Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Že včeraj sem vsakemu posebej stisnila roko za neverjeten dosežek, ki ste ga naredili.
Še 1x čestitke našim trem junakom Zdravkotu, Daretu in Borisu. Zdravko zate, kar težko najdem prave besede si res superioren :laola , Boris in Dare vidva sta s trdo voljo in neverjetno vztrajnostjo kljub bolečinam dosegla cilj. :clap: :clap: :clap: .

Včeraj sva želela naše junake pozdravit, pa sva " obstala " ob Daretu zadnjih cca 43 km. V čast mi je bilo biti ob tebi na progi in, če si zaradi tega vsaj malo skrenil misli od bolečine in proge sem neizmerno srečna.

Moram pa priznati, da sem ob progi pogrešala podporo TF - ja, saj razen Lonelya na progi in Erota ter Pie v cilju ni bilo več nikjer nobenga.... :( , pa čeprav je bilo popoldan in zvečer v Piranu kar nekaj TF-jevcev, vendar žal samo ob "ta hitrih".

:wink:
Dobro jutro!

Iskrene čestitke vsem, ki ste kakorkoli sodelovali pri Trans SLO!

Predvsem pa čestitke vsem, ki ste pretekli in prehodili vseh 400 kilometrov. Ko sem vas včeraj opazoval v cilju, sem bil srečen kot že dolgo ne. Srečen za vas, malo tudi zase. Kako ste se šele počutili vi, ko ste na Punti naredili zadnje korake in vam ni bilo treba narediti nobenega več? Junakinje in junaki ste!!!

Brez Iztoka in ekipe vse te sreče in veselja (in veliko veliko truda) ne bi bilo. Zato velika hvala velja celotni ekipi, saj ste se zelo izkazali.

Enkratno! Ne bom pa rekel neponovljivo ;)
Vsem domačim ki sem jih včeraj videl v cilju sem že čestital in še enkrat lahko rečem BRAVO :!: Vsi ste bili junaki dneva/tedna! Upam da bo naslednje leto spet Trans saj me mika kašna tapa.
Nekateri smo odtekli svojo varianto ki pa se ne primerja z vašimi podvigi. Kljub temu smo vsaj malo začutili kako je teči v Transu :mrgreen:
bobr napisal/-a:Vsem domačim ki sem jih včeraj videl v cilju sem že čestital in še enkrat lahko rečem BRAVO :!: Vsi ste bili junaki dneva/tedna! Upam da bo naslednje leto spet Trans saj me mika kašna tapa.
Nekateri smo odtekli svojo varianto ki pa se ne primerja z vašimi podvigi. Kljub temu smo vsaj malo začutili kako je teči v Transu :mrgreen:

Bobr čestitke :clap: :clap: , saj Berlin bo pa malo bolj krajši. :lol:
ROSI64 napisal/-a:
bobr napisal/-a:Vsem domačim ki sem jih včeraj videl v cilju sem že čestital in še enkrat lahko rečem BRAVO :!: Vsi ste bili junaki dneva/tedna! Upam da bo naslednje leto spet Trans saj me mika kašna tapa.

A bejž no :) Kje si bil ti včeraj, a nisi tekel?
Čestitke vsem, ki ste pretekli katerokoli traso (in tudi tistim, ki ste tekli svojo traso in nabirali km).

Dobri ste! :laola

V Piranu je bilo prav prijetno vsem stisnit roko in jim čestitat. Že v soboto sem jih videla, ko sem kolesarila in me je kr vleklo da bi šla odtečt del trase.

ČESTITKE!!

LP, Mojca :wink:
bobr napisal/-a:
ROSI64 napisal/-a:

A bejž no :) Kje si bil ti včeraj, a nisi tekel?

Nisem imel prevoza (no lahko bi se dalo zmenit, če ne bi jezika stradal), zato sem tekel v domačem okolišu. Mi je pa žal, da nisem tekel del proge trans slo.
  • 1
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • 24

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA