Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Da še sam napišem svoje videnje tega tekaškega spektakla. Neverjetno, nepredstavljivo, kaj takega... Lepo ste mi popestrili zadnjih 5 dni, sem vas skozi spremljal preko neta in navijal za vas, da bi vas spremljal v živo in vas malo spodbujal ob progi mi zaradi višje sile ni uspelo, zelo mi je žal.
Da gre za nekaj extremnega, za skrajne meje človeških naporov, lepo pove post, ki ga je danes ponoči napisal udeleženec OLE. Iz njega je razbrati veliko bolečino, fizično in psihično trpljenje ter nenormalno voljo in pogum, ki ga premorejo le redki. Me je kar malo zdrmalo ko sem ga prebral.
Velik poklon gre vsem po vrsti:
- Urošu, Zdravcu, Mirotu, zajcu, TO-LEtu, Poldetu in ostalim, ki so bili toliko razsodni, da so v dobro svojega zdravja odstopili in s tem pokazali svojo veličino, nedvomno velike poteze, pred vami je še veliko tekaških podvigov,
- vsem, ki ste odtekli posamezne etape, Inotu, Vencelju, Avijiu in ostalim, prave ultra razdalje, bravo vsem,
- finisherjem Zdravkotu, Samostojnemu, OLEtu in vsem drugim, uspelo vam je nekaj izjemnega, kaj sploh še ostane velikim (če je sploh kdo večji od vas),
- spremljevalcem vseh nastopajočih, brez vas ne bi bilo vseh teh uspehov,
- organizatorju in vsem ostalim, ki ste bili zraven

Vsem želim dober počitek, da pocajtate razbolela telesa in da okrevate brez kakršnihkoli posledic. Upam da je s tekmovalcem Jožetom, ki je bil prepeljav v UKC vse v redu.

Hvala vam vsem skupaj, da sem lahko doma ob spremljanju preko neta bil del tega šova. Vsi ste veliki zmagovalci.
Super, vsi ste na cilju :D Vsem iskrene čestitke, bilo mi je užitek z vami teči dve etapi, prav tako tudi vsem, ki so predčasno končali tekmovanje oz. tekli samo eno etapo.

Upam, da bo drugo leto ponovno organizirano, da lahko dokažem, da sem sposoben preteči to razdaljo (sem dodal na spisek kaj vzeti drugo leto s sabo - vedro s hladno vodo, da si bom lahko hladil stopala).

Še enkrat vsem - čestitke :laola
Pravo olajšanje, v cilju sta še največja zabavljača Trans Slovenija. Ni bilo trenutka, da bi pokazala utrujenost, temveč sta vseskozi razdajala dobro voljo med okoliške udeležence, organizatorje in radovedneže :D
En dokaz več sta ponudila Samostojni in OLE, da se z dobro voljo res daleč pride.
Samostojni je dozal, da se s taktnostjo in zmernostjo lahko premaga tudi hitre. Seveda to ne velja za Bariča, ki je itak postal kralj legend TF tega časa.
OLE je dokazal, da je glava nad telesom in da se tudi s poškodbo lahko tekmuje, če vidiš cilj.

Vsem čestitke, še posebej TF-jevcem Zdravkotu, Samostojnemu in Oletu. Čimprejšnjo regeneracijo, sanacijo, abdejt, hidracijo, restavracijo ... pričakujemo poročilca.

Čestitke tudo organizatorju, za brezhiben projekt, čestitke pa tudi vsem, ki so nudili udeležencem pomoč in oskrbo po poti.

:clap: :clap: :clap:
Čestitke vsem, ki so v teh dneh garali na trasi med Hodošem in Piranom: organizatorjem, zmagovalcem, tistim, ki so pretekli celo traso ali posamezno etapo, ter tistim, ki so bili prisiljeni odstopiti, pa spremljevalcem... :laola ...
Moje doživljanje današnje, 5. etape iz Postojne do Pirana:
zadal sem si cilj, da bom tekel svoj tempo, dovolj počasi, da me bo kaj "ostalo" tudi za drugo polovico. Tako smo zjutraj pričeli v skupini z res počasnim tempom, a sem se že pred Razdrtim odlepil in kmalu ujel Bariča, s katerim sva potem dolgo tekla skupaj. No, Zdravko se je zavedal, da bo to zanj prehud tempo (5.dan!) in me je "spodil" naprej.
Črnokalski klanec sva pretekla z grb-om (hvala :!: ), od Dekanov naprej pa sem soliral. Boštjana sem ujel v Bertokih konec nadvoza (začetek kolesarske steze). V zadnjem delu današnje etape je bila vročina že res huda in je tudi polivanje z vodo kaj malo pomagalo (mimogrede: v cilju smo debatirali o tem, kam je izginila vsa voda na določenih točkah. Kaže, da so jo pobrali kolesarji; tekači iz :TF) skupine, ki je pred tekmovalci tekla s Kozine do Pirana namreč pravijo, da vode že takrat skoraj ni bilo več :roll: ). No, v zadnjem delu je res šlo bolj na škrge. Skozi tunela sem namenoma hodil, ker sta bila tako prijetno hladna...Seveda sem presenetil samega sebe, tako z zmago današnje etape, sploh pa z rezultatom 6 ur 50 min. :D
Se moram zahvaliti grb-u za spremstvo, predvsem pa spremljevalcem: ženi Romani, hčerki Sabini in Gorazdu; brez njihove pomoči bi danes na Primorskem "zmrznil".
In če se po teku lahko še vržeš v morje, je užitek popoln :D :D

LP, vencelj
Nazadnje spremenil vencelj, dne 16 Avg 2009, 23:07, skupaj popravljeno 1 krat.
... fajn je blo, peklensko vroče, mal bolečin v kolenu in podobnih malenkosti ... a ni šans, da se predamo :laola

totalno veselje, ko sem zagledala tablo Piran ... :juhuhu:

... in hvala vsem za čestitke, res hvala ... :D
Iskrene čestitke vsem tistim ki ste se spopadli s tem izzivom in odtekli 400 vročih kilometrov.

Seveda čestitam tudi tistim ki so v določenem trenutku imeli "trezno" glavo in si rekli "Ne grem se več,dost mam" in pri tem prišparali kakšno resnejšo poškodbo.

Vsekakor si zaslužijo globok poklon tudi udeleženci le ene etape saj so vse to razdalje okrog dvojnega klasičnega maratona...aisha,INOT,Vencelj,AVI...BRAVO....pa Vencelj še zmagal...SUPER

Vsem želim da bi se hitro in učinkovito regenerirali ter pozdravili poškodbe.
Nazadnje spremenil lonely, dne 17 Avg 2009, 00:29, skupaj popravljeno 1 krat.
RoKo napisal/-a::Fslo nadoknadi razliko do :Fita in na koncu zmaga. Razlika v cilju bo 3:33 v korist :Fslo :TF) :laola

No a je zmagal al ni'? Zgrešil sem razliko, nema veze, zmaga je naša. Čestitke vsem od tekmovalcev do spremljevalcev.
  • 1
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • 24

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA