prostor za debato o (ne le tekaški) športni opremi. obleka, obutev, pripomočki ... vprašanja, predlogi, nasveti, uporaba, ...
Uporabniški avatar
 pajo
Nimaš boljšega kot je to sploh sedaj ko je malo bolj toplo. Dobro nekatere to ne moti prav nič. Pri meni je ravno obratno - ko se trak napoji in je kar hitro preveč moker me začne ovirati in srbeti. Tek je potem tam nekje... Mogoče kdo ve kje bi se dala nabaviti kaka rutica podobna tej, ki jo nosi Vreme pa še kdo? Sport 2000 na Rudniku nima nič pa je včasih imel. Hvala za kak namig.
Uporabniški avatar
 Loni
Pajo, je še kak Sport 2000 v Lj, drugače pa jih imajo tudi v Iglu Sportu in podobnih štacunah, pa v kolesarskih štacunah...
Uporabniški avatar
 grb
No verjel ali ne jaz uporabljam cist navadno tanko bombazno otrosko plenico (za veckratno uporabo) :) V bistvu sem jo enkrat vzel cisto slucajno, da mi ne bi sonce pleso skurilo, pa se je super obnesla prav proti odtekanju svica v oci. Zgleda, da se sproti tako hitro susi, da ne "pusca". Tudi v nedeljo se ni iznverila :)

G.
Uporabniški avatar
 admiral
Kaj pa čisto navadna tekaška kapa?
Jaz imam eno Nike, kjer se pot nabira v prišitem traku ob čelu in potem odteka po šilcu naprej. Pa še sonce ti ne nažiga v glavo..
Preizkušeno ob letos nič kaj prijaznem poletju na Obali ;)
Uporabniški avatar
 IČA
Kolesarska bandana ali pa TF tekaška kapa, pri meni zadovljivo opravita delo.
Uporabniški avatar
 Vreme
Jaz navadne šilt kape pri teku ne morem nositi, mi je nekako v njej prevroče, niti pozimi ne, takrat imama raje buff. Sem pa zato bolj pristaš bandane, pa še od TF-ja je :D , pa še to redko uporabljam. Vsekakor pa so moji sopotniki na vsakem teku, znojniki (no na TF10tki je nisem imel, sem pozabil doma), to je edina stvar, ki mi res pomaga, da si znoj iz čela obrišem kot je treba :lol:
 multi
Jaz bi ti priporočil že omenjeni Buff http://www.buffwear.co.uk/ . Sam ga uporabljam tako pri športnih dejavnostih kot tudi pri delu zunaj... je res vsestranski in odlično pobira pot... dobiš jih tudi v Tomas sportu.
Uporabniški avatar
 Uroš Sobočan
Ja tega sem že gledal v Radencih ampak niti pred niti po nisem bil "sposoben" sprobat in se kaj več pozanimat :mrgreen: . Hvala za info bomo šli kaj na obisk!
Uporabniški avatar
 MatjazV
Hoj,

jaz uporabljam lahko tekaško kapo, ki ima z notranje strani tudi znojnik. Sicer pa mi zelo pomagajo tudi športna očala Adidas Evil Eye Pro, ki imajo na okvirju nameščen znojnik

Slika

pa čim manj švica v očeh :D , Matjaž
Uporabniški avatar
 AVI
....sem imel tudi sam podobne težave...švic v oči - "leče"--pekoče ....tako, da sam uporabljam kar navadne bombažne rute ali pa od kakšne navadne bombažne majice rokave... drugače pa v kolikor je vsega preveč...epo trak ožmem in "evo ga"...spet smo pripravljeni.... :lol: :lol: :lol:

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA