Ljubljana, četrta nedelja v oktobru<br>področje za pogovore o vsem, kar se dotika največje slovenske tekaške rekreativne prireditve

Moderator: Snezinka

celo poletje vrtim film ,kako bom izboljšal rezultat na Lm in potem ugotovim ,da so mi progo spremenilil. :--( Ok, km so isti levo ali desno, ampak vseen imam pomisleke, kot večina prisotnih, kako se bomo v prvem km po Prešernovi zdrenjali brez kletvic in stopanja po nogah. če so že hoteli bi bilo boljše, da gremo v križišču s Prešernovo naravnost do Tivolske in potem levo, da pridemo na Tržasko.
Kje pa bo začelje vrste za lm? predvidevam ,da na Prešercu......
O pet km ravnini na koncu bom pa poročal, ko jo bom pretekl.......
Nekdo je omenil,da na štartu se pa ne znamo postaviti pravilno glede na željeni rezultat.V tujini s tem nimajo nobenih težav pa štarta tudi med 30 in 40000 tekačev.Vsa stvar je na strani organizatorja in pa v šestih poljih na prijavnici kjer se vpiše rezultat dosežen v zadjih, npr. treh letih.
BoštjanP napisal/-a:Nekdo je omenil,da na štartu se pa ne znamo postaviti pravilno glede na željeni rezultat.V tujini s tem nimajo nobenih težav pa štarta tudi med 30 in 40000 tekačev.Vsa stvar je na strani organizatorja in pa v šestih poljih na prijavnici kjer se vpiše rezultat dosežen v zadjih, npr. treh letih.

Ja po eni strani imaš prav, čeprav se mi zdi to diskriminatorno npr. do mene, ker sem začel teči letos, rezultata na 21km sploh še nimam, vendar vem, da na rep kolone ne sodim.
Rešitev vidim v tem, da bodo vse avtomobile iz Prešernove odpeljali s pajki ali pa prostovoljno lastniki sami in potem se bo sprostilo dovolj placa za vse. Seveda bo treba v križišču na koncu Prešernove ob desni strani narediti dva metra visok zid, da bomo vsi lepo šli po cesti,, tako kot je predvideno. Se bojim,će tega ne bo, da bodo tam mnogi sekali čez tisti trgec mimo tramvaja in si skrajšali pot za 50 m. :lol:
Razlog za menjavo proge je poleg tega, da rabijo hitro traso tudi ta, da je glavni spoznor Merkator in bo del poti potekal mimo njegovega tanajvečjega centra in to je dobro za biznis, ker bo v vseh medijih videno, kako Kenici lavfajo mimo tanajbulš soseda.
Ne samo, da so spremenili smer, tudi potek trase je drugačen. Predvsem mi ni jasen odsek od ceste na Brdo do Brdnikove ceste. Tako kot imajo narisano na uradni strani bomo očitno tekli po travniku ali so za tistim novim poslovnim kompleksom dejansko naredili kako novo cesto???
oj,

tudi moj namen je, da se letos, prvič udeležim LM. in pretečem svoj častni krog v dveh urah in malo čez. če mi rata, bom srečna. če pretečem polovičko v slabih dveh urah, bom v iber srečna :D .

redno vas bom brala in asorbirala vse vaše informacije in napotke. ker mi trasa ni znana, vas bom tudi kaj vprašala.

lepo bodite in SREČNO s pripravami.

nini
Boonen napisal/-a:Ne samo, da so spremenili smer, tudi potek trase je drugačen. Predvsem mi ni jasen odsek od ceste na Brdo do Brdnikove ceste. Tako kot imajo narisano na uradni strani bomo očitno tekli po travniku ali so za tistim novim poslovnim kompleksom dejansko naredili kako novo cesto???

Pot za Brdom...
:) Boonen, ker nisi domorodec take kratke in :evil: slabo narejene ter :twisted: smrtno nevarne ceste sploh ne bi opazil... Za tek bo sicer dobra. :mrgreen:

Seveda je med Kemofarmacijo in Tehnoparkom že kaki dve leti zgrajena še ena cesta z zavajajočim imenom Tehnološki park in se dotika Poti za Brdom. Res je še niso vrisali ne v Geopedio ne v Google Maps...
zemljevid nove kvazi ceste
Ravno včeraj zvečer sem s psičkom odkrevsal po delu trase in čez tisti prehod za pešce; cesta definitivno obstaja!
Nazadnje spremenil luzr, dne 20 Avg 2009, 16:52, skupaj popravljeno 1 krat.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 18

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA