Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

admiral napisal/-a:Hipotetično vprašanje :

Me lahko zavrnejo, če pridem po številko brez zdravniškega potrdila?

(že 2x sem obupal nad jutranjo gužvo v čakalnici za pregled... :evil: )

Kot jest vem, je to čisto formalna zadeva in zadostuje že tvoj podpis na obrazcu...
mazi napisal/-a:
bernarda napisal/-a:Jaz pa ga še nisem, pa ga tudi ne bom.Moj dolggggggggggiiiiiiiii bo Garda :--
Ostali smo bolj ''ziheraši'' ... :--

Jaz grem na tisto finto, kot pravi ZdravkoC, vse je v glavi, čuj :wink: , denar za taxi, pa bom imela s seboj.Za vsak slučaj :(
klatez napisal/-a:Vozijo, vozijo... Po vodi... :--
Evo vozni red: http://www.navigazionelaghi.it/ita/gar/ ... 202009.pdf

Klatez...za tole si enkrat vprašal...prevoz samo za maratonce iz Malcesine na štart :

Giorno della gara 27/09/2009 – Servizio trasporto battelli riservato per i concorrenti:
Da Malcesine con motonave Brennero (portata 1.000 persone), partenza ore 07:10 con arrivo a Limone sul Garda ore 07:30;

Odhod Malcesine 7:10---->prihod na štart 7:30
Ha v današnjih informacijah na njihovi spletni strani spet zahtevajo potrdilo:

The Organizing Committee reserves the right to make changes to the procedures and amounts for the FIDAL daily pass for athletes who are not FIDAL members, based on FIDAL notifications. Athletes who are non-residents and not enrolled in sports associations in Italy must present, at the time of registration, a medical certificate – prepared according to the current laws in their country regarding health matters - that declares fitness for competitive sports.
Health Form Lake Garda Marathon (pdf format)

Lony glede na to, da ti obvladaš italjanščino, a jih lahko preko mejla malo povprašaš o tem, da slučajne ne bomo hodili samo na izlet :(
Ja sem videl...to Italijani načeloma napišejo zmeraj in ob vsaki objavi.
Vseeno bom jutri povprašal po telefonu.
V slučaju "slabega" odgovora,imamo časa še 17 dni da stopimo do svojega zdravnika in tam damo izpolniti obrazec -Health form- ki ga natisnemo na strani organizatorja.
Pravkar vprašal na tel. 0039 0365954781

Od 01.08.2009 so nove direktive za vse teke v Italiji (Garda,Palmanova,Trst....) in organizator ne dovoljuje nastop brez zdravniškega potrdila.

Torej bo treba stopiti do svojega zdravnika in izpolniti obrazec -Health form-.
Ta velja eno leto.Pokažemo ga pri dvigu številk.
  • 1
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 20

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA