Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

O,Dvince , to ti pa jast lahko zeloooo natančno opišem.
Najprej je tako, od oka ene 400 m navpičnega asfalta, pole zaviješ desno ob potočku na navpično travnato bržinco, pole tečeš spet po asfaltu( jast že hodim takrat, je že too much visoko), skozi vas in ob hiši spet prideš na navpično travnato bržinco. No, tuki so že vkopane ene štengce, da se ne skotalimo en na drugega. Kaj si mislite, kolko tekačev bi zgrmelo naravnost name, ki sem v zadnji bojni liniji....
No, po tistem res navpičnem vzponu prideš v šumo in se malo manj navpično vzpenjaš proti prvi okrepčevalnici, ki te čaka na drugem kilometru.
No, pole se po gozdu še vedno skoraj navpično vzpenjaš proti tretjemu in četrtemu km, kjer prideš na plano in te na okrepčevalnici čakajo sami fejst lovci.
( Posebno za nazaj, so še toliko bolj fejst, k ti dajo uno,
brez barve...)
Ja, lahko si misliš, da si že na vrhu, sam tista zadnja dva km se pa vlečeta ko sam zlodej. Sploh jih ni konc. Če bo slabo vreme, te bo spremljal še horizontalen tuš z ventilacijo, tako, da ti sploh ne bo dolgčas. No, po okoli urci navpičnih vzponov boš pa že v cilju.
In v trenutku bojo vse muke Kristusove pozabljene. In ponosen se boš najedel odlične sadne kupe in spil čaja, da se okrepiš.

Zdaj, za vas , ki vedno nekam strašno hitite, je v urci vsega fraj. Jast pa, ki rada ob vseh mukah še uživam, grem raje tričetrt ure bolj počasi. Je bolj gvišno.

Sam na žalost me letos Č.P. ne bo prenašala, ker imam v Avstriji hitro hojo, ki jo moram skoraj mus napravt, če hočem biti uvrščena. Zato lahko Jožko sporočite mojim lovcem, da jim ni treba nosit ene flaške več na vrh, ker mene ne bo. Bi ostala polhna, tako, da je brez veze, da se martrajo nosit....

Vsem tekačem in hodačem seveda želim dober korak in čim več užitkov, ki se jih v cilju zagotovo naužiješ.
Tako! DVince, zdaj pot poznaš v nulo :-- :-- :-- , zato SREČNO ZMAGI NAPROTI!!!
Označevanje proge je na gozdni meji preprečil hud naliv z močnim vetrom. Odnehali smo saj je jutri še en dan, ki upamo da bo bolj prijazen in nam bo pustil delo dokončati. Ja vreme je res tisto, ki nam letos ni najbolj naklonjeno pa vseeno upamo da le ne bo prehudo. Saj dvakrat v letu skoraj ne more bit tak soden dan kot je bil za GM4O :D :D
Če bo vse prav, bom kot vedno napisal blogersko poročilo o dirki. Do sedaj mislim da samo o eni tekmi nisem napisal niti vrstice v dveh letih in pol odkar pišem blog. Ali kdo to bere ali ne, je pa stvar oseben odločitve.Trudim pa se da bi bili blogi zanimvii in nekaj posebnega. Zato sem denimo nekaj poročil zapisal v rimah, ker sem bil tako razpoložen, da se mi je to zljubilo.

Murphyevi zakoni ne veljajo samo za astronome (sam ustanovil internetno Društvo astronomov žrtev Murphyevih zakonov), ampak tudi za tekače. Mogoče bi bilo treba ime kluba razširiti da bi veljalo tudi za druge.

Jožko, srčno upam, da vam vendarle uspe.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA