca

Do Portoroza Italijana se nisem srecal, in mi je bilo ze jasno da bo prva zmaga ostala doma.
Zdravko, vse cestitke.
Zdej sem se ze lepo najedel rib in kalamarov in lezim pod klimo, potem pa se malo v morje

Obvladam vse tekaške tehnike in metode.
Tečem po principu "Run Forrest, Run"