Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Uporabniški avatar
 lenči
Dobro jutro, dober dan :D
Današnjih 15 km je bilo kar po domačih poteh, pravzaprav sem ugotovila, da že dolgo nisem tekla po Laškem :lol: . Po včerajšnjem hribolazenju se je sicer poznala utrujenost, pa vendar je šlo.
V Logarski pa se res vidimo, to bo luštno.
Imejte se lepo, jaz prihodnji teden tečem v torek, spet okoli 15 km. Če bo kdo za družbo polžke, se priporočam :clap: .
Uporabniški avatar
 lenči
Jutri ob 9.00 bom na štartu :D , vreme bo očitno pravo zame, samo utrujenost bo malo zavirala moje nogice. Je treba narediti en krogec, tri dni zabušavanja je bilo dovolj :--
Uporabniški avatar
 natasa
lenči napisal/-a:Jutri ob 9.00 bom na štartu :D , vreme bo očitno pravo zame, samo utrujenost bo malo zavirala moje nogice. Je treba narediti en krogec, tri dni zabušavanja je bilo dovolj :--

Se morda srečamo, jaz in mravljica štartava ob 5:30. Imam še zadnji dolgi tek pred Logarsko. :oops: Imava generalko pred Logarsko - spremljava na kolesu 8) .
Vreme bo idealno :D .

:wink:
Nazadnje spremenil natasa, dne 23 Avg 2009, 05:17, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
 natasa
vencelj napisal/-a:Imam še zadnji dolgi tek pred Logarsko. :oops:

Kolk dolg?
Firbec pač?

LP, vencelj

38 km - 40 km, ta bo tudi najdaljši :D

Uporabniški avatar
 lenči
natasa napisal/-a:Se morda srečamo, jaz in mravljica štartava ob 5:30. Imam še zadnji dolgi tek pred Logarsko. :oops: Imava generalko pred Logarsko - spremljava na kolesu 8) .

Smo se srečali :clap: , izgledala si čisto sveža :laola .
Vreme je bilo res idealno, meni je šlo izpod nog neverjetno hitro, kljub utrujenosti. Joj, kako se veselim, da se ta vročina konča.
Uporabniški avatar
 natasa
lenči napisal/-a:
natasa napisal/-a:Se morda srečamo, jaz in mravljica štartava ob 5:30. Imam še zadnji dolgi tek pred Logarsko. :oops: Imava generalko pred Logarsko - spremljava na kolesu 8) .

Smo se srečali :clap: , izgledala si čisto sveža :laola .
Vreme je bilo res idealno, meni je šlo izpod nog neverjetno hitro, kljub utrujenosti. Joj, kako se veselim, da se ta vročina konča.

Pa smo se res 8) , jaz sem ravno grizla 40 km in res sem se počutila odlično. Po koncu še vedno sveža in prav nič utrujena, verjetno zaradi vremena, je bilo idealno za tek. Očitno sem čez poletje dobro delala :roll: .
Zdaj se bo treba pa spočit.
Lahko pa odtečemo kakšen izi tek pred Logarsko skupaj :D .

Uporabniški avatar
 lenči
natasa napisal/-a:Lahko pa odtečemo kakšen izi tek pred Logarsko skupaj :D .

Jaz sem za, v torek imam namen tekati, če ti odgovarja :wink:
Uporabniški avatar
 natasa
lenči napisal/-a:
natasa napisal/-a:Lahko pa odtečemo kakšen izi tek pred Logarsko skupaj :D .

Jaz sem za, v torek imam namen tekati, če ti odgovarja :wink:

Jutri še imam ene krajše intervalčke, v sredo :? :? :?: :?:

Uporabniški avatar
 natasa
lenči napisal/-a:Nataša, v sredo in četrtek sem pa jaz službeno odsotna :--(

mhmhmhm...... Slika ...se beremo, ne vem točno treninga na pamet Slika ....

Uporabniški avatar
 lenči
Jutri ob 7.30 bom spet štartala proti čistilni, ob 9.00 pa odpolžala standardni krog.
Uporabniški avatar
 lenči
Vreme je bilo idealno :clap: , moje počutje sicer malo manj :twisted: , vendar sem do čistilne uspela svoj plan celo izboljšati. Ob 9.00 sta me pričakala samo Sandi in moj možek. Moj možek je v drugem kilometru že pobegnil naprej, Sandi pa mi je bil čudoviti zajček vseh 9 km. Tempo sva držala neverjeten, celotnih 21,4km sem imela tempo 6.09, kar je najbolje doslej. Hvala Sandi, čeprav nisva celih 9 km spregovorila, je bila motivacija vrhunska. Na koncu se je zadnjih nekaj sto metrov pridružil še moj v izteku in iz sebe sem iztisnila še nekakšen sprint.
Sedaj pa pridno ob četrtkih na treninge, v soboto pa jupiiii ob 6.00 gremo :laola
 Sandi3team
Glede na to, da mam rad korenje sem res pravi zajček. Če bi še tekel cik cak bi blo že nevarno, če bi bil blizu kak lovec. Za pogovor pa danes ni bilo prostora, ker potem bi tempo padel :lol:

Bravo Lenči za rekord :laola še malo pa bo spredaj 5ka pri tempu :clap:
Uporabniški avatar
 nini32
lenči napisal/-a: v soboto pa jupiiii ob 6.00 gremo :laola

:laola bom navijala zate. in čakam na poročilo.

držim pesti tudi za vse vas, ki boste v soboto stali na štartu. želim vam, da pridete brez poškodb ali večjih in manjših težav v cilj. ne glede na razdaljo, ki ste si jo zastavili.
predem sem (spet) zbolela, sem si zastavila cilj, da se prijavim in pretečem zadnjih 17 km in tako opravim dober trening za LM. pa se ni izšlo. in sedaj je vprašanje ali se bo sploh izšlo do koneca oktobra za 21tko.

skratka,
uživajte v soboto.

lp, nini
  • 1
  • 162
  • 163
  • 164
  • 165
  • 166
  • 179

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA