Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

hoj,

letošnji ultramaraton Celje - Logarska je pred vrati in zato mislim, da je pravim trenutek, da vas opozorim na zame najlepši dolgi tek. danes so namreč odprli online prijavnico za 38. GutsMuths-Rennsteiglauf, ki bo v soboto 8. maja 2010 s startom ob 6. uri zjutraj v Eisenachu. Vabim vas na izjemno lepih 73 kilometrov po Thuringenwaldu :)

domača stran :arrow:

prijavnica :arrow:
Pa si me našel in zopet izzval, da obelodanim svojo "skrito željo" odlafati ta tek. Če bo šlo vse po maslu sem naslednjo letu na štartu! Do takrat pa upam, da se vidimo v Logarski, tokrat kot turist-supporter... saj veš Nataši je treba "spolirati pot" k uspehu v ECU.
Pa naj dežuje, če če... "šrot" (Laško pivo) je že sicer moker...

:laola

DARE
OLE napisal/-a:.....vidimo v Logarski, tokrat kot turist-supporter... saj veš Nataši je treba "spolirati pot" k uspehu v ECU.
Pa naj dežuje, če če... "šrot" (Laško pivo) je že sicer moker...

Se že veselim.........8) !!! Do cilja se bom že privlekla :D .

:beer: bo pa prva stvar, ko pride na vrsto v cilju :wink: !!! Kot vedno po ultri :oops: !

:wink:
ja zares enkratno dozivetje, je pa ........ Ampak se splaca če te žene želja po doživetju. Dobro pa je prej preveriti višinsko karto. pa vodo vzemite prej ker ko smo mi tekli jo vsaj do polovice ni bilo, niti na štartu. ampak preziveli smo.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA