Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Uporabniški avatar
 vencelj
Danes sem se spravil tečt ob 20:30, potem, ko sem prišel iz službe domov- tako mi je uspelo spravit mesečno kilometražo čez 200 :D :juhuhu: . Za spominsko knjigo :!: :wink:
Na 12 ur Kališča letos ne grem, bom pa opravil z Rokovnjaško potjo (13. april), če se bomo uspeli zmenit.
Prijavljen sem za 8-urni FORMAraton, naslednja tekma pa naj bi bil maraton :heart :heart :heart v Radencih. No ja, pa morda vmes kaj krajšega... :roll:

Se vidimo
Lep pozdrav, vencelj
Uporabniški avatar
 vencelj
Včeraj in danes sem na Joštu in v Mekinjah testiral svojo trenutno pripravljenost in ugotavljal, kje sem najšibkejši :arrow: prave hitrosti ni, ker je pač nisem treniral, kratke gorske proge so bile pa itak vedno moja šibka točka, pa tudi za pravo regeneracijo po preteklih "podvigih" ni bilo časa. Prav veliko na tem sedaj ne bom mogel narediti, čez 12 dni me čaka tek trojk (28 km), še en teden kasneje maraton :heart :heart :heart v Radencih. Verjetno bo bolje pristopiti k drugi polovici treninga: počitku :) .
Sem pa letos vendarle kar občutno povečal kilometražo :lauf: .

LP, vencelj
Uporabniški avatar
 vencelj
Pred trojkami sem potem naredil še en hitrostni trening na Drenovem griču, seveda na kratki, 7 km progi.
Zajc in Zajec sta bila preostala člana ekipe, ki se je uspešno podala na 28 km progo na Teku trojk (2:04:03)... :lauf:
Tudi z Radenci sem kolikor toliko uspešno opravil (3:12:43, 15. mesto, 2. v kategoriji)...v Radence bom moral še velikokrat, da bom razvozlal skrivnosti teka v takih razmerah :oops: .
Če se spomnim, da sem bil še malo nazaj zgrožen nad vročino na bistveno krajših razdaljah (npr. 7 km...). Telo se navaja :?
Konec tega in naslednjega tedna me čakajo "obveznosti" do Gorenjskega pokala- Tek Suša in Visoški tek. Oba sta bolj ravninska (sploh za Gorenjsko), zato grem.
Pa v petek DP za veterane v cestnem teku na 10 000m v Tržiču (če bo službeno vse OK).
Konec maja me pa vleče na eno dolžino okrog naše doline (glej temo viewtopic.php?p=182628&sid=f9f4c5edf03b46f5bea1a1dfeed763e0#p182628 ).
Pa 14. junija domača tekma: Tek na Ratitovec,
20. junija pa GM 4o...
Res pa letos tekmujem manj kot lani: lani so bili Radenci moja 13. tekma, letos šele 7.tekma.

LP, vencelj
Uporabniški avatar
 vencelj
Danes mi je uspelo tisto, kar se mi je začetek tedna zdelo le teoretično mogoče: že tretji mesec zapored sem pretekel preko 200 km! Nekomu to ni nič posebnega, zame pa nekaj, kar doslej še nisem naredil :D :juhuhu: . Zaradi slabše vremenske napovedi za jutri sem se odločil, da ne bom čakal in sem danes popoldne (po dopoldanskem Visoškem teku) naredil še manjkajočih 10 km.
Poleg tega sem v maju odlaufal 6 tekem...
Tekmovalno do Ratitovca ( viewtopic.php?f=3&t=11664 ) nimam več nobenih planov...
Po GM 4o pa tudi ne...poletje, dopust...aja, pa Grintovec konec julija http://www.gorski-teki.info/objave/2009 ... razpis.pdf ...eden od manjkajočih izzivov :roll:

LP, vencelj
Uporabniški avatar
 vencelj
vencelj napisal/-a:Tekmovalno do Ratitovca ( viewtopic.php?f=3&t=11664 ) nimam več nobenih planov...

LP, vencelj

Diši po zarečenem kruhu...sem računal, da bo lepo vreme, sedaj pa kaže, da si bom lahko vzel čas za kak tek...odločitev, kako in kaj, bo padla zjutraj!

LP, vencelj
Uporabniški avatar
 vencelj
vencelj napisal/-a:
vencelj napisal/-a:Tekmovalno do Ratitovca ( viewtopic.php?f=3&t=11664 ) nimam več nobenih planov...

LP, vencelj

Diši po zarečenem kruhu...sem računal, da bo lepo vreme, sedaj pa kaže, da si bom lahko vzel čas za kak tek...odločitev, kako in kaj, bo padla zjutraj!

LP, vencelj

Tisto soboto sem bil dopoldne v Bevkah... :D
Ratitovec uspel, najbolj me veseli, da sem se odločil za 3. predajo- torej zadnjo tretjino proge (3,8 km, 629 višincev, okrog 32:30).
Sedajle sem pa spet malo pogledal naprej in izgleda približno takole:
:arrow: 20.6- GM4o
:arrow: 26.7.- Grintovec
:arrow: 15.8.-Kranjskogorska 10-ka (GP)
:arrow: 22.8.-TF10ka
:arrow: 23.8.- Dovžanova soteska (GP)
:arrow: 5.9.- Logarska
:arrow: 12.9.- KAM
:arrow: :?: :?: :?:

LP, vencelj
Uporabniški avatar
 vencelj
Sredi avgusta se spet začenja intenzivno tekmovalno obdobje.
V mojem koledarju je 16. avgusta dodana zadnja trasa transSlovenije, zato včerajšni zaokrožitvi Selške doline sledi hitra regeneracija (dobro, da imamo dopust), nato pa spet :lauf: naprej...
Zaradi etape iz Postojne do Pirana zaenkrat nimam namena, da ne bi šel dan prej v Kranjsko goro...če pomislim, da bodo nekateri imeli za sabo že 4× povprečno po 80 km na dan :roll: ...
Gremo veselo naprej :juhuhu: :juhuhu:

Lep Pozdrav, vencelj
Uporabniški avatar
 vencelj
vencelj napisal/-a:Zaradi etape iz Postojne do Pirana zaenkrat nimam namena, da ne bi šel dan prej v Kranjsko goro...

Pa sem se ji le odrekel, KG. Pa mi ni niti malo žal.
Trans Slovenijo z vso pozitivno energijo, vztrajnostjo in voljo tekačev, organizatorjev in spremljevalcev je treba doživet in prav srečen sem, da sem bil vsaj zadnji dan del tega :D :D !
Navdušenju poleg vsega ostalega prav gotovo botruje tudi dosežen rezultat na zadnji etapi, kakršnega nisem pričakoval (80 km- 6 ur 50 min), niti načrtoval (na progi sem bil brez ure in niti nisem vedel, koliko časa tečem)...prej sem nekako računal na 10 km /uro...
OK, gremo naprej... :TF) -10-ka in Dovžanka...
:juhuhu: :lauf:

LP, vencelj
Nazadnje spremenil vencelj, dne 19 Avg 2009, 21:23, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
 grb
vencelj napisal/-a:...prej sem nekako računal na 10 km /uro...

Saj pravijo, da je skromnost lepa cednost, ampak s tehle 10 km/h si bil pa hudo preskromen, kot se je potem pokazalo na progi :) :clap:

Se vidimo v soboto na 10-ki
  • 1
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 39

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA