Marinka napisal/-a:Moj skoraj novi Garmin 405, kupljen skupinsko z Urošem in Bojanom pred maratonom v Radencih, je začel nekaj biksat.Kljub temu, da je baterija 100% polna, mi je včeraj vzdržal samo 1h 47 min teka. V čem je finta?
Ob tem prosim še bojanam za račun, da nesem uro čimprej pokazat na Hervis ali bilo že kam. Maraton se bliža in z njimi čas dolgih treningov... Ker mi je podobno zakuhal že v četrtek, sem imela na srečo s sabo še polarja, da sem dokončala skoraj triurni trening. Ampak tekat z dvema urama je malo bedasto, kajne?
Ne, ni bedasto. Imaš uro, ki pogojno dela in eno uporabno. Ne bi bila edina, ki teče z dvema.
Najverjetneje imaš težavo s programom, k iureja tudi polnitev baterije ali pa samo baterijo. Določen vpliv na polnjenje ima sinhronizacija ure z računalom, ker nekateri Garminovi modeli takrat polnijo baterijo, čeprav ne bi bilo potrebno. Če večkrat polniš deloma prazno baterijo ji skrajšuješ življenjsko dobo.
Lahko še bolj zakompliciram, če želiš.
Povej kolikokrat na teden uporabljaš uro, koliko časa, jo uporabljaš tudi sicer, kolikokrat jo polniš in kolikokrat prenašaš podatke. In ali jo imaš na roki kadar si v bližini računalnika, na primer v službi.