prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

raines napisal/-a:Napiši: PST praznuje, teden dni tekanja po PST
Prireditev se začne 4.10 s uvodnim krogom in zaključi 11.10 z zaključnim :D

ne bo šlo, preveč besed :--
Nazadnje spremenil Nataša, dne 14 Sep 2009, 20:47, skupaj popravljeno 2 krat.
Loni napisal/-a:Bi lahko šlo skozi.
Ker ne vem, če se bo meni kaj zelo dalo naslednji mesec laufat (BerlinPress) :mrgreen:

A misliš, da boš lahko vzdržala brez teka, pa čeprav se ti ne bo dalo :?:
No pa imamo sedaj dve nedelji po PST-ju.

Jaz se bom udeležil verjetno obeh, predvsem zaradi družbe. Dobro bi pa bilo, da gredo hitri tekači 4.10 in šele potem zelo hitri (skoraj kot kenijci )11.10, tako da se bo forma in hitrost pri meni pravilno stopnjevala in da preživim oba vikenda :lol:

raines, a greva obakrat, pa da potem na LM prehitiva več kot 10 tekmovalcev. :D
raines napisal/-a:Če bo šlo vse po planih seveda! A gremo običajen krog, al kerga kej daljšamo?

Sem bom prilagodil na dano situacijo, dobro bi bilo pa it prek 40km. Bo pa precej odvisno od tempa. Zadnjič smo imeli malo sreče, ker je zajc-a še malo bolela noga in je šel bolj počasi (za mene niti ne).
ROSI64 napisal/-a:A se bo kdo mogoče javil za prostovoljca, da nam pripravi okrepčevalnico :?:

Napišite točen datum, zasedbo in začetek teka...predvidevam, da bo na Fužinah. V kolikor ne bom službeno odsoten (javim pravočasno), vas bo prva okrepčevalnica čakala pred progo na Peruzzijevi.

LP
Matjaž
Classix napisal/-a:
ROSI64 napisal/-a:A se bo kdo mogoče javil za prostovoljca, da nam pripravi okrepčevalnico :?:

Napišite točen datum, zasedbo in začetek teka...predvidevam, da bo na Fužinah. V kolikor ne bom službeno odsoten (javim pravočasno), vas bo prva okrepčevalnica čakala pred progo na Peruzzijevi.

LP
Matjaž

Hvala Matjaž, že za naprej.
ROSI64 napisal/-a:
lenči napisal/-a:Polžka je našla družbo za 4.10. :laola jupiiiii. Torej, če bo vse po sreči, bom le spoznala PST v celoti :D .

Kdo pa je ta skrivnostna družba :?:

Nič ni skrivnostna :lol: Mojculja mi bo delala družbo malo s tekom, malo s kolesom, pa smo zmagale :clap:
  • 1
  • 27
  • 28
  • 29
  • 30
  • 31
  • 216

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA