Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

lonely napisal/-a:
O,bravo someščan...če boš kaj rabil, veš kje me dobiš.

Hvala lonely !
Lepo vedet, da lahko računamo na tako "bazo izkušenj" iz prve roke. :clap:

Ugor, mene še tudi ni na tisti strani. Dobil pa sem potrditev na mail.
mazi napisal/-a:Ojla,

No midva z Lili sva tudi uradno (preko maila) prijavljena na Gardo... :clap: :--

:clap: :clap: :clap:

Madona, pa saj bo res cela "garda" na Gardi :laola
IRA napisal/-a:
mazi napisal/-a:Ojla,

No midva z Lili sva tudi uradno (preko maila) prijavljena na Gardo... :clap: :--

:clap: :clap: :clap:

Madona, pa saj bo res cela "garda" na Gardi :laola

Več nas bo bl zabaven bo... (no za naju to ne bo ognejni krst glede maratona... :-- ))
Vreme napisal/-a:Zaenkrat nas je prijavljenih iz deželice pod Alpami natančno 15 tekačev in tekačic, kolikor pa je slišati pa jih bo še mnogo več!! :clap:

Točno tako! Prav si slišal.V kolikor smo vse pravilno izpolnili in se najdem na seznamu, nas je že 16 tekačev in tekačic :D
Že lep čas me mika, da bi se v Gardi krstil. Zaradi službene dejavnosti in poškodb
nimam dovolj časa za redno in dovolj dolgo pripravo.
Po tihem si močno želim tega teka v Italiji,in upam,da mi bo uspelo,v kolikor ne,pa
naslednjič kje drugje. Za botra mi bo Maratonac,ki že lep čas čaka kdaj
bom pretekel svoj prvi maraton.
lp
Letos bo Expo v Limone sul Garda (na startu maratona).

Številke se bo dalo dvigniti tudi na dan štarta:
The bib pick-up area will be open:
Friday, September 25, 2009, from1:00 to 8:00 p.m.
Saturday, September 26, 2009, from 10:00 a.m. to 10:00 p.m.
Sunday, September 27, 2009, from 6:00 to 8:00 a.m.

Meni bi bilo najbolj optimalno, če bi se v soboto namestil nekje blizu cilja in v nedeljo dvignil številko. Organizator zagotavlja tudi:
pre-race transportation by ferryboat from Malcesine to Limone sul Garda (schedules and programs will be available on the website and included in the goody bag).

Edino ne vem, kako bi izkoristil ta pre-race transportation, če še ne bom dvignil goody baga. Lonely lahko ti malo povprašaš organizatorja o tem - moja italijanščina je :--(
@klatez...ti lahko prideš zjutraj z ladjo na štart in svoje vozilo pustiš na cilju.
Goody-bag ti lahko dvigne kdo od nas ki bomo že na štartu...Vreme,jaz....
Lahko tudi sam dvigneš če boš pravočasen.
Ta ladja pelje kot redna linija in boš mogel plačati prevoz 5 eur...ker ne boš imel zapestnico katero dobiš v darilni vrečki in je vstopnica za ladjo.
Ravno redna linija ne bo, ker prva po voznem redu pelje šele ob 9h:
http://www.navigazionelaghi.it/eng/gar/ ... 202009.pdf

Zato pa sprašujem, ker zgleda da bodo posebni prevozi za maratonce.
Lahko bi organizator kakšno drugo dokazilo poslal po mailu ali pošti za takšne primere...

Ali pa če se najde kdo, ko bo v soboto na Expu in pride prenočevat v Malcesine.

Ti verjetno greš direkt v nedeljo zjutraj, a ne?
Po kateri poti?
Ja,jaz grem v nedeljo zjutraj okrog 3.30...tam sem čez dobre 3 ure...cca 400km.

Pot pa Koper-Benetke-Vicenza-Verona-smer Brennero-izhod Roveretto-Limone

Parkiram gratis v garažni hiši,dvignem številko in goody-bag-pripravim se in osebne stvari dam v tovornjak,...in na štart....tečem do cilja in potem se vrnem z ladjo na štartno pozicijo.

Če si se prijavil po netu,ti organizator pošlje confirmation letter...mogoče to zadošča za ladjo...in spet je vse vezano za koverto od štartne številke,kjer so vsa navodila in urniki prevozov.
MI potujemo v Gardo že v petek, prenočevali pa bomo tukaj blizu Limoneja. Seveda bom tako vse formalnosti opravil že v soboto popoldan na Expu!

Kar še edino mene muči je zdravniško spričevalo. Boste ga imeli ali ne, ali drugače vprašam, do zdravnika je torej potrebno nesti samo obrazec, ki je na netu in to je vse??? Nobenega drugega potrdila torej???
lonely napisal/-a:Ja,jaz grem v nedeljo zjutraj okrog 3.30...tam sem čez dobre 3 ure...cca 400km.

Pot pa Koper-Benetke-Vicenza-Verona-smer Brennero-izhod Roveretto-Limone

Parkiram gratis v garažni hiši,dvignem številko in goody-bag-pripravim se in osebne stvari dam v tovornjak,...in na štart....tečem do cilja in potem se vrnem z ladjo na štartno pozicijo.

Če si se prijavil po netu,ti organizator pošlje confirmation letter...mogoče to zadošča za ladjo...in spet je vse vezano za koverto od štartne številke,kjer so vsa navodila in urniki prevozov.

Podatek ki sem ga rabil. Hvala. :cast:
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 20

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA