Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Uporabniški avatar
 raf
proga je letos spet spremeneja in je bolj humana, kot lani, ker so okrepčevalnice postavljene tako, da eno dvakrat obiščeš in to pomeni, da je na približno 5 km ena.
skratka sem že prijavljen in upam na dober treninig tempo.
Na 21 km naj bi bile 3 okrepčevalnice...in ker sledi na določeni razdalji obrat (in tek po isti poti nazaj) naj bi jih tako bilo 5-6...pri temperaturi do 20°C...zadovoljivo.
marathon95 napisal/-a:A ak bu prek 20°C? Isto bu dosta. :D

lonely napisal/-a:Na 21 km naj bi bile 3 okrepčevalnice...in ker sledi na določeni razdalji obrat (in tek po isti poti nazaj) naj bi jih tako bilo 5-6...pri temperaturi do 20°C...zadovoljivo.

Sanje, sanje 20 C :?: :?: Voda, voda :-- :?:
Tudi sam sem že prijavljen za tek na Ptuju. Sem se kar razveselil včeraj, ko sem videl da so napovedane malo nižje temperature. Spomin na lansko leto je še zelo prisoten :)

Drugače pa pričakujem en lep hiter tek. Se vidimo.
Prijavljen. Lani je bilo res vroče in "suho" (pomanjkanje okrepčevalnic). Še dobro da so ob zavuju domačini ponujali domači jabolčni sok. :lol:

Letos grem popravit lanski rezultat.

Drugače pa lep ravninski tek (tisti, ki so tekli veroniko deseniško, lahko naredijo primerjavo glede ravninskosti in senčnosti). :mrgreen: Edino ravnina ob Dravi, kjer se prog tudi sreča je ubijalska, kolikor se spomnim.
Lani je bila katastrofa. Kuker se spomnem (bil v stanju dehidriranosti in prividov) sta bile dve "okrepčevalnici" (beri mlačna voda), s tem da si šel mimo ene dvakrat. Kmal po začetku lep klanček po stopnicah na Puhov most, mal tja in mal nazaj. In pol proti Termam (kjer sem pričakoval tuš, no "tuš" je bila cev na tleh). In potem... češnja na torti. 3km ravnine po novem (vsaj deloval je fino črn nov) asfaltu v eno smer.... in nazaj. To da je folk cepu ko muhe pred ciljem ni neka novica ane ( no da ne bom delu krivice, jst sem vidu enga, kolega je pa še enga spravlju k seb) Grozaaaaaaa. Okej bazen je vsaj delno izboljšal in izbrisal čisti polom.
Prav s strahom sem šel letos še na ekipni tek po ulicah Ptuja. 2 x po eno uro. No tam pa povsem druga zgodba. Organizacija na nivoju. Al niso isti organizatorji al so se pa kaj naučil. Če velja to drugo pol zna bil fajn. Drugač pa...
No jst bom pa na Wemblyeju naviju ... Dober tek vsem.
Vreme nam bo letos izgleda naklonjeno. Me pa malo skrbi kako so postavljene okrepčevalnice. Če prav razumem je ena od treh narisanih start/cilj tako, da na progi ostaneta samo dve. Od tega prva šele po cca. 7km nato po ene 3km druga mimo katere tečeš spet čez 1km po obratu (najverjetneje je mišljena samo na eni strani kljub temu da mimo nje tečeš 2x) pol po 3km spet okrepčevalnica in nato zadnjih 7km nič...
Torej po moje ne bo odveč imet s sabo malo svoje tekočine - tako za vsak slučaj... :)
Okrepčevalnice na progi so 3 in ker je proga speljana krožno vsako okrepčevalnico obiščete 2x, torej bo voda natanko vsake 3km. Tako, da nič bat, pa v cilju bo seveda vse kar mora bit, napitki, voda, sadje... Vreme pa bo tudi idealno za tek s temperaturami od 15-21 stopinj.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA