Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Uporabniški avatar
 Ksenija
;) bom tole posredovala njihovemu gradonačelniku, bo drugo leto sigurno kakšna novost ;)
Uporabniški avatar
 metkamarjetka
da malo zbudim še tole "lahkotno" temo :D

včeraj smo se vrnili z dopusta. spet smo preživeli 5 lepih, sončnih, predvsem pa hladnih dni ob jezeru .
za razliko od lanskega leta, je bilo snega kolikor ga hočeš, ledena ploskev na jezeru je debela cca 35 cm in imeli smo idealno priliko za vse "naše" športe: jaz za tek (po zamrznjenem jezeru :D - čisti užitek - in po cesti okoli njega), moški del familije za hokej, tamala za drsanje in sankanje.

skratka: prijetno s koristnim :wink:

kaj pa vi in vaš zimski dopust?

p.s. za vse navdušence triatlona pripenjam še tole (čeprav je še malo zgodaj :oops: :wink: ): http://www.weissensee-triathlon.at/
Uporabniški avatar
 primus
ko NE tečeš na dopustu, ker si na dopustu zviješ gleženj...
in gredo vsi načrti za jesen adijo... grrr!
(saj vem, offtopic ampak nekomu moram pojamrat :( )
drugi del letošnjega dopusta smo preživeli v Lermoos-u pri severnih sosedih - skrajno severno, že tik ob nemški meji. Hotelček http://www.sporthotel-loisach.com/de/index.php je bil več kot super, športna "ponudba" na kupu (neomejeno poti za bikerje, free riderje, pohodnike, igrišče za golf.....), seveda imajo(mo) tudi tekači na voljo ogroooooooomno poti, tisti gorski se lahko podajo na "extremelauf" proti vrhu Zugspitze 2900 m NM (vendar ne v takih razmerah, kot so bile lani, ko so bile celo smrtne žrtve :( ). No, jaz sem seveda ostala in tekala (samo 2x :oops: :oops: :oops: ) na 1000 m NV, tisto skalovje "Špice" me je fasciniralo samo od daleč :wink: . Okoliško hribovje nas je "gostilo" vsak dan, kajti sramota bi bila ne prehoditi vsaj nekaj njih. Po pohajkovanju smo se namakali v hotelskem bazenu, temperatura še ravno pravšnja za predajanje avgustovskim sončnim žarkom :-- .... Moja boljša polovica in mali sta vsak dan tudi zajahala bicikel :laola in prekolesarila kar nekaj poti.

In tako je dopust prehitro minil :( in že smo bili nazaj na domačih gorenjskih tleh ....

Brdo spet vabi! :clap:
 spela*
Ko ne tečeš na dopustu, ker:
- imaš težave zaradi bolečin v mečih
- se ukvarjaš z drugimi dejavnostmi ("aktivni počitek")
- je prevroče
- se ti ne ljubi,
in je potem na tekmi katastrofa ...

... imaš več možnosti:
- vržeš tekaško opremo v koš in se začneš ukvarjati s fotografijo
- iščeš uteho v alkoholu
- tekmecu zlomiš nogo (ali vsaj kakšen prst)
- greš za en mesec v osamo, živiš asketsko življenje ob meditaciji (seveda brez teka)
- spet se resneje lotiš treningov

:? :( :?: :-(( :shock: :lauf: :D
Uporabniški avatar
 bernarda
spela* napisal/-a:Ko ne tečeš na dopustu, ker:
- imaš težave zaradi bolečin v mečih
- se ukvarjaš z drugimi dejavnostmi ("aktivni počitek")
- je prevroče
- se ti ne ljubi,
in je potem na tekmi katastrofa ...

... imaš več možnosti:
- iščeš uteho v alkoholu
- greš za en mesec v osamo, živiš asketsko življenje ob meditaciji (seveda brez teka)

.

To se pa bere, kot nekakšna kriza :bum: :lauf:
Dej dej Špela :!: Tisti zadnji stavek-spet se resneje......
spela* napisal/-a:... imaš več možnosti:
- iščeš uteho v alkoholu

ne! imaš samo eno možnost: SPET SE RESNEJE LOTIŠ TRENINGOV!!!!

za vse ostalo velja :FO: (lepo al pa grdo!)

vsaka kriza mine a ne :D :wink: :!:
Uporabniški avatar
 Loni
metkamarjetka napisal/-a:
spela* napisal/-a:

ne! imaš samo eno možnost: SPET SE RESNEJE LOTIŠ TRENINGOV!!!!

vsaka kriza mine a ne :D :wink: :!:

Mine, ja, če ne prej, pa takrat, ko zaradi preresnih treningov crkneš in imaš hudiča.
Dnevi so takšni in drugačni. Če bi jaz na vsak meni neljub dogodek gledala kot konec sveta, bi se kmalu začela spraševati, v čem je sploh poanta tega, da živim. Pozabiš na vse in to je to... Kaj potem, če ego malce trpi. Ne prvič, ne zadnjič.
 spela*
Loni napisal/-a:Če bi jaz na vsak meni neljub dogodek gledala kot konec sveta, bi se kmalu začela spraševati, v čem je sploh poanta tega, da živim.

Kdo pa piše o koncu sveta? :shock:
Uporabniški avatar
 Loni
spela* napisal/-a:
Loni napisal/-a:Če bi jaz na vsak meni neljub dogodek gledala kot konec sveta, bi se kmalu začela spraševati, v čem je sploh poanta tega, da živim.

Ja, jaz, kdo pa drug. :--
 luzr
Loni napisal/-a:
spela* napisal/-a:

Ja, jaz, kdo pa drug. :--

upokojenka* napisal/-a:Ko ne tečeš na dopustu, ker:
- imaš težave zaradi bolečin v mečih ,"koša šinjora"?;
- se ukvarjaš z drugimi dejavnostmi ("aktivni počitek") ,vegetiranje...
- je prevroče , ma nemoj, a na spiaggi?
- se ti ne ljubi,: , izgovori,
in je potem na tekmi katastrofa ..., frizuro bi res imel vsaj jaz lahko boljšo, sem pa zato kazal lepo rit, moj rezultat niti ni tako katoastrofalen; tekmica pa... je bila srčkana v žolti oblekici.

... imaš več možnosti:
- vržeš tekaško opremo v koš in se začneš ukvarjati s fotografijo , poklicni fotorgafi o dandanašnji nelojalni konkurenci pravijo, češ, danes vsak misli da je fotograf;
- iščeš uteho v alkoholu ,pogosto v javni hiši ali okoliških buffetih;
- tekmecu zlomiš nogo (ali vsaj kakšen prst) , se je že dogajalo, tudi z mojo privolitvijo; lahko pa bi me tokrat kak popadljiv šiškarski psiček ugriznil v levičarsko ročico;
- greš za en mesec v osamo, živiš asketsko življenje ob meditaciji (seveda brez teka) , u osami kraj mora, zen, kung fu,...
- spet se resneje lotiš treningov , zakaj že, saj ni variante za 1:50, razen na četrtmaratončku.

:? :( :?: :--( :shock: :lauf: :D
Moji modri odgovori so v modri barvi...

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA