Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Lep gozdni tek po Pohorju je za nami.
Vreme nam je dobro služilo.

Videli smo in tudi tekli s svetovno prvakinjo v gorskih tekih - Lojzko Bratuša.
Slika

Kar nekaj perifernih tekačev se nas je srečalo po dolgem času.

Prvič na Pohorju športna družina 2mač4mi je uživala na pohorski plaži.
Slika

Pohorje se že pripravlja za jesensko barvno idilo.

Čudno, da Bernarda ni zmagala???
Slika

Pričakujem najlepše fotke od Alje (pri teku navzdol). Vnaprej hvala.

Tudi sam sem naredil nekaj fotk.
:arrow: http://picasaweb.google.com/zdravc58/Po ... zdniTek09#
ZdravkoC napisal/-a:...Pričakujem najlepše fotke od Alje (pri teku navzdol). Vnaprej hvala....
Uf tole si mi pa naložil odgovornost! :wink: :wink: :oops: :D
Slika
Tiste najlepše, da ne boš vseh klikal, so tam nekje na straneh 12 in 13, če imaš nastavitev 4x3 na stran... :wink: :D

Vse pa TULE.
Pravkar sem se vrnil s Štajerskega konca domov na Obalo in lahko povem, da je bila TF udeležba na teku res številna. Vsem (predvsem pa našim) čestitam za uspešen tek in zaslužene nagrade. Glede na izkušnje s podobnih tekov za Pokal Primorskih novic pa sem zelo zadovoljen, ker ni bilo poškodb pri tekmovalcih.

Glede številčnosti udeležencev pa menim, da bi verjetno bil tek lahko še bolj množičen (pomanjkanje promocije?) glede na lepoto proge, trud organizatorjev....

Lepa gozdna proga speljana skoraj v celoti po makadamu me je navdušila. Pravzaprav sem se nadihal svežega planinskega gozdnega zraka in sem se zavedel lepote Hoškega pohorja.

Organizacija je bila standardna za tako prireditev. Pogrešal sem edino kilometrske oznake po progi in mogoče v drugem delu proge kako okrepčevalnico.

Svoj tek lahko označim za standarden (glede na povprečje letošnjih podobnih tekov), uvrstitev pa glede na močno konkurenco ustrezno slabša. Glavno je, da sem dosegel svoj cilj in izpolnil kvoto (udeležbo) za uvrstitev na slovenskem pokalu.

Tek res priporočam vsem ljubiteljem teka v naravi, ne glede na tekmovalni značaj.
Lepo vreme, super družba in Pohorje.
Meni je tek kar nekam prehitro minil.
Mogoče bi res lahko postavili kakšno km oznako, so pa pot lepo označili, tako da bi se moral potruditi, da bi se izgubil.

Lojzki pa :cast1: :cast1: :cast1: :cast1: :cast1:

@Alja, Tabonir in Zdravko: hvala za super fotke.
Na oni strmini po stolpu delujem zelo baletniško :-) :rol:
:arrow: Alja, Zdravko, Tamborin hvala za fotke. :clap:

:arrow: Čestitke organizatorju!

:arrow: Lojzka CARICA si. :cast1: :cast1:

:arrow: Čestitke vsem tekačicam in tekačem za pretečeni tek, meni je bil drugi del :twisted: ,
pa kljub uvrstitvi, najboljši čas do sedaj na tej progi :!:

:arrow: Hvala, moji družbi, za lepo preživeto popoldan :clap: Ponovitev velja :laola
:D

Lep dan je bil, odlična družba in svež zrak.. :D
Hvala za vse slike! Še posebej sem bil vesel ko sem videl, da me je Alja poškljocala 8×, ko sem letel mimo. No, mislil sem, da sem letel - kot sklepam sem bolj hodil - ker ostali so samo 2-3 × slikani.. :mrgreen:
lp
m
Če je kdo pričakoval lahko progo na Pohorju se je ........... Za dobro odtečt tako konfiguracijo mora biti človek spočit, ne pa šibat iz teka na tek pa še vmes nočni šiht, pa malo vožnje. Ah, kdo mi je kriv. Čudežno se mi je po 20 minutah teka nekam odprlo, tudi vsi klanci trazen prvega mi niso delali problemov, štartal sem pa bolj zadaj in tudi počasi nadaljeval. Ko mi je še Tone iz Izlak pokazal, kako se teče navzdol, bi bilo več problema. Itak, prehitela me je večina tekmovalcev prispel sem v slabih 58:00, kar glede na okoliščine ni tako slabo.(tale tek bi šel na Primorskem med gorske)
Alja počasi postaja uradna fotografinja, slike si moram podrobno ogledati zaradi analize načina teka (noge so mi nekam čudno postavljene :D )

Ob odhodu je nekdo razbil avto, upam da ni bil iz vrst tekmovalcev, pa žal mi ga je pa vseeno.
INOT napisal/-a:Spet je bilo treba pustiti jurčke ob progi... :x

:D
..pa ne mi rečt da si pri svoji brzini še jurčke opazoval.. :mrgreen:
Še iz moje strani malo vtisov.

Super lokacija za tek. Teren je bil obličen, tudi navzdol se je kar dalo spustit. Pričakoval sem tri klance, ampak tudi sanjalo se mi ni, da me bo zadnji položni tako zdelal - kako se je vleku. :shock: :shock:
Kar lepa polgorska proga. Organizacija v povprečju. Še kakšno km oznako za naslednje leto - pravzaprav me zanima koliko je bila dolga proga: prej 11km kot 12km?
Tudi še ena vodna postaja ne bi bila nič odveč, s kakšnim energetskim napitkom pa bi bilo vse skupaj super. Pohorska "mineštra" je pa tudi teknila.

Lepo je bilo videti, da so se najhitrejši tekači v Slovenskem pokalu prikazali in postavili stvari na svoja mesta pred Radgono.

Ali je kaj duha ali sluha o rezultatih? :?:

Čestitke vsem forumcem, pa hvala za downhill slike. :clap:

Lp,
Tomaž

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA