Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Ja, z avtom je še več možnih dostopov do trase teka na začetnem delu (do Mozirja):
pri poligonu v Ločici na cca 18 km, nato od Ločice do Parižlja (kjer proga preide z levega na desni breg Savinje), Podvin (pri ribnikih oz. Podvinskem jezu), Letuš (proga prečka gl. cesto pri mostu) in seveda Mozirje.
Naprej od Mozirja z avtom ni težko spremljati tekača, saj se teče po asfaltnih cestah (razen dela pri Radmirju)
Dostopov pred Ločico nisem opisoval, ker verjetno ni potreben suport.
Lp
Meni bo to prva ultra in so mi rekli naj ne razlagam okrog časov, ker je itak 1000 dejavnikov, ki me bojo nesli in naj se pobrigam samo, da bom prišel v cilj. :)

12 ur je limita, to moramo uredit... vse kar bo pa manj bo pa bonus. :)
Letos bojo vremenske razmere idealne in tako bojo tud rezultati lahk boljši, kot lani in tud s tem povezanega trpljenja ob visoki temepraturah bo manj.
Lani je blo kar vroče in je blo zame kar utrujajoče sploh med Ljubnim in Lučami zato pa letos grem samo ta del da vidim kak bo :lol: :lol:
Moj cilj je izboljšati lanski rezultat 7:36 za :?: minut :wink: ....., upam samo, da ne bo deževalo. Pa seveda ne smem ponoviti neumnosti od lani, ko si nisem hotela namazati nog z Gehwolom in zato pokasirala 8 :shock: ogromnih žuljev, kar se je poznalo na času Luč do cilja. Na izkušnjah se učimo, a ne :?:

:wink:
dexi27 napisal/-a:Letos bojo vremenske razmere idealne in tako bojo tud rezultati lahk boljši, kot lani in tud s tem povezanega trpljenja ob visoki temepraturah bo manj.
Lani je blo kar vroče in je blo zame kar utrujajoče sploh med Ljubnim in Lučami zato pa letos grem samo ta del da vidim kak bo :lol: :lol:

Torej greš na zmago 8) :?: :?:
natasa napisal/-a:
dexi27 napisal/-a:Letos bojo vremenske razmere idealne in tako bojo tud rezultati lahk boljši, kot lani in tud s tem povezanega trpljenja ob visoki temepraturah bo manj.

Torej greš na zmago 8) :?: :?:

A za to pa še bom moral mal žgancev papcat.
Jaz sem sestavil že 999 dejavnikov, do 1000 mi manjka samo še eden
in to je,
da bo šlo vse brez problemov :D

Enako želim vsem ostalim udeležencem in vašim šerpam :wink:
  • 1
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA