Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

skorc napisal/-a:A je to normalno, da sem jaz plačal že skoraj pred enim mesecem, pa še vedno nisem potrjen kot plačano? Ti celjski pohodniki nekako niso ažurno s to stranjo ha?

"Seznam vplačil vodi Združenje šoferjev in motoristov v Celju in ga prejmemo od njig proti koncu prijav. Vendar če ste vplačali, sploh ne sme biti problem, lahko tudi na štart prinesete odrezek, izpis o vplačilu in vam ne bo potrebno plačati višje prijavnine."

Imel sem enak problem kot ti, skorc, na moje "bentenje" pa so mi prijazno poslali gornji odgovor (hvala!). Torej, problema nema sploh :D .

LP, vencelj
skorc napisal/-a:A je to normalno, da sem jaz plačal že skoraj pred enim mesecem, pa še vedno nisem potrjen kot plačano? Ti celjski pohodniki nekako niso ažurno s to stranjo ha?

Najbolje poslati mail da bo sigurno, na moj mail so lepo odreagirali in vse uredili.
ROSI64 napisal/-a:ZdravkoC z vsem spoštovanjem te prebiram in občudujem. :clap:

Tudi jaz! :clap: Zato:

ZdravkoC napisal/-a:Sem pa bil že večkrat pred odločitvijo, da preneham z objavljanjem osebnih izkušenj

Naj ti ne pride več na misel!
Nazadnje spremenil spela*, dne 25 Avg 2009, 15:21, skupaj popravljeno 1 krat.
Kaj, a to je vse kar nas bo v cilju čakalo? Kje so pa kakšne striptizete, pa šank, pa odojk?!??! Pa saj za to, da bi se samo vsedel na to klopco pa sploh nima smisla laufat. :lol: Ali pa je to morda kakšna posebna "zdravilna klopca", pa zato narod drv 75 kilometrov do nje? :lol:
skorc, natasa, EčO- hvala za vzpodbudo.
Danes oddam prijavo.

Če je kdo, ki ga zanima tek ekipno, pa je delavec v upravi, drugi službi in drugih organih MORS, član društev ZSČ, ZVVS, Sever ali družinski član zaposlenega v MORS in SV ali upokojenec MORS

lahko sestavimo ekipo, samo zase ali ekipno pošljem danes nekje v popoldanskem času.
Hoj,

tudi mi dva z Erotom uradno prijavljena. Seveda na najkrajšo, 17 km razdaljo. Jaz še nekaj časa ne bom tekel na super maratonu, ker moji treningi pač niso usmerjeni v tovrstni podvig. Pred leti, ko smo iz Celja štartali ponoči ob 1. uri sem to razdaljo že zmogel. Sicer pa tudi tokrat lahko računate na našo vzpodbudo v Lučah, vsaj za ta prve, ki boste pritekli mimo še pred našim štartom. Potem pa seveda tudi v cilju, kjer bomo navijali za vas pa tudi poskrbeli za primerno hidracijo :drink .

Se vidimo v Logarski, pa naj vam kilometri tečejo čim hitreje in brez žuljev :D

Matjaž
Pozdravljeni vsi;

malo prebiram te poste pa me kar mravljinci ščemijo ob mislih, kako vsi pridno trenirate in se pripravljate na preizkušnjo. Jaz pa žal......ne najbolje. Mesec dni sem bil na počitnicah v Aziji in tam nekajkrat odtekel nekaj razdalj...vendar je tam zaradi vlage in vročine to hudičevo dejanje:)) Ker do letos(2009) nisem odtekel nobenega maratona, sem si v januarju zadal nalogo oz. cilj da to v letošnjem letu storim. Maraton v Radencih mi je uspel...se pa teka iz Celja do Logarske vsak dan bolj bojim.....Verjetno bo držalo to kar pravite stari mački, da je vse v glavi...ampak vseeno.....nekaj kilometrov sem do danes res nabral, vendar me non stop obhaja misel, da do sedaj nisem pretekel več kot 45km...pa se spravljam na 75km. Če sem čist iskren, mi take misli kar jemljejo motivacijo do teka....
Saj vem da jamram, ampak nekomu se morem izpovedati.....in če vzamem kot dejstvo da vas ta forum veliko prebira, in da se to primerno razporedi na vsakega malo....da me bo vsaj nekdo razumel.....mi je lažje:))

Godbenik Grega
GODBENIK, vsakega obdajajo podobne misli. Tudi če bi na treningu odtekel 75 km, je tekma nekaj čisto drugega. Tudi "stari mački" :shock: ne grejo/gremo na to preizkušnjo kot na en izlet in imajo/imamo določene strahove. Dokler ne probaš, ne veš. Mogoče bo šlo v prvo težje, boš pa pridobil dragoceno izkušnjo in bo šlo na naslednji preizkušnji lažje. Predvsem ne pozabi na tekočino in hrano. Jaz sem na svoji prvi logarski lansko leto hotel npr. odstopiti na 55km, a so mi navijači vlili toliko moči, da sem do konca stisnil zobe in kombiniral tek in hojo in prišel do cilja celo v načrtovanem času. Vseeno imam s tem tekom še neporavnane račune (preteči z nič ali malo hoje) :evil:
O.K. Zdaj pa dovolj! Pravijo, da je Slovenija mala jaz pa svojih sosedov na poznam. :)

Kdo je to Zajc Tadej, ki teče na Tekaškem Forumu, je iz Brežic, moj letnik, očitno bodoči sosed, pa Logarsko bo tekel 75km??? Sosed javi se. :) Jaz se pa sam preganjam po naših koncih pa iščem družbo za dolge teke...aj,jaj,jaj. :)
  • 1
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 18

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA