No, z Lauferjem sva iz Kopra, utrujena in z mešanimi občutki.
Najprej Kopru hvala za toplo morje in nebo brez oblačka.
Ostale stvari se niso odvijale perfektno, a ne tega jemati kot kako zamero organizatorju, le kot predloge za izboljšave.
Mesto registracije oz. dviga štartnih številk ni bilo vidno in sva ga kar iskala.
Iz vode so vodile ene stopnice, dovolj široke le za eno osebo in v vrsti sem v vodi kar nekaj časa čakala, da se gospodje skobacajo na pomol.
Kolesarska proga je kar hitra, cesta je bila zaprta in odlično varovana. Mene je motilo le, da te na vsakih 200m nekaj zruka (ležeči policaji, tlakovci).
Da na celi tekaški progi ni bilo niti ene vodne postaje
Da je v cilju ob mojem prihodu že zmanjkalo vode, pa sem bila rezultatsko ravno na sredini.
Da ste našo kategorijo (članice 2) izpustili in jo nato razglasili čisto na koncu s pripombo, da ste nagrade že vse podelili in jih za nas žal ni več

. Naša kategorija je bila razpisana tako kot vse ostale.
Hvala za pašto, hitro razglasitev, bogate nagrade sponzorjev, obilo parkirnih mest, lubenico, majico, kolesarsko progo brez prometa in lepo okolico.
Druge graje si zaslužim sama.
Pred plavanjem si nisem našla orientacijskih točk in 2x odplavala kar nekam

.
Da si nisem zapomnila število krogov, ki sem jih že prevozila in mogoče zvozila kakšnega preveč

.
Da me je na teku krč trebušne mišice, ki do konca ni popustil in sem se vlekla do cilja ter delala sramoto TF dresu

.
Na zmagovalnem odru večinoma mladi Ribničani, ki s svojimi časi delajo naše uvrstitve smešne

. Čestitke!
S svojim časom sicer zelo zadovoljna (1:19:52), s potekom pa zaradi lastnih bedarij nisem čisto nič vesela.
Laufer, hvala za družbo. Upam, da si kljub vsemu z izletom zadovoljen. Lonely in Arabo, hvala za podporo in navijanje

.