vaše tegobe, vprašanja, nasveti in odgovori - o preventivi in kurativi...

Moderator: Z*

Uroš Sobočan napisal/-a:Da ne bom smetil portala bom kar v tej temi povprašal. A obstaja oz ali se še dobi neki napitek Maratonik ali kako, ki si ga dobil v lekarni? Ali kaj podobnega, ker rabim nekaj brez sladil, glukoze nekaj v tej smeri. Pa nočem najboljšega(zdravega) energijskega napitka na svetu :lol:
Ker ne vem če si ne bom moral sam začet mešanico delat :? , ker včasih se mi zdi da težko prebavljam določene OH...

Uroš, če rabiš samo minerale, potem ti predlagam za daljše teke Basica Vital (Sport-Hipotonic ima še nekaj OH) - dobiš v nekaterih lekarnah. Meni se obnese. To se uporablja tudi za razkisanje telesa, jedi... Pa še kako guarano vmes pa bo :wink:
jaz sem po vseh živih "znanstveno" dokazanih oh in ah sploh energijskih napitkih pristal pri maminem bezgovem soku. Odličen okus, nobenega črvičenja po želodcu, ni šans da se naveličam okusa. Baje je zadeva uporabna tudi kot preventiva pred prehladom in gripo :wink:
Jaz sem pogruntal, da je kava odličen energetski napitek,
za daljše napore poleg jabolk, hrušk in banan uporabljam tudi ISO Star (samo eden je original in samo eden da točno 19% pospeška :)).

Porajtam tudi, da je koristno če tele energijske zadeve uporabljam poredko, če se zadeva uporablja prepogosto pač ni učinka takrat, ko ga nucam.

Lp,
LL.
Jaz bi pa tako rekel eni ga že uporabljajo-drugi pa ga še bodo!!!!!
Dajte se ekrat že zresnit-zakaj dajete replike,ko pa nobeden od vas še tega ni poskusil-zakaj sem siguren v to,zato,ker drugače ne bi takih klobasali,jaz bi se prav rad s kakšnim srečal in mu dal tole za poskusit pa bomo potem vidli!!!!
Dajte dajat komentarje na podlagi lastnih izkušenj-aja zato je potrebno malo poguma in pa nekaj časa,ker je potrebno namreč zadevo raziskat-najlažje je nakaj neumnega napisat,in to seveda brez podpisa,jaz za tem kar sem napisal tudi stojim,ker zadevo tudi sam uporabljam in iz dneva v dan poznam več zadovoljnih uporabnikov!!!!
Kaj pa,če vam kdo kdaj želi kaj dobrega in ne samo denarja,a je kdo od vas sploh še tega zmožen,glede na to kaj ste napisali močno dvomim!!!
Lep pozdrav
Hvala za vse ideje, sem jih večino že predelal
:arrow: Basica vital se mi zdi da smo meli lansko leto na Sladkih6 in je bil kar v redu
:arrow: malinovec vem da ma OH samo ni mineralov
:arrow: kava ti lahko med naporom naredi kislino (mam probleme z njo)
:arrow: Isostar še nisem sprobal

Problem pri vseh navedenih je da ker tečem samo 15+K rabim OH-je zraven, oziroma tudi vitamine, ki se izgubljajo s potenjem. Očitno bo treba še mal pogledat in se na koncu odločiti za svojo mešanico :wink:
Hvala vsem!

Lp
NA SIAM bom še sam malo klobasal.

Le kaj se je zgodilo z ginsengom, ginko, aloo vero in drugimi svojčas najboljšimi napitki?

Torej, zakaj je to najboljši energijski napitek na svetu in bližnji okolici?
Se ga uživa med, pred ali po teku? Vsebnost OH, je izotoničen, kako deluje?
Lahko postrežeš s kakšno klinično raziskavo, oz z linkom do le te? Pa prosim prihrani nam linke, ki mangosteen reklamirajo, teh je na pretek.

Kaj si pa naj mislim o tem?

However, as xanthone research is at an early stage of basic laboratory research and only preliminary evidence has been found for anti-disease activity, no conclusions about possible health benefits for humans are warranted presently.

Furthermore, a possible adverse effect may occur from chronic consumption of mangosteen juice containing xanthones. A 2008 medical case report described a patient with severe acidosis possibly attributable to a year of daily use (to lose weight, dose not described) of mangosteen juice infused with xanthones. The authors proposed that chronic exposure to alpha-mangostin, a xanthone, could be toxic to mitochondrial function, leading to impairment of cellular respiration and production of lactic acidosis.

in še:

Reputable researchers the world over, including those in Asia, publish in PubMed-listed journals. For example there are over 63,000 articles on cancer in PubMed in the Japanese language. Yet despite the website's misleading talk about "clinical studies," PubMed does not contain a single clinical trial of mangosteen in the treatment of cancer, or any other disease. Perhaps these promoters don't realize that a clinical study is not something done in a laboratory, but a study that by definition is carried out on living patients. Laboratory studies on cell lines or even animals do not qualify for the title 'clinical study'.

Thus, despite what you may read at any one of those 21,000 promotional websites, very little scientific evidence exists concerning mangosteen's anticancer activity in humans.

lp
Kogarkoli resnično zanima kaj več in bi resnično stvar rad sam raziskal mi naj napiše mail,in mu bo po mailu poslal vse informacije,ki so na voljo(raziskave avstrijskih in ameriških zdravnikov ter točno vsebnost vseh elementov v napitku).Rad bi povdaril nekaj-tukaj ne gre za sam mongostin,pač pa za idealno formulo elementov v samem napitku,ki tako deluje celično(ohranja celice zdrave),naša telesa pa proizvedejo le teh približno 300 milionov vsak dan,kar je več kot 9 bilionov vsak mesec!!!
In glede na to,da ohranja te novo nastale celice zdrave,se ponavadi zdravstveno stanje zalo hitro izboljša!!!
Tako kot sem rekel VREDNO POIZKUSIT!!!
Lep pozdrav
Zapisal si:

NA SIAM napisal/-a:Pa saj ravno o tem govorim-izdelek namreč uporabljajo že tudi v medicini-konkretno v Sloveniji Novo Goriška bolnica-po kemoterapijah;drugače pa sam napitek preprečuje nastanek vseh rakavih obolenj,.....

Vodstvo novogoriške bolnišnice to uradno zanika.
Od kod tebi informacija, da torej ta napitek uporabljajo?
Ne moreš nekaj govoriti na pamet in obtoževati vodstva bolnišnice, da ne govori resnice. Ali pač?

In kje imaš kakšen dokaz za drugo trditev:
drugače pa sam napitek preprečuje nastanek vseh rakavih obolenj,.....

Na spletu z nekaj kliki najdeš ravno nasprotne informacije. Glede na to bi me res čudilo, če bi ta izdelek katerakoli zdravstvena ustanova uporabljala po kemoterapijah.
http://ezinearticles.com/?Mangosteen-Si ... &id=131346

However, new findings now indicate that unsupervised use of fruits like mangosteen can reduce the production of essential fats and cause harmful weight loss. This is obviously a worrisome factor, especially in cases where weight loss is highly undesirable. Apart from the fact that lipids (or fats) serve as a significant fuel source for the body, it gives rise to questions about the advisability of mangosteen in immunodeficiency-related conditions.
There are now reports that the much hyped antioxidant properties of mangosteen may actually interfere with the action of some of the chemotherapy drugs and radiation therapies used in cancer treatment.

http://www.mangosteen-juice-online.com/ ... fects.html

Mangosteen may cause some side effects in hyper-sensitive individuals, including those who have allergies to fruits

http://www.ehow.com/facts_4841215_mango ... fects.html

Chemotherapy Patients
Chemotherapy patients need to be especially aware of the potential risks of combining mangosteen and their traditional medical treatments without proper supervision, according to Mangosteen Juice Online. Chemotherapy and mangosteen together could render each other useless due to the different cells they target in the bloodstream.

To je samo nekaj linkov, zelo na hitro.
Čudežnih zdravil pač ni. In medtem ko zdravil ni dovoljeno oglaševati brez opozorila, da obstajajo tudi stranski učinki, je s prehranskimi dopolnili drugače in je dovoljeno obljubljati čudeže, čeprav v resnici lahko nekomu zelo škodijo. Mislim, da se žal ne zavedaš resnosti svojih trditev, posebej ko jih predstavljaš hudo bolnim ljudem ali njihovim svojcem. Mogoče veš, kako je živeti z lažnim upanjem in ko se le-to podre?

P. S. V tej temi se ne bom več oglašala.
Nazadnje spremenil spela*, dne 02 Sep 2009, 07:48, skupaj popravljeno 2 krat.
Pozdravljeni
Ne nasedajte popolnim izmišljotinam. Najbolj banalna in bizarna hkrati je pa trditev, da neka javna državna zdravstvena ustanova uporablja ta izdelek pri zdravljenju najhujših bolezni. Kako si ljudje sploh lahko spomnijo in izmislijo takšne stvari? In v njih še verjamejo... To mi ni jasno. Kdo sploh producira takšne laži? In kdo le te sploh dovoli objavljati v medijih in tako zavajati ljudi?
Takšne stvari me hudo vznemirijo in ujezijo...
Pozdrav vsem.
S. B.
Sej model nam sam hoče pomagat, mogoče ma pa prou (sicer res da je možnosti manj kot procent ampak možno je). Dost teško je če te en mal na foro vrže, pa kupeš od njega eno paleto enga praška k ga pol ne moreš prodat. Pol pa probaš na vse načine. Sej bo vedu za drugič, da bi blo bol, da bi kupu nešpricane jabuka s hribov. Pa prodaju kot izredno zdrav obrok za regeneracijo. :D

lp Luka
Tako,kot sem rekel enim ljudem pač no moreš pomagat,ker ne želijo pomoči,veliko je takšnih,ki so že poizkusili"VSE"pa jim ni pomagalo-verjamem,da se je več kakšen EGO počutil napadenega-ranjenega,češ kaj mi zdaj to spet eden naklada,hoče nekaj prodat,....Vidim,da vsi razen enega(skozi celotno zgodovino človeštva večina le tega deluje v napačni smeri in se tega seveda tudi ne zavedajo-napisana je ena zelo dobra knjiga z naslovom:"You can not escape from the prison,if You do not know You are in one"-ampak to je seveda za Vas pisce teh replik preveč-uh spet kakšen EGO užaljen) niste imeli dovolj časa,da bi vsaj prebrali kaj sem napisal-tako kot sem rekel produkt Vemma deluje celično in dela resnične čudeže,in za tem kar sem povedal tudi stojim,ker sem produkt tudi SAM POIZKUSIL!!!
Upam,da se vsi tisti nejeverni Tomaži od katerih še NOBEDEN tega zagotovo ni poizkusil vsaj počutijo kaj bolje,ko dajo tako neumno repliko,in potem mislijo,da imajo prav-to njihov EGO namreč spet lepo potolaži!!!
Toliko z moje strani,nimam več časa pisat,ker vidim,da na drugi strani malo ljudi razume,naredite,kar čutite,da je prav,ampak vedite,da se razvoj in raziskovanje našega planeta še ni ustavil!!!
--------------------------------------------------------------------------------

Posted on August 18, 2009

Vemma NEXT - Helping Children in Need!

Many children in the US and around the world live every day without access to the proper nutrition vital to good health. With your help, we can do something to make a real difference in the lives of these children!

For each month's supply of Vemma NEXT™ purchased Vemma will donate a month's supply to a child in need in the country where the product was purchased.

In addition, from September through November, Vemma will proudly support the Children's Miracle Network® in raising funds through the sale of Vemma NEXT. For these three months, a portion of the proceeds from each sale will go to Children's Miracle Network hospitals to support the important work they are doing. Team Members will also be given the opportunity to contribute a gift amount of their choice to further benefit these hospitals and the children they are privileged to serve.

Giving a gift where most needed is a great way to provide essential help to some of the most vulnerable children. Let's help create a better life for a child today!

--------------------------------

Posted on August 12, 2009

Ms. Fitness Reprints Promote Verve as Product of the Year!

The reprint of Ms. Fitness recognizes Verve with its most esteemed award, Product of the Year for 2009! Taste, science, ingredients, nutrition, convenience and availability were all important components considered when the winner was determined. The Product of the Year Award exemplifies that Verve is one of the best energy drinks the market has to offer. Vemma is honored to receive such a prestigious award!

There is NO DOUBT that this exceptional piece is a phenomenal tool to promote Verve as a reflection of extensive testing, state-of-the-art ingredients and an uncompromising commitment to quality. These reprints are NOW available at VemmaTools.com.
Purchase a 20 pack for just $4. Order your Ms. Fitness reprints today!

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA