prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

kengurujko napisal/-a:Js mam pa že 4.dan take krvave žulje na obeh nogah (vse se mi cedi iz njih-sploh ponoči-kar je zelo vidno na rjuhah) da loh sam molim, da bom v nedeljo lahko že obula tekaške superge.... :--( :--(

Daj si gor obliže za žulje. So dragi, ampak se splača ;)
Ja? Misliš da pol loh pridem v ned na "dobro"polovičko tečt?? sam morm dons začet z njimi...ker krema Bepanthen Plus je sicer super, sam se zeloo počasi celi...so pa veliki žulji.
kengurujko napisal/-a:Ja? Misliš da pol loh pridem v ned na "dobro"polovičko tečt?? sam morm dons začet z njimi...ker krema Bepanthen Plus je sicer super, sam se zeloo počasi celi...so pa veliki žulji.

Daj to gor, pa boš videla, kako bo jutri zvečer. Loni ima s temi velikimi sicer več izkušenj :)
nana napisal/-a:
kengurujko napisal/-a:Ja? Misliš da pol loh pridem v ned na "dobro"polovičko tečt?? sam morm dons začet z njimi...ker krema Bepanthen Plus je sicer super, sam se zeloo počasi celi...so pa veliki žulji.

Daj to gor, pa boš videla, kako bo jutri zvečer. Loni ima s temi velikimi sicer več izkušenj :)

In najbolj pozitivne s temi: http://www.moja-lekarna.com/p-2772-comp ... bliev.aspx Ostali (mislim na druge proizvajalce) se mi pri ta velikih žuljih niso obnesli, so se hitro odlepili. Ti pa trajajo in ko se začnejo vihati, enostavno tisti del odrežem stran. Aja, žuljev nimam od tekaške obutve, pač pa od sandal in japonk. :oops:
Mene žal ne bo.Letos se več petelinim kot spravljam v dejanja. Žal. Imam konec semptembra rok za oddajo (in to sproti pozabljam-al kaj jaz vem). Lep tek, pa čim manj poškodb.
nana napisal/-a:Daj to gor, pa boš videla, kako bo jutri zvečer. Loni ima s temi velikimi sicer več izkušenj :)

Hvala obema vama za info. Od popoldneva mam gor Salvequick sport obliže (v lekarni so mi svetovali)-upam da mi hitro pomagajo :wink:
raines napisal/-a:Kakšen se pa kej pričakuje tempo?

Pride eden takšen, ki bi verjetno tekel tvoj tempo :)
raines napisal/-a:Sej moj tempo ni nič kaj ekstra hiter, k če bi bil bi verjetno Zajcu pomagu pripravit okrepčevalnico pri Mlekarnah :D

No, tvoj tempo smo si 19.7. že ogledali... koliko časa sta nas z Nikito že čakala v cilju? :D Smo te pa pogrešali na analizi :wink:
  • 1
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • 26
  • 216

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA