prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Uporabniški avatar
 primus
Delam na tem, da pridem tudi jaz.
Če bo čas, morda predhodno kak krog več. Še kdo planira podobno ?

primus
Uporabniški avatar
 Bor
tini napisal/-a:............... bom tekel zelo na easy - okoli 1h :) .

LpTini

:rol:

zlo verjetn :D

lp bor
Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
Pridem na trening samo če ne bo višje sile, ali zaradi dela, ali kaj drugega.
V glavnem da bomo analizirali.No dekleta mlada naša čakamo na vaš "DA PRIDEM".Upam, da se bojo dekleta začela bolj množično udeleževati teh trening tekov, ker prihaja počasi hladnejši dnevi in s tem še večji vzrok za konkretne debate in razvade.
Torej, kakor bi LOJZP dejal ne grizemo samo analiziramo, debatiramo.Odpiramo nove teme za nove dogodke in tako dalje.
Se vidjamo.
lep pozdrav
Uporabniški avatar
 tini
Bor napisal/-a:
tini napisal/-a:............... bom tekel zelo na easy - okoli 1h :) .

LpTini

:rol:

zlo verjetn :D

Ne verjames - come and see :) !

LpTini
Uporabniški avatar
 mojcej77
I need a ride!!!
Gre kdo iz Lj?

m
Uporabniški avatar
 primus
Kjer je trening tam je poročilo:

Udeležba danes bolj skromna (jčerni in spodaj podpisani), vreme super, na progi posebne gužve ni bilo :D . Ker sva bila dva, bi se teoretično lahko razdelila v največ dve skupini - pa se nisva. Dve tretjini proge sva pretekla v laganem-pogovornem tempu, zadnjo tretjino pa sva malo spucala ventilčke.
Verjetno bo pa zaradi teme v bodoče potrebno začenjat eno uro prej.

Pred štartom je prišel pozdravit bičiklista LojzeP, na cilju pa Tuareg. Bravo fanta, lepa gesta ! Današnji trening žal ni bil v njunem konceptu, bomo nadoknadili naslednjič. Najbolj pereče teme smo obdelali kar med ogrevanjem oz. ohlajevanjem, tako da je trening vseeno dobil svojo 'težo'.

primus
Uporabniški avatar
 lojzeP
Jah, se exqzujem :oops: - me nekaj matra, pa rajši bi ne tekel

2x LP

P.S. upam, da je bilo malo mira na analizi - ker mene bilo ni :idea: :roll:
Uporabniški avatar
 tini
Jaz se tudi opravicujem - v zadnjih treh dneh sem bil malo prevec aktiven.
Tako sem "po pameti" izpustil danasnji trening, in to bo tako vse do sobote.. :)

LpTini
Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
No sledi tudi moje opravičilo, kakor bi se temu reklo.Imel sem pač delovne obveznosti, ki jih imam enkrat tako enkrat pa tako.V mislih sem vas bodril, da bi odtekli čimbolj dobro in z užitkom.
Skratka treniral sem seveda ravno tako samo doma.
Upam, da se naslednji teden vidimo in zato malce več tudi podebatiramo o kaki zanimivi temi.
lep pozdrav!
Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
Dijo mijo, ali ste se vsi potuhnili in se specialno pripravljate za kakšen tek.
No šalo na stran.Jutri se dobimo kakor je LojzP zadnjič rekel nekje ob 18.30h potem pa čakamo akademskih 15minut.Ja kaj pa potem?Potem bomo pa :lauf: :lauf: :lauf: :lauf: :lauf: :lauf: :lauf: pognali motorčke.
Lučko bi rekel na postroj postavite se, pridite vsi v kar se da največjem številu, da bo ana Liza čimboljša.Vabljene vse članice našega foruma.Da nam odtečete demostrativni tek in nam dihate potem za ovratnik.
Upam, da se dobimo v čimvečjem številu.Zborno mesto je standardno na Brdu.Tam seveda tudi vsi parkirate svoje jeklene konjičke.Pa še senca bo to bo 100%.Vreme bo pravi mister Pečenko.Pravi da bo čudovito v toliko, kolikor se ga bomo zaželeli.Kdor bi pa rad naredil še kakšen krog za ogrevanje prej se pa seveda lahko pridruži vsem sotrpinom, ki občudujemo okolico protokolarnega objekta.
Lep pozdrav v čimvečjem številu.
Uporabniški avatar
 lojzeP
Je bil že čas, da se je nekdo oglasil na to temo.
Jutri jaz bom sigurno na Brdu - pa ne s kolesom, kot pred tednom dni.

2x LP
Uporabniški avatar
 primus
marathon napisal/-a:Jutri se dobimo kakor je LojzP zadnjič rekel nekje ob 18.30h potem pa čakamo akademskih 15minut....

In kdaj je torej pričetek ? Še vedno ob 19h ?

primus
Uporabniški avatar
 lojzeP
počasi bo potrebno začeti razmišljati o predhodnem začetku.

glede na to, da bo tudi jutri jasen dan, in s tem povezana dobra popoldanska vidljivost, menim, da bi jutri še začeli ob 19.00, ali morda kako minuto prej, naslednji teden pa že ob 18.30.

2x LP
Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
Zborno mesto je kot sem omenil že klasika pred vhodom na golf igrišče na Brdu.Startali bomo ob 19.45h.Tako, da bi bilo dobro, da se dobimo vsaj ob 18.30h.Če bo pa kdo kaj zamudil pa lahko pospeši in nas nekje na polovici ujame.
Mislim, da je čas dopustov mimo.In je čas, da se začne pripravljalni tekaški tabor na Brdu pri Kranju.Pod krovno združenjem TEKAŠKI FORUM.Ki vabi vse nadebudne tekače in tekačice :oops: :oops: :lol: :lol: .Ma sam ne okol govort.
Sedaj bodo spet zanimive teme za analizin klepet do poznih ur.Za spodbudo je poskrbljeno od spredaj in od zadaj :oops: :oops: :lol: :lol: in levo in desno.Se pravi stacionarni bodigardi zagotovljeni.Se pravi tekačice navalite na progo mislim :oops: :oops: :lol: .Dihanje za ovratnik je dovoljeno.
Besedni zaklad, ki omenja besede:" to mi paše, to mi deli".E to je pa obvezni pribor, kar se tiče besednega zaklada.
Kar se tiče pa sladkih grehov :piti: :piti: :juhuhu: :juhuhu: pa je sama izvirnost prepuščena vam drage suger tekačice.
No ja dosti traparij.Sedaj pa prebrati eno pravljico za lahko noč :cenz: :toast: :toast: potem pa sladko sanjati do jutranjega treninga.
Tako, da drage dame in damice izvolite sladkobnost ta današnja vam je dopuščena.Izvirnost ta vaša je zaželjena.
tomaž dost traparij :bum: :bum:
Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
Se opravičujem, ker predhodnega poročila od LojzP-ja nisem videl.Ali pa takrat, ko sem pogledal ni bil še naložen gor, ko sem začel pisati.
Se absolutno strinjam z LojzP-jem za to uro.In kakor je omenil, če bo taka vidljivost ne bo nobenega problema danes tečt tudiče se malce stemni.Potem bo pa treba resno razmišljati da naslednji teden začnemo malce prej, da nas ne ujame tema.
Lep pozdrav vsem!
  • 1
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • 148

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA