prostor za debato o (ne le tekaški) športni opremi. obleka, obutev, pripomočki ... vprašanja, predlogi, nasveti, uporaba, ...

copate katere znamke uporabljate?

Adidas
103
12%
Asics
164
19%
Mizuno
218
25%
New Balance
30
4%
Nike
216
25%
Reebok
32
4%
drugo
92
11%
Danes bo ekipa BROOKS RUNNING prisotna v Begunjah na Gorenjskem v športni prodajalni Elan od 16.00 - 19.00!
Vljudno vabljeni na predstavitev tekaških copat in nekaterih stvari, ki so skrite v samih copat in boste imeli priložnost da se vam jih izda!
Tako boste bolj obširno videli zakaj lahko tako lahkotno in udobno tečete v BROOKS-ovih copatih!
Lahkoten in prijetn korak vam želi ekipa BROOKS RUNNING!
Uporabniški avatar
 izzardly
vencelj napisal/-a:Od četrtka sem lastnik svojega prvega Asics modela: GT 2140.

Mogoče bodo tudi tebe prepričale :wink: . Sama sem danes kupila ženski model GT 2140 :D. Ker je to moj četrti zaporedni par Asics sem prepričana, da se bodo tudi te vsaj tako dobro obnesle kot njihove predhodnice.

LP
Trenutno uporabljam REEBOK PREMIER 3D TRAINER.Oceno za njih bi dal 7od10.So nekak za začetnika do 8km,potem pa postanejo zelo "trdi".Dogaja se mi tudi ko tečem 10tko ,da se mi nogavica(probal različne)nabira pod malim prstekom.To pa je zelo moteče,nastane kot ovira pod prstom ter začne boleti oz.peči.
Ampak overall,copati so vzdržljivi pač malce trši toda stabilni!

Trenutno mrzlično iščem REEBOK PREMIER ULTRA KFS VI.Bil sem tudi pri uvozniku pa nimajo. :--(
Če kdo ve,prosim na pove-dobi za pivo! :drink
No najdel sem REEBOK PREMIER ULTRA KFS VI(hala-a).Ampak pri probi sem bil kar malce
presenečen(bl v minus smer).Copat je zelo ozek pri nartu in me je ful motilo,pa tudi blaženje me je razočaralo(na prvi vtis-,ej kasneje bi se najbrž navadil).Da nebom dolgovezil,
sem kupil REEBOK VERONA KFS! :wink:
Blaženje je super,prilegajo se mi tud ok.Bomo videli kaj bo čas prinesel.
Ker sem pa na bolniški(slepič) še vsaj dva tedna nič tekanja naokoli :--( .
HOPE FOR THE BEST.

lp
 nobody
Uporabljam copate znake Nike.

Air Zoom Elite:
Z njim zelo zadovoljen, kvalitetno izdelan, uporabljam ga za treninge na stadionu.
Air Structure triax:
Uporabljam ga za kilometraže, zelo dobro blaženje in stabilnost, vendar vse to zahteva večja teža.
Free 3.0
Izredno lahek model, moti me, da se v podplatu nabirajo kamenčki.

Prej sem uporabljal tudi Skylonke in bil z njimi zadovoljen, a se dokaj hitro uničijo in tudi v sprednjem elu so se mi strgale.

Naslednji nakup:
Za tekme verjetno Lunaracer.
Bi bil za kilometraže (do 15km) uporaben tudi model Lunartrainer?
Ima kdo izkušnje z Lunarglide, ki ga ponujajo v Tomasu?

LP
Uporabniški avatar
 vencelj
vencelj napisal/-a:Od četrtka sem lastnik svojega prvega Asics modela: GT 2140.
V njih nisem naredil še nobenega metra, bodo pa šle na preizkus z mano na (slo) obalo.

Sedaj sem z njimi naredil okrog 135 km in sem zaenkrat zadovoljen. V njih sem tekel tudi 80 km od Postojne do Pirana, brez problemov... :D

LP, vencelj
 Tamzi
...
izzardly napisal/-a:Sama sem danes kupila ženski model GT 2140
sama sem jih iskala v zacetku sezone, pa so bili brez vecjih velikosti... zenske 42,5 se sicer slisi veliko :oops: , ampak to je cisto obicajna EU 40 stevilka 8)
Uporabniški avatar
 noteko
nobody napisal/-a:

Prej sem uporabljal tudi Skylonke in bil z njimi zadovoljen, a se dokaj hitro uničijo in tudi v sprednjem elu so se mi strgale.

Hmm. Sam trenutno uporabljam dva para Nike Skylon 11. S tistim, ki sem ga kupil oktobra lani sem naredil vsaj 800km. Pričakujem, da bo zdržal vsaj do tisoč. Druge imajo okrog 400-500km in so v zelo dobrem stanju.
Imel sem tudi Skylon 10. Zdržale so tisoč km+. Sploh se niso strgale nikjer. Težava je samo v tem, da nimajo nobenega blaženja več in so praktično neuoporabne, vendar so na prvi pogled kot nove. Bil sem izredno zadovoljen z njimi. Nobene od dosedanjih Skylonk se mi še niso nikjer strgale, tako da bom s tem modelom še naprej tekel.
Sicer uporabljam še par drugih Nike modelov. Z vsem sem zelo zadovoljen.

Poznam pa tekača, ki ima podobne težave kot ti. Na sprednjem zunanjem delu sta se mu že dva para strgala po 500km. Prvega je nesel nazaj v trgovino in dobil druge. Verjetno je težava v tem, da je izrazit supinator in teče povsem po zunanjem delu, zato se mu hitro strgajo.

Sam sem sicer blagi supinator in teh težav nimam.
 MKC
kupiti nameravam nove copate in sem danes probal Nike Lunarglide+ pa mi je bil sam občutek OK(tekel nisem), se mi zdi da za razliko od večine ostalih je tudi dovolj ozek, saj imam precej 'ozko' nogo. bi bil to primeren copat za tek po terenu kot je PST in asfalt(pa tudi za maratonsko razdaljo)? se zadovoljni z njim, tisti ki uporabljate? ga imajo pri nas samo pri TS ?

Lp
Sem ga jaz tudi prejšnjič sprobal pa mi je fajn "legel", tudi sam mam ozko nogo (zato tečem v Saucony-jkah). Po mojem bi bil dober saj ima kljub nizki teži dokaj močno blaženje kar je doseženo z tem novim materialom. Mogoče enkrat ampak raje model Luna Racer (155 g...). Samo jih pri nas ne bom dobil :mrgreen: bo treba malo v tujino pokukat :wink:
 spela*
noteko napisal/-a:Hmm. Sam trenutno uporabljam dva para Nike Skylon 11. S tistim, ki sem ga kupil oktobra lani sem naredil vsaj 800km. Pričakujem, da bo zdržal vsaj do tisoč. Druge imajo okrog 400-500km in so v zelo dobrem stanju.
Imel sem tudi Skylon 10. Zdržale so tisoč km+. Sploh se niso strgale nikjer. Težava je samo v tem, da nimajo nobenega blaženja več in so praktično neuoporabne, vendar so na prvi pogled kot nove. Bil sem izredno zadovoljen z njimi.

Jaz sem tudi zadovoljna s Skylonkami.
Uporabniški avatar
 ROSI64
spela* napisal/-a:
noteko napisal/-a:Hmm. Sam trenutno uporabljam dva para Nike Skylon 11. S tistim, ki sem ga kupil oktobra lani sem naredil vsaj 800km. Pričakujem, da bo zdržal vsaj do tisoč. Druge imajo okrog 400-500km in so v zelo dobrem stanju.
Imel sem tudi Skylon 10. Zdržale so tisoč km+. Sploh se niso strgale nikjer. Težava je samo v tem, da nimajo nobenega blaženja več in so praktično neuoporabne, vendar so na prvi pogled kot nove. Bil sem izredno zadovoljen z njimi.

Jaz sem tudi zadovoljna s Skylonkami.

Jaz jih imam še 5 sezono.
  • 1
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • 39

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA