Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
U bravo šefe. Lepa tura. Jaz sem tudi pičil na ta dan eno 50-ko, pa je bilo za znoret vroče. Tam nekje do desetih je še bilo O.K. potem pa odklop. Ko sem doma pogledal na termometer je kazal 47 stopinj. Očitno se ni bledlo samo meni.
Mah ne vem predlansko leto sem začel delat teke tam ob 12 popoldan, brez majce pa direkt do kopališča na delo Očitno me tudi ven nese da sem bolj kenijske vrste in sem večino časa podhlajen tak da mi sonce naravnost paše
No ja ni bla ravno avantura bolj klasičen trening ampak vseeno bilo je lepo predvsem kar se vremena tiče (ulilo se je kmalu po prihodu domov ) mogoče je blo maaaaalo prehladno . Tekel pa sem 2x do Odranec in nazaj, moja standard daljša proga ko sem doma, ker je lepo speljana po kolesarski stezi in te noben ne moti razen traktorjev tu pa tam:
Statistika: Time: 04:58:36 Distance: 57.07 km Elevation Gain: 795 m Calories: 3,867 C Avg HR: 144 bpm Max HR: 167 bpm Avg Pace: 05:13 min/km Best Pace: 03:19 min/km
Samo na kratko več trenutno res nisem sposoben napisat. Uspelo mi je kar mi je že dolgo hodilo po mislih. Pretekel sem 2 kroga okrog PST, zdajle pa sem totalno izmučen
Ampak ponosen da je eden najtežjih (treningi) tednov za mano