Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Uporabniški avatar
 Tom78
Mislim, da še noben ni omenil 5. Krevsovega teka, ki bo to soboto 5.9.2009.

Tek je vključen v Pokal Dolenjskega Lista, organizira ga TD Polževo in Višnja gora, proga pa poteka po Kriško-Polževski planoti v razdalji 11km z 200m v.r. za odrasle. Organiziran pa je tudi tek za mladino (4,4km) in otroke (800m). Proga je zelo dobro opisana na spodnji povezavi - skoraj vsak hribček.

Glede na izkušnjo izpred 2 let tek toplo priporočam -> zelo dobra organizacija -> napovedanih je 5 okrepčevalnic na sami progi, ki pa je kar razgibana in zahtevna gleda terena (več vzponov, asfalt, makadam, kolovoz).

No vsi tisti, ki ne boste premagovali ultra razdalj po Logarski Dolini oziroma "plezali" na Črno Pest vljudno vabljeni. :D

http://www.tdpolzevo.si/entry.php?w=tdp ... _id=101121

Lp,
Tomaž
Lp!

Oprosti "Tom 78" ker sem spregledal objavo tvoje najave ( v temi je nisem opazil,šele kasnejeje bila dana v razglas), zato sem istega dne v večernem času dal našo najavo te prireditve pod "POLŽEVO-5.Krevsov ...), ki je še vedno v rubriki "teme" in je zadeva podvojena. Nič hudega (bolje dvakrat kot nobenkrat).
Hvala za korektno najavo in pohvalne besede, upam da nas bo jutri veliko tam.

Moderatorja naprošam, če je možno (in smiselno), da obe najavi združi v eni najavi!
Urška Sonček napisal/-a:Ali je kaj korenin na poti? V bistvu sprašujem kakšne so možnosti, da se bo dalo neovirano teči, kljub današnjemu dežju. :)

Precej previdnosti je treba ob takih neprilikah.
Nazadnje spremenil RoKo, dne 09 Sep 2009, 14:37, skupaj popravljeno 1 krat.
Ja za enkrat vsaj v Lj ni padlo kaj dosti dežja, bomo videl kaj bo noč prinesla-zaenkrat zgleda super. Sigurno bo pa malo bolj frišno. :mrgreen:

Kolikor se spomnim za 2 leti nazaj, zaradi vseh vmesnih dogodkov :drink mislim, da ni korenin. Mogoče je malo bolj zahtevna ker je dolga 11km z dvema klancema (zadnjim asfaltnim 1km klancom) ter menjavami terena. Mislim, da samo spust iz prvega klanca po gozdni poti in nato tek po travniku zahtevata malo več zbranosti&previdnosti, ostalo pa je standard. Prav razgibanost proge, dasta poseben čar tem teku.

Lp,
Tomaž
Pozdrav!
Prvič udeležba na Krevsovem teku. Žal mi je le,da nisem videla nobene TF majčke.Tek razgiban a zelo zanimiv.Za vzpodbudo je ves čas z menoj tekel g.Frane,kateri se je s tem tekom le pripravljal za 24.ur teka v Trstu. Še enkrat se mu zahvaljujem.Opazila pa sem zelo majhno udeležbo ženskega spola,a smo bile zato na cilju toliko bolj vesele.
Zagotovo se vidimo naslednje leto na 6.Krevsovem teku.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA