prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

kustus napisal/-a:lp

če potrebujete okrepčevalnico v Murglah javite in seveda kdaj cca bodo prvi v Murglah. midva sva danes tekla z Classixom in bova jutri malo počila.

:TF) :TF) :TF) :TF)

A veš, da ne vem, če jo bomo rabili, glede na to, da se nam ena obeta že na Peruzzijevi. No, lahko, da nimam pojma. :oops: Vsekakor bi te bilo pa prav fajn videti, si že v Domžalah super motivacijo dvigal.
Ne vem, kaj pravijo ostali :?:
Skoraj vse pripravljeno za okrepčevalnico v Kosezah. Bo treba še enkrat v štacuno :evil: , nekaj sem pač pozabil nabavit.
Se vidimo jutri, tam bom od 7,20 dalje, če pa je potrebno prej javite.
Laufer napisal/-a:Se vidimo jutri, tam bom od 7,20 dalje, če pa je potrebno prej javite.

Naša četica bo tam nekaj čez 8. Upam vsaj :)
Dragi moji

štart ob 6h. Upam, da Karin dobro ve, kje moramo narediti ovinek okoli Golovca, da naberemo 35 km, ker jest nimam pojma :D

Okrepčevalnice:
- Peruzzijeva (Miha in Lana)
- Koseze (Laufer)
- Lj. mlekarne (Zajc)
- Letališka pri vojašnici (Miha in Lana)

Zdej pa hitr spat! :--
Hoj,

z veseljem bi se vam pridružil, samo je malce prezgodaj. Sem ravno s tekme in bom svoju jutrišnjo dolžino štartal po 9. uri ali pa zvečer.

Pa DOBER TEK, Matjaž
MatjazV napisal/-a:Hoj,

z veseljem bi se vam pridružil, samo je malce prezgodaj. Sem ravno s tekme in bom svoju jutrišnjo dolžino štartal po 9. uri ali pa zvečer.

Pa DOBER TEK, Matjaž

Saj okrog 9h ali malo pozneje bomo ravno mimo tebe tekli, pa se nam lahko pridružiš. :D
  • 1
  • 23
  • 24
  • 25
  • 26
  • 27
  • 216

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA