prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Jaz imam v nadeljo v planu že počitek :D
Prejšnji teden pa sva se z možem podala na del od Livade do Koseškega bajerja. Matjaž, imel si prav, nabralo se je točno 17 km :D Potem sva pa tekla še 1 km v kontra smer (proti Peruzzijevi) in 1km nazaj hodila. Super je bilo :D
Classix napisal/-a:Ker bom iz nočne si bom najprej privoščil ene dve urice ''v mižulah'', tako da bom na zenanje krenil ob 09.00 uri.

Dve urici po nočni? :clap:

Jaz se tokrat ne morem pridružiti, tekla bom popoldne ali v nedeljo. Koliko km bom pa še videla, odvisno od počutja, ampak več kot 14 ne.

Lep pozdrav,

Alenka
Classix napisal/-a: Zatorej bom v soboto 12.09. ponovil vajo iz prejšnjega tedna in se iz Galjevice podal do Grbe oziroma do table POT 1 in nazaj...18K.
krenil ob 09.00 uri. Če kdo nima kaj pametnejšega početi se mi lahko pridruži :mrgreen: . Tempo tam nekje 6:45/K.

LP
Matjaž

LP

Morda se priključiva bova videla kako nama znese.
LP

Že zjutraj sem začel težiti, ALO Nadja gremo Classix je javil da tek bo. No in res se odpraviva na standardno mesto :driver: parkirava rumeni PIČYPOKY in začneva proti vam teči. Ko sva prišla do športne dvorane Krim nama je bilo jasno da je negdo zaspančku :oops: :oops: :oops: Tam obrneva in počasi nazaj proti :driver: No začenja se jambranje pa me boli križ, pa me bolijo mišice, pa pajota ni pa drugih tud ne in pritečeva zelo počasi do :driver: Tam seveda obvezno okrepčilo z vodo (kustus Hvala) :beer: :beer: :beer: Ker pa sva morala popiti vso vodo sva se soglasno odločila da je to konec in greva domov. Nadja ful razočarana tako da nebo več tekla saj Vas ni bilo. :laola Pa drugič midva bova tudi drugič tam nekje z najino rumeno podmornico :driver: pa voda tud bo :beer: . Ma seveda Nadja nebo več tekla danes jutri pa zopet. Masmo se sam mal hecali.

Se vidimo, se beremo bi rekel "komandant" Classix.
Tako me je sram, da bi se najraje popljuval. Oprostite, oprostite in hvala, da sprejmete opravičilo. Ko sem prišel iz nočne sem si preprosto pozabil nastaviti bujenje. Zbudil sem se ob 10:15...jezen nase in na celi svet. Na hitro fliknem vase polovico banane, dva kozarca vode, se napravim in grem. Kljub temu, da sem tako grdo zamudil, smo bili na štartu trije...me, myself and I...v tako slabi družbi še nisem tekel. Živi obup. In ker kazen mora biti, sem si zabičal, da opravim pošteno pokoro v dolžini 20 K. Kar naenkrat sem bil na Grbi pri tabli PST 1...in podaljšam...do table PST 2. 10 K je bilo za mano, sprehodim se do mostička in nazaj do table in zopet stečem. Po nekaj minutah končno dojamem zakaj se Grbi reče Grba, ampak vztrajam...vse do britofa, kjer si obnovim vodne zaloge. Potem pa čez Tržaško, čez Murgle...do konca. Ker je bila, kot že omenjeno, družba zanič je bil tudi tempo počasnejši od dogovorjenega. V povprečju je šlo 6:52/K, pokuril sem blizu 2400 Kcal, premigal 20 K...
Še enkrat...oprostite. Pr' mej duš, da se ne bo ponovilo.
Prvi 4 tedenski ciklus priprav za LM je za menoj. Sledi ''lažji'' teden...se beremo, vidimo, tečemo.

LP
Matjaž
A seveda, kaj pa si mislil. Ker pa imam po planu treningov ta teden kot ''lažji'', bi odpujsal 12 K...tam do sredine Murgel in nazaj. Sobota 19.09.2009 ob 08:30, tempo...ka uvik. Obljubim, da ne bom zaspal, zatorej...pofočkajte se.

LP
Matjaž
lp

no no :laola sej ne smeš zaspati. Ob 8.30 tko ali tko ne boš zaspal edino problem bo če se zbudil ne boš kajti zaspal boš najverjetneje že v petek zvečer.
Ha Haaaaaaaaaaaa Haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
  • 1
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 19

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA