Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Uporabniški avatar
 bernarda
Tekačiča napisal/-a:Mi Prleki tüdi bižimo.
Zaj mo se s Tekačice preimenovala v ATLETINJO! :-- Kak se fajn čüje, ne?

OK! Danes smo vsi ATLETI in ATLETINJE :!:
Bodimo vsi profiji, naj se fovšija za nekaj vgrizne, gremo se atletiko :D
Uporabniški avatar
 tae
kovit napisal/-a:saj ste prav fletni... :)
Jaz pa žalosten , ker v debati nimam podpore :--( :--(
Ah bom kar nehal :--(

Glede na to, da ste že vsi zasmetili to temo in da se avtor ne javlja več, bom napisal kar tebi javno tu, čeprav bi zadeva morda bolj pasala na zs.

Dober znak je, da še prebiraš forum, še boljši, da se celo malo oglasaš. Ne vem pa kako je s tvojim tekom. Neke čudne govorice sem že slišal. Nisem sicer 100% prepričan, mislim pa da te nisem v tekaški uniformi že od Radencev dalje. So ??????????????

Ali še kaj tečeš ? Ali še kaj tekmuješ ? Kam greš na naslednjo tekmo ? Pa tvoja 5ka, pa tvoj maraton ?
 kovit
tae napisal/-a:
Glede na to, da ste že vsi zasmetili to temo in da se avtor ne javlja več, bom napisal kar tebi javno tu, čeprav bi zadeva morda bolj pasala na zs.

Dober znak je, da še prebiraš forum, še boljši, da se celo malo oglasaš. Ne vem pa kako je s tvojim tekom. Neke čudne govorice sem že slišal. Nisem sicer 100% prepričan, mislim pa da te nisem v tekaški uniformi že od Radencev dalje. So ??????????????

Ali še kaj tečeš ? Ali še kaj tekmuješ ? Kam greš na naslednjo tekmo ? Pa tvoja 5ka, pa tvoj maraton ?

:juhuhu: no vendarle ma en malo časa zame :)
maraton....gotovo
5 km...gotovo
tekmovanje ...gotovo
tečem... res bolj malo...takrat ko začutim da nimam dobre prebave... :) , toliko da se ne redim.
Zakaj tako...stari, enkrat ob priliki če se ti bo dalo poslušat, ko se srečava na kakšnem teku.
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA