vaše tegobe, vprašanja, nasveti in odgovori - o preventivi in kurativi...

Moderator: Z*

Pozdravljeni
Najprej bi se rad opravičil,ker sem si drznil objavit reklamo,ampak si nisem mogel kaj,saj gre v tem primeru resnično za nekaj neverjetnega-najbolj zdrav napitek na svetu,kar boste tudi sami videli in je v dobri povezavi z našim Tajskim wellness kotičkom-sadež magostin(glavna sestavina napitka) namreč izvira iz Tajske:
www.mangosteen-zdravje.si/
Zaustavlja,preprečuje,pomaga praktično pri vseh znanih boleznih-več kot vredno ogleda!!!
Potem pa je tukaj že prej omenjeni najboljši energijski napitek na svetu,ki ga že uporabljajo profesionalni športniki-prestal je antidoping test,in nima zgornje meje toksičnosti za razliko od ostalih produktov(red-bull,....)in dvigne nivo energije do 6 ur!!!
Je pa hkrati tudi zdrav,saj vsebuje dnevno dozo zgoraj omenjenega zdravega napitka iz mangostina.Oba produkta pa prihajata iz iste hiše(VEMMA)in se tržita le preko internetne prodaje:
www.my.vemma.eu/wellnessnasiam/ free join here
Lep pozdrav iz tajskega wellness kotička vam želi

Novak Boštjan
NA SIAM d.o.o.
PE Hotel Veter
GSM: 00386(0)31-733-117
www.hotel-veter.si

www.my.vemma.eu/wellnessnasiam/ free join here
www.mangosteen-zdravje.si/

All that we are is the result of what
we have thought.
NA SIAM napisal/-a:Zaustavlja,preprečuje,pomaga praktično pri vseh znanih boleznih-več kot vredno ogleda!!!
Potem pa je tukaj že prej omenjeni najboljši energijski napitek na svetu,ki ga že uporabljajo profesionalni športniki-prestal je antidoping test,in nima zgornje meje toksičnosti za razliko od ostalih produktov(red-bull,....)in dvigne nivo energije do 6 ur!!!
Je pa hkrati tudi zdrav,saj vsebuje dnevno dozo zgoraj omenjenega zdravega napitka iz mangostina.

Saj v bistvu se mi ne ljubi, ker večina TF-jevcev vseeno uporablja svojo glavo. A če že reklamiraš nek izdelek kot "popolnoma zdrav" in "zdravilo pri vseh boleznih" (zakaj že imamo medicinske fakultete???), potem bi se lahko sam potrudil in dodal še kakšno opozorilo. Ža na googlu se najde veliko.

http://www.google.com/search?hl=en&sour ... eff&aqi=g1
Pa saj ravno o tem govorim-izdelek namreč uporabljajo že tudi v medicini-konkretno v Sloveniji Novo Goriška bolnica-po kemoterapijah;drugače pa sam napitek preprečuje nastanek vseh rakavih obolenj,.....
No sicer pa tako kdo hoče zdravje zase ne bo poslušal drugih(na voljo so raziskave Ameriških,Nemških,Avstijskih doktorjev)pač pa bo zadevo sam poizkusil,in se prej tudi dobro o samem izdelku informiral!!!
Lep pozdrav
admiral napisal/-a:"drugače pa sam napitek preprečuje nastanek vseh rakavih obolenj,....."

Slika

:clap: :clap: :clap:

Ti, tale slikca je pa odbito-nora.... :wink: :wink:
Če pa so podatki v tej temi resnični-pa tolk bolš!!!!! :roll: :roll: :roll: :roll:
Fino bi blo še kakšne osebne izkušnje/ozdravitve slišat od uživalcev tega napitka.... :?: :?:
To boš pa imel priložnost slišat ta ponedeljek ob 19 uri v PARK Hotelu na Ptuju,
kjer bo bosta produkta tudi strokovno predstavljena(predstavitev bo vodila gospa,ki dela v medicini!!!),drugače pa se da dobit tudi informacije od ljudi(nekaj bo prisotnih),ki je izdelek že pomagal do dosti boljšega psihofizičnega stanja;
pa še nekaj v glavnem se priporoča,da pacient prosi svojega zdravnika,da se mu napravi krvna slika,in po enomesečn-dvomesečni uporabi napitka prosi ponovno za krvno sliko(vmes bo tako sam ugotovil,ko se bo precej bolje počutil) in bo tako dobil te neverjetne dokaze tudi uradno potrjene!!!
Lep pozdrav
NA SIAM napisal/-a:Pa saj ravno o tem govorim-izdelek namreč uporabljajo že tudi v medicini-konkretno v Sloveniji Novo Goriška bolnica-po kemoterapijah;

Tu te moram (žal?) postaviti na laž. Iz splošne bolnišnice dr. Franca Derganca v Novi Gorici so mi na moje vprašanje odgovorili, da tega napitka ne uporabljajo. :!:
spela* napisal/-a:
NA SIAM napisal/-a:Pa saj ravno o tem govorim-izdelek namreč uporabljajo že tudi v medicini-konkretno v Sloveniji Novo Goriška bolnica-po kemoterapijah;

Tu te moram (žal?) postaviti na laž. Iz splošne bolnišnice dr. Franca Derganca v Novi Gorici so mi na moje vprašanje odgovorili, da tega napitka ne uporabljajo. :!:

Bravo, Špela :clap: :clap: :clap:
Moram vam povedat,da je na takšno vprašanje v medicini,ki je neposredno povezana z medicino(ta pa ima seveda najmočnejši lobij)pričakovat iskren odgovor zelo naivno!!!
Četudi bi ga dobili nobeden ne bo želel biti imenovan.
Kot primer bi povedal to:
na Hrvaškem je izšla knjiga z naslovom"Lijekovi za koje "oni" ne žele,da vi znate",ki pa ji je seveda ta isti lobij preprečil pot na knjižne police pri nas-pa nič zato.
Kdor hoče kaj dobrega storit zase poišče odgovore z svojim raziskovanjem in ne sprašuje tam kjer ni mogoče dobit iskrenega odgovora,.....
Lep pozdrav
@Admiral, ne gre za hudomušnost ampak za realnost in kanček zdrave pameti. Ta je, poleg hudomušnosti, tudi sicer dobrodošla. ;> Kar tako naprej.

Đirlo ni bila tovrstna prevara, ker je ponujal Čang šlang čaj, ki je bil samo odvajalno sredstvo in je z njim obljubljal le hujšanje. Šlo je le za ponujanje nekoristne, a tudi ne pretirano škodljive navlake. http://www.dzirlo.com/slo/index.php?mai ... oducts_all

Ni bilo govora o zdravljenju. Tiste đidrlove tablete so druga pesem, ampak podobno kot v ameriškem gnilem kapitalizmu je možno tudi oazi podalpskega tajkunizma.

Podobnih podjetij z izdelki tipa "k'r neki", vrhunska trgovina "top šop" je kar nekaj.

@anzec: Všeč mi je tvoja diagnoza našega pacienta.
Da ne bom smetil portala bom kar v tej temi povprašal. A obstaja oz ali se še dobi neki napitek Maratonik ali kako, ki si ga dobil v lekarni? Ali kaj podobnega, ker rabim nekaj brez sladil, glukoze nekaj v tej smeri. Pa nočem najboljšega(zdravega) energijskega napitka na svetu :lol:
Ker ne vem če si ne bom moral sam začet mešanico delat :? , ker včasih se mi zdi da težko prebavljam določene OH...

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA