Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Žine, samo ena reklamacija z moje strani. V kategoriji ultra-ekipno, sta bila Marjetka in Jože v cilju pred nama z Ireno. Samo toliko, da bodo točke pravilno razdeljene :) . (če ne verjameš, pa si oglej fotofiniš 8)) . Kaj več pa o svojem prvem trekingu napišem zvečer.

lp, Štefan
ZarkoM napisal/-a:Hja, Zdravko,
Velbloda sta ... pristala sta skupaj s Petrom in Davidom na 2. mestu (pač tista o tem ali je kozarec na pol poln ali na pol prazen).

Dokaži :D
Slika
ZdravkoC napisal/-a: štajerska Velbloda sta spet iskala grbo na napačnem kraju in
Slika
Alja in Tina sicer nista bile v dvojicah in sta ravno tako ujeli tretje mesto.
Slika
Imeli smo pa tudi navijačice TF
Slika
Lepo je bilo in res lep treking okrog Kališča. Vreme je bilo super za treking.
Organizacijo je treba pohvalit
Vedno znova se navdušujem nad energijo, ko jo na prireditvah dajejo spikerji. Tokrat se je dobro odrezal JanezU Analiza je bila tudi super.

ZdravkoC pod to se tudi jaz podpišem. MiroR je na analizi ob opazovanju pretečene proge ves navdušen izjavil: "Ta proga je bila pa tako lepa, da so bile še megle okoli Storžiča lepe!!!"
Analiza je pa itak najlepši del teka, zato ker izveš marsikaj novega. ZdravkoC, daj vrži na forum še kaj fotk.
azaleja napisal/-a: MiroR je na analizi ob opazovanju pretečene proge ves navdušen izjavil: "Ta proga je bila pa tako lepa, da so bile še megle okoli Storžiča lepe!!!"

Ja, moram reči, da je bil Miro prvič na trekingu in je bil zelo navdušen. Mogoče najbolj zato, ker me je moral malo čakat, npr. na Kališču :?:

azaleja napisal/-a: Analiza je pa itak najlepši del teka, zato ker izveš marsikaj novega. ZdravkoC, daj vrži na forum še kaj fotk.

Ups. pozabil sem prilepit povezavo
:arrow: http://picasaweb.google.com/zdravc58/TrekOkolStorzica#
Pohvale organizatorjem tudi z moje strani. Bilo je čutiti, da smo ''v rokah'' tistih, ki jim sicer gledamo ''v hrbet'' (beri: profiči treking scene). Dan je bil prekrasen, le malo prehitro sem prišel v cilj in prvič po lanski Lučki zanki sem pomislil, da zdaj bi pa mogoče spet na ultro... Vsekakor se vidimo na prihodnjih tekmah STL.
LP, Blaž
Aja, navijačici zaslužita vse pohvale tudi z moje strani in vsaj nominacijo za kakšen TF naziv ob naslednjem podeljevanju.
bla_k napisal/-a:Aja, navijačici zaslužita vse pohvale tudi z moje strani in vsaj nominacijo za kakšen TF naziv ob naslednjem podeljevanju.

:D
štefan64 napisal/-a:Žine, samo ena reklamacija z moje strani. V kategoriji ultra-ekipno, sta bila Marjetka in Jože v cilju pred nama z Ireno. Samo toliko, da bodo točke pravilno razdeljene :) . (če ne verjameš, pa si oglej fotofiniš 8)) . Kaj več pa o svojem prvem trekingu napišem zvečer.

lp, Štefan

Štefan, na žalost je fotofiniš kamera crknila malo pred tem ko ste skupno prišli v cilj :( In smo rezultate vpisali ročno. Od tod ugotovitev da ste v cilj prišli skupaj. Bomo seveda popravili rezultate - torej delitev šestega mesta in seveda tudi točk!
lpŽ
Bil je lep treking v lepih vremenskih pogojih :D
Po začetnih problemih pri osvojitvi babe, ki smo se je lotili "sramežljivo" naokrog po ovinkih, je nato steklo več ali manj gladko 8) Edino pri izhodu iz hudičevga boršta sem po kažipotu zašel v travnato brezpotje in se nato kmalu spustil nazaj na markirano pot. Sledil je območje Kališča kjer pa je itak "domač" teren.
JanezaU pa obvezno dati za uradnega napovedovalca treking lige.. Njegova dobra volja za mikrofonom je bila nalezljiva in se je prijela med vse zadovoljne udeležence prireditve :clap: Pohvala organizatorjem za prvo ligo prireditev, vsem za dobro družbo in čestitke vsem za priborjene čase :laola
Dule napisal/-a:Edino pri izhodu iz hudičevga boršta sem po kažipotu zašel v travnato brezpotje in se nato kmalu spustil nazaj na markirano pot.

Ta kažipot je bil resnično nekam čudno usmerjen...
...al se pa sam men zdi, ker sem ravno tako idealni poti dodal še spust po travi.
bla_k napisal/-a:
Dule napisal/-a:Edino pri izhodu iz hudičevga boršta sem po kažipotu zašel v travnato brezpotje in se nato kmalu spustil nazaj na markirano pot.

...al se pa sam men zdi, ker sem ravno tako idealni poti dodal še spust po travi.

Drži. Tisti kažipot je samo še potrdil najino (sicer že pred startom sprejeto) napačno odločitev. Sva pa zato bila deležna edinstvenega razgleda na Fabulo iz bujnega ruševja. :-D
ZarkoM napisal/-a:
bla_k napisal/-a:

Drži. Tisti kažipot je samo še potrdil najino (sicer že pred startom sprejeto) napačno odločitev. Sva pa zato bila deležna edinstvenega razgleda na Fabulo iz bujnega ruševja. :-D

Hojla, za vama sva pri tistem kažipotu šla tudi midva z Ireno. Čez čas pa pogledam navzdol in vidim ostale trekerje, kako lahkotno tečejo nižje po poti.(he, he, mi pa "hebali ježa" v tisti strmini. :laola ) A sta vidva potem prišla na KT3 "od nikoder?" Eden od tistih dveh(vaju domnevam) je dal dober komentar :D :D :D .

lp, Štefan
Treking okoli Storžiča je bil velika uspešnica. :clap:
Vreme je bilo idealno. Prestavitev starta za en dan je bila zadetek v polno.
Organizacija na čelu z JanezomU, Žinetom in Iztokom je tekla kot namazana.
Proga je bila zanimivo trasirana.
Posebej plemenita se mi zdi žrtev Janeza in Žineta, ki sta bila do tega trekinga
na prvih dveh mestih v skupni razvrstitvi. Tu pa sta se žrtvovala za to, da
smo se ostali odvisneži od pustolovščin imeli lepo. :clap:
Z AVI-jem sva se lepo ujela. :D Kmalu po hitrem začetku sva zavila za Ivanom Šavsom
v breg, a ker je hiter sva ga dokaj hitro izgubila. Ostala sva sama, šla nekoliko preveč navzgor, potem pa ujela smer in prišla na Babo bolj proti koncu med ultraši. :wink:
Nato sva ujela ritem, šla sva na zanesljivo in položaj se je hitro boljšal. Sedlo Javornik sva vzela nekoliko naokoli. Nekje pod Lovrencem sta naju ujela speča velbloda, nakar smo pobrali še Martina.
Na Miklavžu smo si bili edini, da ne bomo šprintali in cilj je bil hitro pred nami.
Nedolgo zatem sta prišli v cilj še najini ognjeni streli Irena :heart in Andreja :heart , ki sta se zadnje točke lotili nekoliko naokoli. Razlogov za dobro voljo ob analizi je bilo v izobilju.
ZdravkoC, lepo si ujel prihod naše peterice v cilj.
:laola Še kramljanje z mnogimi iz velike
treking družine in odhod proti domu. Spomini na premnoge podrobnosti iz krasnih
doživetij pa prijetno božajo v vsakdanjem življenju.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA