prostor za debato o (ne le tekaški) športni opremi. obleka, obutev, pripomočki ... vprašanja, predlogi, nasveti, uporaba, ...
tae napisal/-a:Drugi primer: tokrat po 5km pritisneš stop in nato spet start.
- Ko zadevo shraniš, vidiš tvoj bruto čas vključno z pavzo. To pa je že problem. Tvoje neto čase teka moraš potem na roko seštevati.

Zakaj se meni zdi, da to vseeno počne ura (tudi če ne počneš tega, kar pravi IČA)? Bom jaz še malo preučila to zadevo, pa se potem javim. :D
Uporabniški avatar
 tae
Moram priznati, da sem se pri zadnji izjavi zmotil. Včeraj sem ponovno preveril v praksi in ura dejansko "meri" vse, tudi če stiskaš stop/start. Imaš torej bruto čas, neto čas in pavze (pri lapih, ki si imel pavzo, namesto skupnega časa piše: STOP)
tae napisal/-a:Moram priznati, da sem se pri zadnji izjavi zmotil. Včeraj sem ponovno preveril v praksi in ura dejansko "meri" vse, tudi če stiskaš stop/start. Imaš torej bruto čas, neto čas in pavze (pri lapih, ki si imel pavzo, namesto skupnega časa piše: STOP)

:D

Včasih imamo tudi ženske prav. :rol:
Drugače je pa seštevanje časov na pamet, tudi če ni potrebno, dobro vsaj za treniranje možganov. Zdaj jih boš moral pa s čim drugim zaposliti. :D
cvetko napisal/-a:Kako dolgo vam še drži uro po tem, ko ima napisano že LoBatt? Jaz jo uporabljam že par dni pa še ni crknila! :D Mogoče danes :D

Meni je zdržala kakšnih 4 ali 5 dni, pa bi mogoče tudi kakšen dan več, a sem jo potem zamenjala.
So mi pa v Hervisu prodali uro, v kateri že ob nakupu ni delal footpod (slaba baterija), baterija v uri se je iztrošila 4 mesece po uporabi, baterija v pasu še dela, res pa pas bolj malo uporabljam.
Jaz jo lahko še uporabljam kak mesec, ko javi "Lo batt". Drugače mi je pa prva, torej originalna baterija zdržala najdlje, 10 mesecev! Ena od naslednjih pa le 4 mesece.

LP
Saj jaz jo mam kar vklopleno! Seveda ko treniram :D Drugače pa jo nosim tak, ker mi je lepa :D Nevem, kako meri, samo mislim, da kar dobro. Meni tudi nazačetku ni delal footpod, pa sem mislo že nazaj nesti, te pa sem baterijo menjo, pa dela :D

LP
Da ne odpiram nove teme: Imam FR50, pa me zanima kako, oz. kaj nastaviti, da bo ura v načinu "Training" prikazovala poleg utripa na zgornjem večjem displayu, na spodnjem malem čas in ne pretečene razdalje? (uporabljam tudi footpod). Vem, da je to možno, ker jo imam že skoraj dve leti in vse do pred kratkim mi je tako prikazovala. Ne vem kaj sem nastavil, da sem to spremenil. Med tekom bi pač raje videl utrip in čas.
Hvala za vsako pomoč.

Aleš
Uporabniški avatar
 5r002
aliboy napisal/-a:Da ne odpiram nove teme: Imam FR50, pa me zanima kako, oz. kaj nastaviti, da bo ura v načinu "Training" prikazovala poleg utripa na zgornjem večjem displayu, na spodnjem malem čas in ne pretečene razdalje? (uporabljam tudi footpod). Vem, da je to možno, ker jo imam že skoraj dve leti in vse do pred kratkim mi je tako prikazovala. Ne vem kaj sem nastavil, da sem to spremenil. Med tekom bi pač raje videl utrip in čas.
Hvala za vsako pomoč.

Aleš

Pozdravljen,

Debata o tem je v tej temi že tekla... http://www.tekaskiforum.net/viewtopic.php?f=27&t=8504&start=75#wrap.

LP
Eno "hipotetično" :D vprašanje.
A se da iz programa Garmin traninig center razbrati povprečno hitrost v psoameznem dolžinskem intervalu, na primer v prvem kilometru? Neposredno se namreč iz grafa razbere trenutno hitrost, kaj pa povprečje?
Slika

zanima me naslednje. Smo delali na treningi eno vajo ful glupa in po tej vaji me je začel zelo motiti trak. Nevem zakaj ampak vseeno. Tam ko sem ozančil utrip sem si dal trak dol in gor, in mi je celo večkrat pokazalo še več kot je tam ozančeno. Nevem zakaj ni prikazan večji utrip, saj mi je na uri kazal okoli 150 ali pa še več. (takoj ko sem si ga dal še enkrat gor).

LP
  • 1
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA