prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Nataša
Ja, to pa mene ravno zanima pred jutrišnjim tekom - če greš iz smeri Radomelj proti Rovam, mimo avtohiše na desni in mimo odcepa za Rova, je potem malo naprej odcep levo nazaj za na Rudnik?
 hitrijoža
Ja, levo, mimo Repanškove galerije in naprej do križišča s spomenikom (ca. 2 km), pri križišču je varianta levo mimo golfa do ceste Duplica - Radomlje (sta 2 možnosti - od golfa 1. odcep levo proti Arboretumu ali pa po malo daljši varianti do križišča v Volčjem potoku. Pri spomeniku pa je možnost naravnost proti G. Rudniku in po (kamionski) poti do odcepa na kamniško obvoznico, ali pa nazaj mimo golfa proti izhodišču. Seveda je pa od spomenika desno navzgor možno priti mimo Čeha naokoli na Kolovec (hribovska varianta). Je kar lep mir, le okoli golfa je bolj živahno - pa tudi tam mimo se pride ob rahlo zamižanem pogledu na zbirko top štirikolesnikov, ki čakajo lastnike, ki naskakujejo luknje...
Uporabniški avatar
 želva
Ne če greš iz Radomelj proti Rovam greš mimo cerkve mal po klančku gor in po 100 m zaviješ levo na Opekarniško (oznaka) in potem 1 km po asfaltu in še 1 km po makadamu (samo naravnost) in si v Rudniku (pri spomeniku greš levo da prideš naprej do golfa, naravnost gor prideš do Čeha, naravnost in levo nato deno, levo in desno dol :? pa na Perovo). Če na Rovah pri avtohiši zaviješ levo priedš na Kolovec, od koder lahko prideš na Čeha (levo), na Palovče (naravnost in potem levo in potem naravnost) in v Dupeljne (na vseh križiščih naravnost), z Dupelen pa v Preserje pri zp (naravnost) ali na Vrhovlje(desno dol). Če greš gor na Palovče greš mimo dobrega studenca in prideš na asfalt malo pred zadnjim vzponom na Vranjo peč.
Tko nekak, mogoče sm mal zakompliciru :oops: , k se bom garminizrov bom pa še narisal :D
LP Martin
Uporabniški avatar
 želva
Tista cesta ni cesta, je bolj pot kot kolovoz, pa tudi vrisano ni točno. Pri pežoju na Rovah zaviješ levo proti Kolovcu in je potem za prvo ali drugo hišo (izgleda kot da gre na dvorišče) dovozna pot, ki gre okrog hiše in potem v gozd, kjer greš potem naravnost, desno gre gozdna stezica vseskozi po vrhu grebenčka med Rudnikom in Kolovcem do Čeha) in prideš ven Pod hribom.
Lažje je najti z druge strani kjer greš po zgornji ulici pod hribom do konca in naravnost naprej.
LPM
Uporabniški avatar
 teoo
danes sem jo ubral proti temu mlinu, a razen par mini mlinčkov na potočku pri rampi nisem videl nič, po drugi poti v klanec pa se že do neke vasi pride. a sem kje zaj_bal? :mrgreen:

tudi tam mimo golf igrišča se mi je že ratalo zgubit, tam pri Bistrici pa je tudi luštno.. velika planina pa je razred zase, kar nekaj uspešnih poletov čez balanco kolesa sem nabral pred par dnevi. se je za bat, da mi bo tale kamnik še všeč postal :laola
 Nataša
teoo napisal/-a:danes sem jo ubral proti temu mlinu, a razen par mini mlinčkov na potočku pri rampi nisem videl nič, po drugi poti v klanec pa se že do neke vasi pride. a sem kje zaj_bal? :mrgreen:

Samotnemu? tako se reče hiši čisto na koncu tega makadama, od rampe naprej, zraven pa vidiš mlin (včasih je deloval). Če greš prej levo v klanec in čez, prideš v Godič, če pa na vrhu klanca zaviješ levo v gozd, je tam polno poti za izgubljanje. S to prednostjo, da se prav zares izgubiti ne moreš :D
Uporabniški avatar
 teoo
offtopic: MihaPR, če vama sedeči protest ne uspeva, lahko organiziramo en tek po najbolj prometnih ulicah kamnika s transparenti o vrtcih, by the mimo pa še župana skamenjamo :idea:

ontopic: A kdo od forumskih ljudi teče na Špico? Zdi se mi fenomenalna turca, le kakih 100 m nadmorske ji manjka. Na vrhu in kak km severneje so celo drogovi za dviganje telesa postavljeni. Odlična ideja, hvala tistemu, ki je to postavil.
 BOŠTI
Pri Titanu pustim avto, nato tečem preko brvi čez Kamn.bistrico, čez Perovo po gozdu do ceste, nato po njej mimo Kratne, naprej po cesti do odcepa za Stari grad,nato po gozdu z južne strani na Špico, preko nje po severni strani dol do ceste in po njej na Stari grad, kratke raztezne vaje in nato po isti poti preko Špice in Kratne nazaj do Titana.1h.
 Imperfect
Špica + drogovi = zakon ja :) Sej včasih je bil drog tudi na trim stezi, samo takrat še nisem vedel kaj je to tek :)

Včeraj sem opravil en poskusni mali maraton: Kamnik - Domžalski štadion - Kamnik; večino poti ob Kamniški bistrici in je prav super. Škoda, da se peščena pot v Šmarci prekine, je treba pol na asfalt.. To progo poznate itak?
Uporabniški avatar
 MihaPR
BOŠTI napisal/-a:Pri Titanu pustim avto, nato tečem preko brvi čez Kamn.bistrico, čez Perovo po gozdu do ceste, nato po njej mimo Kratne, naprej po cesti do odcepa za Stari grad,nato po gozdu z južne strani na Špico, preko nje po severni strani dol do ceste in po njej na Stari grad, kratke raztezne vaje in nato po isti poti preko Špice in Kratne nazaj do Titana.1h.

Ko prideš čez brv, greš desno in potem gor na Perovo pri bencinski črpalki ali direktno? Ker sem že nekaj iskal tam okoli po gozdu nad PErovim pa ne najdem ravno idealne poti?
  • 1
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA