Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Uporabniški avatar
 ero
hoj vsem!

ravnokar sem potrdil vsem, ki ste do zdaj nakazali prijavnino - hvala!

trenutno je zbranih prijav 53. po pravici povedano sem pričakoval, da se nas bo do danes nabralo več! sicer pa je do srede še dovolj časa :)

Da ne pozabim: med in po teku bo poskrbljeno za športne napitke (Basica), vodo, sadje in kekse (Mercator) in domače pecivo (Slaščičarna Lenček). Hvala vsem, ki bodo prispevali hrano in pijačo!
luzr napisal/-a:Malo zamujam s plačilom :oops: , ker sem bil v :cry: dvomih, če bom sploh lahko tekel. :--(
V ponedeljek...

Pa ja niso bili vsi ti treningi za TF10-tko stran vrženi, veš koliko truda si vložil. :D
Ker mi je bilo lani zelo všeč, se vidimo tudi letos. Malo bo matranja (samo 25 krogcev), nato gledanje bojev najboljših (Ero koliko je najhitrejši napovedan čas (kakšnega kenijca)??) na koncu pa še čez cesto na ohladitev v bazenu 8)

Jupii..
Seveda, kaj si pa ti mislil kot primerno vreme :twisted: Naj pada dež in naj bo 20 stopinj :)
Ne vem če se bom glih prijavil, bolj bom prišel kot gost. Je bila ena hitrostna preizkušnja zame dovolj za nekaj časa.
bobr napisal/-a:Seveda, kaj si pa ti mislil kot primerno vreme :twisted: Naj pada dež in naj bo 20 stopinj :)

Brez dežja prosim , temperatura pa lahko ostane :wink:
Imejte se lepo in seveda veliko izpolnjenih želja :clap:
  • 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA