prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

nana napisal/-a:A ste videli vreme... za nedeljo je narisan sonček, pa do 21 stopinj :)

http://www.najdi.si/search.jsp?q=vreme+ ... &hpage=web

Pridem tudi jaz. Odtečt nameravam 22 km in + kolikor bo pač še šlo, potem pa natakar taxi prosim. Če bi slučajno ratal cel krog, bi bilo fantastično, realno pa ne pričakujem. Se pa splača potrudit, sploh če bo tale napoved zdržala.
Nataša napisal/-a:Edino za Marjana ne vem, ali pride. Marjaaaan?

Pridem na ta dolgo, če kdo hoče z mano maraton tudi to lahko :wink:

Če sem danes na Škrlatici, ko je markirano zašel, bom v Ljubljani še toliko bolj in se bo nabral maraton :--

lp
Marjan
Loni napisal/-a:No, glede na to, da sem zdaj samo še truplo, bo vlečna služba res zaželena. :wink:

Daj no, Loni, saj smo te videli, kako dobro ti je šlo na K-Rožniku. Kakšno truplo neki.
spela* napisal/-a:
Loni napisal/-a:No, glede na to, da sem zdaj samo še truplo, bo vlečna služba res zaželena. :wink:

Daj no, Loni, saj smo te videli, kako dobro ti je šlo na K-Rožniku. Kakšno truplo neki.

S primerno dozo cimetovega sladoleda smo se tudi stanja trupla rešili :--
Nataša napisal/-a:A ni zanimivo, kako smo tukaj na TF vsi ves čas nekaj bolni, poškodovani, na pol mrtvi, zmatrani ... teh 35 km bomo pa vseeno odtekli :wink:

No, jaz sem danes zjutraj, na pol zaspana, padla po stopnicah... na ograjo sem se sicer nekaj ujela, sem pa treščila s hrbtom in nogo ob stopnice. Ponovno sem ugotovila, da "sem se udaril, da sem zvezde videl" ni zgolj metafora. Sem videla temo in zvezde :(
Ampak v nedeljo pridem :) (kar nas ne uniči, nas krepi)
Se nas očitno vseh drži smola. :(
Mene je včeraj v centru mesta podrla rolerka s kolesa. Mi je pred prvo kolo postavila roler, in jaz sem samo še letel čez krmilo. :( Me pa tudi vse boli, a v nedeljo pridem. :D
Kaj pa je zdaj to? Glih me je sestra poklicala, je tudi letela po štengah. In ima zelo lep gleženj :--( :--( :--( Torej mušnica se je tudi šla pohabljat. Upam, da ne bo mene danes popoldne kak krompir napadel :wink:
Js mam pa že 4.dan take krvave žulje na obeh nogah (vse se mi cedi iz njih-sploh ponoči-kar je zelo vidno na rjuhah) da loh sam molim, da bom v nedeljo lahko že obula tekaške superge.... :--( :--(
  • 1
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • 216

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA