Ljubljana, četrta nedelja v oktobru<br>področje za pogovore o vsem, kar se dotika največje slovenske tekaške rekreativne prireditve

Moderator: Snezinka

Mislim, da je debata zašla. Ni bilo vprašanje, kaj je pomembnejše ampak kaj bi bilo ustrezneje.

Brezveze se je prepirati, kateri cilj je najpomembnejši (PB, uvrstitev, zen-užitek,...). Naj ima vsak svojega. Pot je pomembna in vsi bomo do svojega cilja tekli po isti... :wink:
Prejela sem odgovor, da je limit LM maratona 5 ur, v moji zahvali za odgovor pa sem posebej izrazila veselje, da me ne bodo avtomobili preganjali in bom imela na voljo v teh 5 urah tudi okrepčevalnice. Skrbi me edino, da si ne bom zapolnila proge v prvem krogu in bi zavila kam narobe :oops: , ker bom bolj osamljena na progi :( .

@Ton, res je neprijeten občutek, če te preganjajo po progi in upam, da bodo upoštevali tekače, verjamem tudi, da je na okrepčevalnicah res dolgočasno, ker pa vem, da je lahko vse lepo urejeno, brez motenj, z vso oskrbo, pričakujem, da bo tudi na LM tako, saj je to le prireditev, ki mora biti organizirana kot je treba. Se bom potrudila kolikor se da tudi jaz :D

Na štartu se bom lepo postavila bolj zadaj in jo s svojim tempom odpolžala krogoma naproti :lol:
Lenči, seveda si jo boš zapomnila. Morda se greš lahko prej kdaj tudi s kolesom zapeljat (kot si denimo smučarji ogledujejo smuk progo pred dirko), celo kako nedeljo, ko je manj prometa in izpuhov, odtrčkat zadevo z natisnjenim zemljevidom v roki.
Srečne priprave!
ojla,
jaz bi raje videl, da bi bila uvrstitev po neto časih. saj zato pa imamo čipe. tako kot je na lublancu in uvrstitev po bruto časih pa bi bilo vseeno če čipov sploh ne bi imeli. prideš v cilj, pogledaš svoj bruto čas in greš na :beer: :!: res je, da bi se potem lahko prešvercali po kakšni bližnjici, tisti ki dobro poznate ljubljano.
v nedeljo sem tekel ob vrbskem jezeru in me je šele doma presenetila uvrstitev po neto času. res, sem kar malo glavo pokonci dnignil :!:
v splošnem pa tudi jaz tečem z veseljem in za to, da bom popravil svoj čas in ne zato, da bom prehitel kenijca ali poljaka Zbignjevega. že lani sem v poročilu napisal, tako kot par postov nazaj Grb, da je zame uvrstitev čisto nepomembna, neto čas, katerega bom dosegel, je pa pomemben za mene.
tako da bi se lahko "možje iz tajminga malo bolj pretegnili" in nas res uvrstili po neto časih
lenči napisal/-a:Prejela sem odgovor, da je limit LM maratona 5 ur, v moji zahvali za odgovor pa sem posebej izrazila veselje, da me ne bodo avtomobili preganjali in bom imela na voljo v teh 5 urah tudi okrepčevalnice. Skrbi me edino, da si ne bom zapolnila proge v prvem krogu in bi zavila kam narobe :oops: , ker bom bolj osamljena na progi :( .

Škoda da ni limit prvega kroga vsaj 2:20, bi lažje opravili s prvim krogom, tako pa bomo že v začetku pod pritiskom, da moramo teči čim hitreje, kakšen pa bo pol drugi krog je lahko vsakemu jasno, če mora že v prvem krogu dati skorajda vse od sebe :?

Kar pa se tiče bruto neto časov, jaz izključno upoštevam neto čas, uvrstitev pa me ponavadi ne zanima, sem ponavadi tako med zadnjimi, mesto gor ali dol, mi je čisto vseeno! :lol:
No pa smo enakih misli pri bruto in neto časih. :D

:arrow: Vsi ki tečete na čas in vam ni pomembna uvrstitev, vam Timing meri neto čas. Torej imate izmerjen vaš najboljši čas.

:arrow: Mi vsi pa ki nam je pomembna uvrstitev in ne neto čas, se pa borimo še pred ciljem, da koga prehitimo.

Pa smo vsi zadovolji in bomo spet veselo tekli na LM. V končni vazi pa nam je tek le eno druženje na zdrav način.
Vreme napisal/-a:Škoda da ni limit prvega kroga vsaj 2:20, bi lažje opravili s prvim krogom, tako pa bomo že v začetku pod pritiskom, da moramo teči čim hitreje, kakšen pa bo pol drugi krog je lahko vsakemu jasno, če mora že v prvem krogu dati skorajda vse od sebe :?

Zakaj pa misliš, da se toliko preganjam :( :-- ? Ker me mori teh 2.15 :twisted: Še v Trevisu sem prišla pod 5 ur v cilj, pa je bila prva polovička tam 2.23. Ampak, ni kaj, bo šlo :laola
Bruto-neto čas. Pošteno bi bilo da bi se na štartu postavili časovni boksi glede na dosežen čas. Tako bi se izognili prerivanju slabi volji tistih, ki se postavijo preveč spredaj, potem pa se jezijo, čudijo kam se vsem tako mudi. Če teh boksov ni je stvar morale posameznika da to stori sam.
lenči napisal/-a:Zakaj pa misliš, da se toliko preganjam :( :-- ? Ker me mori teh 2.15 :twisted: Še v Trevisu sem prišla pod 5 ur v cilj, pa je bila prva polovička tam 2.23.

Tule bi pa bruto-neto lahko bil problem ;)
nana napisal/-a:
lenči napisal/-a:Zakaj pa misliš, da se toliko preganjam :( :-- ? Ker me mori teh 2.15 :twisted: Še v Trevisu sem prišla pod 5 ur v cilj, pa je bila prva polovička tam 2.23.

Samo res!!!! :twisted: Nič pač bomo zen tekači štartali ob Kenicih!!! :lol:
Vreme napisal/-a:
nana napisal/-a:

Samo res!!!! :twisted: Nič pač bomo zen tekači štartali ob Kenicih!!! :lol:

OK, a me boste nehali strašit :oops: , sem šla danes 15 km tempo 6.01, še malo pa bo tudi polovička tam, potlej pa bruto neto, spredaj, zadaj štart, jaz grem v drugi krog :-- v 5 urah bom skozi cilj :D
lenči napisal/-a:OK, a me boste nehali strašit :oops: , sem šla danes 15 km tempo 6.01, še malo pa bo tudi polovička tam, potlej pa bruto neto, spredaj, zadaj štart, jaz grem v drugi krog :-- v 5 urah bom skozi cilj :D

Moj namen bi bil strašit. Sem samo prijazno sugerirala, da se postavite malo bolj naprej ;) Če boš štartala na koncu, je lahko tudi 5 minut in več razlike ;)
nana napisal/-a:
lenči napisal/-a:OK, a me boste nehali strašit :oops: , sem šla danes 15 km tempo 6.01, še malo pa bo tudi polovička tam, potlej pa bruto neto, spredaj, zadaj štart, jaz grem v drugi krog :-- v 5 urah bom skozi cilj :D

Moj namen bi bil strašit. Sem samo prijazno sugerirala, da se postavite malo bolj naprej ;) Če boš štartala na koncu, je lahko tudi 5 minut in več razlike ;)

Saj vem :D da hočeš samo dobro :clap:
  • 1
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 18

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA