Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
 kovit
Jaz ga pa razumem kaj je mislil povedat in se z njim strinjam. Mislim da ne gre za nobeno provokacijo ampak za kar realno oceno skupine ljudi , ki s pomočjo teka zbežimo pred problemi...
Uporabniški avatar
 Loni
kovit napisal/-a: ljudi , ki s pomočjo teka zbežimo pred problemi...

Se pravi, da če nimam problemov, ne bom nikoli hitro tekla :--( :--(
Uporabniški avatar
 Uroš Sobočan
Točno tako, dejstvo je da je za stanje kriva AZ Slo ker če bi bile vzpodbude z njihove strani potem bi bilo vse skupaj drugače. Dejstvo je da je prof. šport danes igra kjer se vse vrti okrog denarja.
Gremo na en čaj pa smo vsi spet prijatelji :mrgreen:, če se hočem izživljat pa si obuješ copate laufaš da na koncu ne veš zase in to je to jutri je nov dan :mrgreen:

@Loni dobra :clap:

@Urška lifestyle pa to veš :lol: :mrgreen: nimam časa se postarat :mrgreen:
Uporabniški avatar
 marčni zajec
herb elliott napisal/-a:če se eni hvalijo s tem da so prleki ,potem je vse takoj jasno...kajneda sobočan

bernarda napisal/-a:Sam treba biti prlek! :mrgreen:

jaz bi se, ampak se ne morem popolnoma, ker sem samo po očetovi strani prlek. po mamini sem pa čeh.

p.s.
upam, da nisem zaradi tega potreboval dve uri, da sem skontal kako dva citata naenkrat v post vključim.
 anab
ne vem ali naj vzamem do debato zares ali.., samo to vem, da tečem full počas, verjetno me problemi bremzajo
Uporabniški avatar
 Darja
Oh, jaz se prav zabavam :D Pravzaprav se že mlace sumim, da mi bodo postale všeč kakšne španske nadaljevanke.
Samo še to razčistim, ali sem bojša od Domžalčanov tudi, če sem priženjena Kamničanka :?: :? Nataša, pomagaj! :D
Uporabniški avatar
 bernarda
Marčni!
Kaj pa bova midva naredila?
Ti si na pol prlek, jaz nisem,jaz živim v Prlekiji, ti ne........ :)

Gremo en čisto čisto počasen tek? Eno regeneracijo, potli pa kofi in čaj, kot je rekel Uroš!!
:drink :laola
Nazadnje spremenil bernarda, dne 09 Sep 2009, 13:25, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
 Bojan Ambrožič
kontrero napisal/-a:Mene pa zanima zakaj administratorji ne zaklenejo te teme, ker je itak samo provociranje s strani herba!

To tudi mene zanima. Jaz bi tole že zdavnaj zaprl. Jasno je da herb ni postavil zgolj vprašanja, ampak se norčuje iz nas. Take uporabniek se banna.
Uporabniški avatar
 Medicius
Bolje teči od problemov, kot pa k steklenici oziroma kozarcu za "lajšanje" tegob. Slednjega v službi srečavam čedalje več na dnevni ravni in vidim v tem VELIK problem. Nikakor pa ne vidim problema, če kdo teče, pa naj je to s kakšršnokoli hitrostjo in tudi, če je pomen teka sproščanje vsakodnevnih tegob.
Uporabniški avatar
 Uroš Sobočan
bernarda napisal/-a:Gremo en čisto čisto počasen tek? Eno regeneracijo, potli pa kofi in čaj, kot je rekel Uroš!!

Kje se dobimo, če v Ormožu naredim pač malo daljši tek danes :mrgreen: :clap:

@Medicius...kapo dol! :cast:
se popolnoma strinjam
Uporabniški avatar
 marčni zajec
Uroš Sobočan napisal/-a:
bernarda napisal/-a:Gremo en čisto čisto počasen tek? Eno regeneracijo, potli pa kofi in čaj, kot je rekel Uroš!!

Kje se dobimo, če v Ormožu naredim pač malo daljši tek danes :mrgreen: :clap:

jaz bi že šel, ampak jaz nobenega od vaju še nikoli nisem videl počasi tečt.
Uporabniški avatar
 bernarda
:--( :--( nažalost. Višja sile hoče, da moram na nj.....Potem pa bo že prepozno, za kaj pametnega.Velja pa za drugič, slov, slov :juhuhu:
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA