prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

ROSI64 napisal/-a:
raf napisal/-a:jaz sem pa prespal tole zadevo. :--(
matr sem mona........
čeprav sem se zbudil pravočasno in si rekel samo še pet minut, ki so se raztegnile v tri ure........zbudilo me je brmenje in dež...........

Ne se sekirat, tudi počitek je del treninga :) , očitno je telo danes želelo počitek.

Jutri imaš pa možnost popravnega izpita :D
matr sem mona........
čeprav sem se zbudil pravočasno in si rekel samo še pet minut, ki so se raztegnile v tri ure........zbudilo me je brmenje in dež...........

Smo te pogrešal, ja :-- ...ampak čakal te pa nismo...itak nas bi ujel za prvim voglom :wink:

Sem pa prav zadovoljna, kljub temu, da sem dala tale mesec tek skoraj na off, sem tehle 16,5K pretekla dokaj z lahkoto. Pa tolk je fajn, da ni treba pijačke sabo nosit, tale okrepčevalnica v Murglah je zlata vredna. Nadja, Kustus...hvala, hvala...Zdaj pa veselo naprej :juhuhu:
nana napisal/-a:Jutri imaš pa možnost popravnega izpita :D

na žalost ne bom šel, ker sem zaseden in bom svoj dolg do psp naredil že danes v popoldanskih urah, ker se je prav fanj shladilo.
matr sem mona........

Ti si hotel mene pa Lucijo pobrati? Zbudim te pa nič od nič. Se sva pravilno odločila in šla sama ker bi ostala brez teka. Današnji tek? Glede na vse kar se mi je dogajalo v službi ( vstajanje sredi noči in ogromno dela - očitno se kaže, da recesija v gradbeništvu počasi zginja) je bil današnji tek enkraten vsaj z moje strani. Družba draga še kdaj. Kustus je kozu dober pasal? :D Hej hvala za okrepčilo bo treba kdaj kaj nakazati.
Kolesarska zadeva na moji glavi zadetek v polno. Lahko se mi smejite ni panika meni pa le paše ker me nič ne srbi in ne moti med tekom.
To je bila pametna odločitev, da se potrudim v LJ(še enkrat več v tednu) in se pridružim tejle ekipi :D . Imajo ravninsko progo s primerno podlago, urejene okrepčevalnice :D , primeren tempo, pa še družba, da kakšno rečeš in 16,5 km je pod streho brez problema.

Vsem hvala in nasvidenje,

Alenka
pajo napisal/-a:
raf napisal/-a:Kolesarska zadeva na moji glavi zadetek v polno. Lahko se mi smejite ni panika meni pa le paše ker me nič ne srbi in ne moti med tekom.

Dej nehi Pajo-čist ti sede :wink: :wink: Pazi mene ko si omislim neki podobnga-se boš prej ti men smeju.... :lol:

Dons je blo recimo kar super-obliži za žulje se resnično dobro obnesejo-če niso že kar magični :wink: :D Edino zadnje 3,4 km me je mal bl skelelo, pa je vseeno šlo super skozi!! Super družba, postrežba, pa Pajo-vem-ne Kozla ampak Uniona ob priliki!!!! :wink:
raf napisal/-a:
nana napisal/-a:Jutri imaš pa možnost popravnega izpita :D

na žalost ne bom šel, ker sem zaseden in bom svoj dolg do psp naredil že danes v popoldanskih urah, ker se je prav fanj shladilo.

evo sem tudi jaz z zamudo opravil svojih 12 km in to, ko se je najbolj uscal . :clap:
je bilo prav osvežujoče tekanje po dežju in edina posledica je bila ta, da sem sem se moral pred vrati najprej slečti, ker je od mene teklo kot.......
pajo napisal/-a:Šefe samo povej sobota ali nedelja?

Nedelja, 7:30, 18K (Galjevica - Tržaška - do šteng - Tržaška - Galjevica), tempo cca 6:45/K. Morebitne spremembe bodem pravočasno obznanil...ampak jih ni pričakovati. Pofočkajte se...

LP
Matjaž
Classix napisal/-a:
pajo napisal/-a:Šefe samo povej sobota ali nedelja?

Nedelja, 7:30, 18K (Galjevica - Tržaška - do šteng - Tržaška - Galjevica), tempo cca 6:45/K. Morebitne spremembe bodem pravočasno obznanil...ampak jih ni pričakovati. Pofočkajte se...

LP
Matjaž

Ne bo preveč vroče 7:30h? Prihajam,prihajava,prihajamo...
kustus napisal/-a:lp

morda 7.00 za premisliti ??????????????????????????

V redu, zmenjeno. Nedelja, 7:00...ostalo kot je že napisano. @ kustus, ali lahko računamo na kakšen požirek v Murglah?

LP
Matjaž
No, zmenjeni smo za ob 7:00, ampak tokrat bomo upoštevali ''akademskih 15 minut'' in se malo bolj ogreli, raztegnili, poslikali...7:16 bomo pa že tekli.

LP
Matjaž
  • 1
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 19

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA