prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Tole pišem z enotedensko zamudo. Kaj naj rečem? Dekleta in fantje, bili ste odlični, vidi se da napredujete. Se ne spomnim kdaj je celi krog PST-ja preteklo toliko tekačev, nisem štel ampak se mi zdi da smo bili tekači moškega spola v manjšini in so tekačice razturale :clap: Glede na videno boste Berlin pretekli brez problemov.

Zahvaljujem se tudi za okrepčevalnici :drink

Prilagam še fotografije
http://zajc.deteljica.si/thumbnails.php?album=11

P.s.: Ker ne gremo vsi v Berlin in treniramo za LM, bi predlagal naslednji trening, v nedeljo, 4.10.? Eno okrepčevalnico že imamo - na Slovenčevi :drink
zajc napisal/-a:P.s.: Ker ne gremo vsi v Berlin in treniramo za LM, bi predlagal naslednji trening, v nedeljo, 4.10.?

Je bilo o tem že resno diskutirano na ani in lizi. Mislim, da celo za točno ta termin.

PS Čez vikend so končno uspeli umakniti bale.
Zajc hvala za fotke.

Pa tudi velika hvala tebi in tvoji družini, da ste nas tako lepo postregli pri LM. :drink

Za 4.10. se bi jaz tudi strinjal za ponovitev teka po PST-ju, sploh če bi ga pretekli v takem tempu kot smo ga, no lahko tudi še malo hitreje. :)

Natašo bi pa potem morali prositi, da nam spremeni datum v nazivu teme, če bi se za ta dan odločili,ker drugače lahko pričakujemo pritožbe s strani bralk. :lol:
zajc napisal/-a:P.s.: Ker ne gremo vsi v Berlin in treniramo za LM, bi predlagal naslednji trening, v nedeljo, 4.10.?

Tisti ki pa tečejo marato v Berlinu in v Gardi, pa lahko pridejo na dolg iztek na PST. :lol:
ROSI64 napisal/-a:Natašo bi pa potem morali prositi, da nam spremeni datum v nazivu teme, če bi se za ta dan odločili,ker drugače lahko pričakujemo pritožbe s strani bralk. :lol:

Mislim, da imaš v mislih mene. :D
Meni tako zgodnja ura nekako ne "potegne". Pa tudi razdalja (cel krog) je malo prevelika. :oops: :D
Uporabniški avatar
 Loni
ROSI64 napisal/-a: Tisti ki pa tečejo marato v Berlinu in v Gardi, pa lahko pridejo na dolg iztek na PST. :lol:

Ups, lapsus, jaz se grem sončit v Berlin afnat na Gardo (da maci ne bo treba oblajat vsakega kandelabra, bom jaz to počela) in ne bom rabila izteka :--
Nazadnje spremenil Loni, dne 06 Sep 2009, 21:08, skupaj popravljeno 1 krat.
spela* napisal/-a:Mislim, da imaš v mislih mene. :D
Meni tako zgodnja ura nekako ne "potegne". Pa tudi razdalja (cel krog) je malo prevelika. :oops: :D

Verjetno tako zgodnja ura ne bo, saj ne bo potrebe, ker vročine se ne pričakuje, pa še temno bo ob 6h takrat.

Lahko pa greš pol kroga do Koseškega bajerja.
ROSI64 napisal/-a:Zajc hvala za fotke.

Pa tudi velika hvala tebi in tvoji družini, da ste nas tako lepo postregli pri LM. :drink

Za 4.10. se bi jaz tudi strinjal za ponovitev teka po PST-ju, sploh če bi ga pretekli v takem tempu kot smo ga, no lahko tudi še malo hitreje. :)

Natašo bi pa potem morali prositi, da nam spremeni datum v nazivu teme, če bi se za ta dan odločili,ker drugače lahko pričakujemo pritožbe s strani bralk. :lol:

Lenči evo ti ekipe točno za ta datum pa dosti km ti bo na voljo. Mi smo bolj polži saj veš. :D
Pajo, saj sem jaz tudi polžek, kako naj s svojim tempom najdem spremstvo za po PST? Vem, da lahko pretečem celega, lep trening bi bil, samo moj tempo :oops: je pač polžji. Bomo videli :D
Današnji krajši tek po PST-ju od Koseškega bajerja proti Viču je pokazal kar nekaj spremem. Nadomestili so manjkajoče km oznake na drogovih delavci firme Želva pa so tako lepo urejali samo pot in njeno okolico kot, da bi se snemal kak reklamni spot. Prav lepo urejeno naj uporabniki teh poti še sami malo pazijo na vse to. Vse pohvale za trud. :laola
Samo sporočam, da so bile na Jezerskem slišati želje, da bi bil mogoče predlublanskomaratonskoobarvan trening po PSTju 11.10. Debata :?: :?: :?: Mnenja, pripombe :?: :?: :?: Mečem Slika

No, jaz grem samo na polovičko, pa ne vem, če imam pravo glasanja, no, če pa ga slučajno imam, me oni vikend prej ni, 10.10. grem pobirat krompir v Šenčur, bi pa 11. prišla na kako krajšo varianto superge nucat.

Grb, se že vnaprej oproščam za male črke, zdaj že veš, da ni nič bitnega napisanega.
Nazadnje spremenil Loni, dne 14 Sep 2009, 14:23, skupaj popravljeno 1 krat.
  • 1
  • 25
  • 26
  • 27
  • 28
  • 29
  • 216

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA