Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Iztok-SAM napisal/-a:
ero napisal/-a:Dobro jutro, junakinje in junaki Trans Slo ter ekipa - kako se počutite po nekaj dneh v kruti realnosti? Upam, da ste vsi OK in da počivate, kar se le da :)

Jaz bi šel še malo v Piran.

Od besed k dejanjem!
firbec napisal/-a:
Iztok-SAM napisal/-a:
ero napisal/-a:Dobro jutro, junakinje in junaki Trans Slo ter ekipa - kako se počutite po nekaj dneh v kruti realnosti? Upam, da ste vsi OK in da počivate, kar se le da :)

Jaz bi šel še malo v Piran.

Od besed k dejanjem!

Ampak tokrat peš. :wink:
nana napisal/-a:
Liquid napisal/-a:Sprašujem za majico, ki jo ima desni tekač na sliki (I FEEL SLOVENIA). :?
:shock:
Tule si pisal o tem:
viewtopic.php?f=27&t=11419

Vem kaj sem pisal.8) Enostavno nisem imel časa pripraviti formata za tisk. Ker grem sedaj na dopust in spet ne bo časa, bi pač z veseljem kupil tako majico. To je edini način, da v Berlinu (20.9) tečem z majico I FEEL SLOVENIA.
Nazadnje spremenil Liquid, dne 23 Avg 2009, 14:12, skupaj popravljeno 1 krat.
Liquid napisal/-a:
nana napisal/-a:
Liquid napisal/-a: ... da v Berlinu (20.9) tečem z majico I FELL SLOVENIA.

Zakaj pa?
Kaj si Hrvat?
Na Hrvaškem se dobi nacionalni dres v vsaki trafiki, pri nas pa si ga lahko samo misliš. Nacionalna zavednost na najvišjem nivoju je v krizi že več let. Sam sem imel resne probleme pri nabavi dresa slovenske reprezentance. Trenirke nisem mogel kupit, čeprav sem jo naročil ... Sramota.
Napis Slovenija pa je običajno čisto majhen ali pa se skriva v angleškem tekstu ...
Zaenkrat sem še najbolj zadovoljen z majico TF in napisom na hrbtu SLOVENIJA.
Sem pa dobil na teku Zagreb-Čazma hrvaško majico, medtem ko še na nobenem slovenskem majice s slovensko simboliko.
Te prisilijo, da si jezen na lasten ponos ...
  • 1
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA