prostor za debato o (ne le tekaški) športni opremi. obleka, obutev, pripomočki ... vprašanja, predlogi, nasveti, uporaba, ...
Uporabniški avatar
 pajo
Glycerin rdeče barve pretečeno 200km in modre 100km zradi napačne ocene tekača z strani TS prodam. Moški model št. 42 nosila pa moja žena zato ker so spredaj malo širše kot ženski model. Original v embalaži pošljem,prinesem...
Slika
 luzr
Pajo ti res nimaš sreče ne z :oops: Brooksom :--( ne s Tomas :twisted: sportom :mrgreen: ...
Rezervirano? :?
Povej kakšna je velikost moških (44?) in se bova zmenila. Pridem do tebe.
Uporabniški avatar
 pajo
luzr napisal/-a:Pajo ti res nimaš sreče ne z :oops: Brooksom :--( ne s Tomas :twisted: sportom :mrgreen: ...
Rezervirano? :?
Povej kakšna je velikost moških (44?) in se bova zmenila. Pridem do tebe.

Moške so že šle. Ostale so od Alenke in to ta 2 para - moška 42 za nevtralne tekače.
Uporabniški avatar
 pajo
kengurujko napisal/-a:A ta rdeče so ostale? Kok pa ma Alenka drugač cifro noge??

39 ali 40. Brooks za tek pa ŽE 42. Imaš mobitel pa pokliči. Do naju nimaš daleč.
Uporabniški avatar
 lenči
kengurujko napisal/-a:A ta rdeče so ostale? Kok pa ma Alenka drugač cifro noge??

Jaz imam Brooks 2 številki večje kot navadno, da so mi vredu.
 luzr
Pajo vseeno povej katero velikost si imel.

bobr napisal/-a:ne vem ne vem če je res vse v sreči...
Kaj misliš s tem? Ne razumem. :? Zelo dvoumno je. ;)
Uporabniški avatar
 bobr
luzr napisal/-a:

Točno tko je bilo mišljeno ;) razlaga v živo. Se pardoniram, ne bom več smetil tukaj.
Uporabniški avatar
 pajo
luzr napisal/-a:Pajo vseeno povej katero velikost si imel.

Št. 45.
Uporabniški avatar
 pajo
Glycerin oba para sta št. 42 razlikujeta se edino po km in barvi. 40€ kdor se prej javi... par, da se razume.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA