Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

A.S.D. MARATHON - U.O.E.I.
34131 Trieste - Via Pondares 10 - Tel./Fax. 040-763431
P. I.V.A. 00944780329
Web: http://www.marathontrieste.it
E-Mail: info@marathontrieste.it

Gara di mezza maratona a carattere interregionale riservata ad atleti in regola con il tesseramento F.I.D.A.L. per l’anno in corso.
La Società organizzatrice declina ogni responsabilità per eventuali danni a persone o cose che si dovrebbero verificare prima, durante o dopo lo svolgimento della manifestazione.
Si ricorda che l’articolo 190 del Codice della Strada prevede che in mancanza del marciapiede si deve procedere sul margine sinistro della strada.
Per quanto non previsto dal presente regolamento valgono le norme federali e del G.G.G.
La manifestazione avrà luogo con qualsiasi condizione atmosferica.

R I M B O R S I
Maschili Femminili

1 – Euro 150,00 1 – Euro 150,00 2 – “ 100,00 2 – “ 100,00 3 – “ 70,00 3 – “ 70,00 4 – “ 60,00 4 – “ 50,00 5 – “ 50,00 5 – “ 30,00 6 – “ 40,00
7 – “ 30,00
8 – “ 30,00
9 – “ 20,00
10 -- “ 20,00

BONUS: 50 Euro per ogni minuto impiegato al di sotto di 1 (una) ora e 10 (dieci) min. ES: 1 h 9’ 59” = 50 € .… 1h 8’ 59” = 100 € …. 1 h 7’ 59” = 150 € …. Ecc.

http://www.trofeots-run.com

PROGRAMMA
Ritrovo Ore 8.00 Aurisina - Area SOKOL (200 m dopo la chiesa).
Partenza Ore 9.30 dalla piazza S, Rocco ( Aurisina ).
Percorso Aurisina, S.Croce, Campo Sacro, Gabrovizza, Baita, Bristie, Samatorza (viraggio) e ritorno lungo lo stesso percorso, con arrivo presso l’Area “SOKOL”.
Iscrizioni Entro le ore 22.00 di giovedì 1 ottobre, con contributo di partecipazione di Euro 10,00 (dieci), che potrà essere versato al ritiro del pettorale, compilando l’apposito modulo elettronico all’indirizzo http://www.marathontrieste.it/maratonina2009/iscrizioni oppure inviando l’apposito modulo cartaceo debitamente compilato al numero di fax +39 040 763431, oppure, con contributo di partecipazione di Euro 15,00 (quindici), sul luogo della partenza fino a 15 minuti prima della stessa. Per i concorrenti non possessori di microchip WinningTime, a questi importi vanno aggiunti due Euro per il noleggio e dieci Euro per la cauzione dello stesso. Per gli iscritti al “Trofeo Provincia di Trieste” valgono le norme del regolamento dello stesso. Info: cell. +39 339 3121303 (Furlanic) o +39 338 2870218 (Sterpin)
Premi Tutti i concorrenti riceveranno il pacco-gara contenente un bis di borse termiche con altri gadgets e generi alimentari vari.
Premi-Speciali Alle ore 12.30 saranno premiati: con il trofeo A. CURCI il primo atleta MASTER. Con rimborsi spese i primi dieci classificati maschili e le prime cinque donne. Con le modalità previste dal suo regolamento i partecipanti al “Trofeo Provincia di Trieste”.
Ristori Bevande e generi vari di sostegno saranno distribuiti nei punti di rifornimento previsti dell’organizzazione.
Pasta-party Alle ore 12.00, in attesa delle premiazioni, sarà consegnata una pastasciutta previo ritiro dell’apposito buono fornito all’arrivo.

Associazione Donatori Sangue

PRILOŽNOST ZA HITRI TEČAJ ITALIJANŠČINE :D :D :D (PRIJAVE SO ŽE MOŽNE)

http://www.marathontrieste.it/html/homepage_flash.html
Mali maraton Nabrezina 09
XXXI.MARATONINA DEL CARSO–Nabrežina (I)

Primorski pokalni teki 2009

Datum in kraj prireditve:

Nedelja,4. oktober 2009

Vrsta teka:

Primorski pokalni teki 2009 - šteje za udeležbo

Odprto prvenstvo primorske v malem maratonu.

Mednarodni mali maratoni, Pokal mesta Trst

Start:

- tek ob 9:30 h

Start in cilj maratona na glavnem trgu v vasi Nabrežina (Aurisana).

Organizator:

Maraton klub Trst

Startnina in prijave:

- vsi prijavljeni do 1.10. do 22h po 10€

- vsi naknadno prijavljeni 15€

- prijave na dan tekmovanja na vaškem športnem igrišču – 15€

Prijave:

Na fax 0039 040 763431

Informacije in prijavnice na spletni strani: http://www.marathontrieste.it/html/benvenuto_flash.html

ali na internet naslov: info@marathontrieste.it

TEČE SE S ŠTEVILKAMI ORGANIZATORJA !

Za prim. pokalne teke 2009 šteje samo udeležba na malem maratonu !!!

Točkovanje za mednarodne male maratone.

Trasa proge:

Start in cilj maratona na glavnem trgu v vasi Nabrežina (Aurisana).

Teče se proti vasi Gabrovica. Tu se zavije v levo proti vasi Bajta. Proga se ves čas rahlo dviguje.

V vasi Bajta naredimo obrat in se po isti progi vrnemo na cilj.

Proga je asfaltna.

Višinska razlika od starta do polovice, kjer se proga obrne proti cilju je ~100m.

Dolžina proge 21km.

Težavnost (**)

Nagrade člani:

Prvih deset absolutno pokali in denarne nagrade (glej internet starn organizatorja)

Prvi trije po kategorijah – praktične nagrade.

Odprto prvenstvo primorske v malem maratonu:

Prvi trije abs. M in Ž – pokali

Po kategorijah (glej spodaj) medalje!

Vsi prijavljeni - športni paket, pasta party

Kontaktna oseba:

Klavdijo 0039 338 2870218, 0039 339 312 1303 (fURLANIČ)

Kategorije:

Po pravilih organizatorja.

Za PRVENSTVO PRIMORSKE 2009 so sledeče kategorije:

Moški A - do 29 let Ženske A - do 29 let

Moški B -od 30 do 39 let Ženske B - oo 30 do 39 let

Moški C - od 40 do 49 let Ženske C - oo 40 do 49 let

Moški D - od 50 do 59 let Ženske D - 50 in starejše

Moški E - 60 let in starejši

Kako nas najdete:

-iz smeri Sežana zavijemo na avtocesto za Udine in nato odcep za Prosecco, nato glej smerokaze za Aurisina (Nabrežina)

-iz smeri Nova Gorica zavijemo na avtocesto za Trst in nato odcep za Prosecco, nato glej smerokaze za Aurisina (Nabrežina)

Parkiranje bo možno:
- v vasi Nabrežina v okolici startnega prostora
Lonely in Roko. Dodatna vprašanja postavljam vama, ker sta se tu javljala.

Jaz italjansko govoriti NE SPLOH. :oops:

Lonely se je potrudil s slovenskim prevodom, hvala. Prebral sem si lanska poročila in očitno je bilo prav luštno.

Zanima me:
- Koliko je to oddaljeno npr. od Ljubljane ?
- Prijavim se očitno lahko preko maila, kaj pa plačilo do 1.10.09 po nižji ceni ?
- Bi šel še kdo iz Ljubljane in okolice (sam nikakor ne grem) ?
tae napisal/-a:Lonely in Roko. Dodatna vprašanja postavljam vama, ker sta se tu javljala.

Jaz italjansko govoriti NE SPLOH. :oops:

Lonely se je potrudil s slovenskim prevodom, hvala. Prebral sem si lanska poročila in očitno je bilo prav luštno.

Zanima me:
- Koliko je to oddaljeno npr. od Ljubljane ?
- Prijavim se očitno lahko preko maila, kaj pa plačilo do 1.10.09 po nižji ceni ?

A jaz tu prav vidim :roll: , tae a greš na polmaraton. :?:
Rosi, prav si prebral. Ni sicer še odločeno in določeno, da grem res. Priznam pa, da me matra. Želim narediti en test pred Ljubljano, čeprav tudi za Ljubljano še nisem prijavljen na nobeno razdaljo.
tae napisal/-a:Rosi, prav si prebral. Ni sicer še odločeno in določeno, da grem res. Priznam pa, da me matra. Želim narediti en test pred Ljubljano, čeprav tudi za Ljubljano še nisem prijavljen na nobeno razdaljo.

Bravo čestitke. :clap:
@tae...ni daleč...Aurisina=Nabrežina

Navodila za vožnjo do Duino-Aurisina TS, Italija
102 km – približno 1 h 13 min
Predlagane poti

Ljubljana
Republika Slovenija
1. Pojdite v smeri vzhod po Petkovškovo Nabrežje proti Obrežna Steza
0,3 km
2. Zavijte desno na Resljeva Cesta
0,2 km
3. Nadaljujte naravnost na Krekov Trg
0,1 km
4. Nadaljujte po Predor Pod Gradom
0,6 km
5. Zavijte rahlo desno, da ostanete na Predor Pod Gradom
15 m
6. Zavijte desno na Karlovška Cesta
0,4 km
7. Nadaljujte po Zoisova Cesta
0,3 km
8. Zavijte levo na Barjanska Cesta
0,2 km
9. Nadaljujte po Kolezijska Ulica
0,4 km
10. V krožišču pri izvozu 2. zavijte na Riharjeva Ulica
0,3 km
11. Nadaljujte po Barjanska Cesta
1,1 km
12. Pojdite na priključek proti Kranj/Koper
Odsek s plačilom cestnine

0,4 km
13. Priključite se na A1/E70

68,5 km
14. Pojdite na izhod Razcep Gabrk in se priključite na A3/E61/E70 proti Trst/Trieste/Dane/Sežana
Vstop v državo: Italija

12,5 km
15. Nadaljujte po E70/Località Fernetti/SS58
Nadaljujte in sledite E70

2,6 km
16. Zavijte rahlo desno na priključek proti A4/Udine/Venezia/A23
0,7 km
17. Priključite se na E70
4,5 km
18. Pojdite na izhod Prosecco proti Sgonico
0,5 km
19. Priključite se na SP35/Strada Statale 202
Nadaljujte in sledite SP35

0,5 km
20. Pojdite na izhod na levi proti SP1
0,1 km
21. Na razcepu pojdite desno in sledite znakom za Prosecco ter se priključite na SP1
7,7 km
22. Zavijte desno na Località Aurisina
22 m
23. Zapeljite v 1. odcep z desne, da ostanete na Località Aurisina
47 m
24. Zavijte levo, da ostanete na Località Aurisina
0,2 km
Lonely, hvala lepa za nazoren opis poti do tja. Še na dva vprašanja moram dobiti odgovora.

tae napisal/-a:- Prijavim se očitno lahko preko maila, kaj pa plačilo do 1.10.09 po nižji ceni ?

Lahko plačam tam ali je možno kaj preko elektronskega bančništva?
tae napisal/-a:Lonely, hvala lepa za nazoren opis poti do tja. Še na dva vprašanja moram dobiti odgovora.

tae napisal/-a:- Prijavim se očitno lahko preko maila, kaj pa plačilo do 1.10.09 po nižji ceni ?

Glede drugega vprašanja Tae, lahko te peljem iz Ljubljane. Sem bil že dvakrat na tem teku in mi je res všeč. Glede prijave moram pa še pogledati.
tae napisal/-a:Lonely, hvala lepa za nazoren opis poti do tja. Še na dva vprašanja moram dobiti odgovora.

Kot sem jaz prebrala se plača tam, ker tudi ni navedeno za Italijane, da bi kaj prej plačevali kot pri drugih tekih in cena naj bi bila, če se prej prijaviš tudi nižja. 15 za tiste, ki se bodo prijavili tam. Potrdilo o prijavi pa vseeno imej s sabo. Toliko glede na moje znanje italijanščine.
lonely napisal/-a:Po Gardi mi bo prav prišla ena hitrejša 21-ka...seveda v Nabrežini.

Upam, da ne bo taka kot koprska (vsaj jaz, pa Arabo in Lonely smo malo zatajili :D )

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA