- 03 Sep 2009, 15:12
Uro t6 imam slabi dve leti do sedaj sem bil izredno zadovolen z vsemi funkcijami, ki jih ponuja, vključno z F.podom in B. podom. Pred dvema mesecema sem prvič zamenjal baterijo v uri, po tem ''dogodku'' ni bilo zaznati še nobene spremembe. Po pribljižno štirinajstih dneh uporabe pa sem prvič opazil, da moj t6 nekam čudno meri utrip v mirovanju (ga ne zazna). Uro sem uporabljal kot ponavadi in se spomnil, kaj pa če je problem v bateriji v HRpasu? Odnesem še HRpas k urarju in mi pove, da je baterija na 10% in bi morala še zdržat. Vseeno se odločim za menjavo baterije v HRpasu. In stvar po prvem treningu deluje, po drugem pa že ne več in tako tudi ne po tretjem, itd. (FSU se pokaže in spet izgine). Uro s HRpasom sem odnesel v Planet Sport, kjer mi je zastopnik omenil, da če je problem v HRpasu garancija ni dve leti. Odidem domov in še enkrat pozorno preberem garancijski list in v njem ne zasledim, nikjer omenjene garancije izključno samo za HRpas - VELJA SAMO ENO LETO. Vprašam se: Saj sem kupil uro skupaj s HRpasom v isti škatli in ne ločeno kot F.in B. pod.
Zanima me ali ima še kdo takšno težavo in morda kdo ve kako je z garancijo?
lpc

Zanima me ali ima še kdo takšno težavo in morda kdo ve kako je z garancijo?
lpc