Moderatorji: Staša, Barb

Dragi Laufer,

želim ti čimhitrejše ozdravljenje poškodb, pa dobre (upam, da tudi marsikašne skupne) teke, pa super zasebno in službeno življenje, pa da me v triatlonu naslednje leto premagaš (to le pravim, čisto potihem si pa mislim nekje pa valjda moram biti boljši, za to itak nimaš šans :-- :mrgreen: :) :wink: ).
Pa lepo praznuj.
Po odzivu v tej rubriki boš pa itak videl, kako :heart :laola te imamo.
Spoznala sva se že davno v Tivoliju, ne vem zakaj, ampak mislil sem, da je MojcaZ tvoja punca ali vsaj sestra.

A kasneje sva postala kolega in bila večkrat skupaj na raznih tekaških prireditvah.

Vedno si bil dobre volje in verjamem, da boš tak ostal tudi v prihodnje. Zato te imamo radi.

Odjadral si v maratonske in triatlonske vode, kljub temu pa se te bodo mladenke najraje spominjale, kot idealnega zajčka na krajših razdaljah.

Drži se Laufer.
Hvala vsem za prisrčne želje.

Jedlo in pilo se bo na prvi Goladi ali Krožniku, na katero pridem, ko shujšam "kilo ali dve" in bom vsaj po "kilaži" v top formi, se pravi, ko bom zopet sposoben "preteči" - se slinit po progi in privleči do cilja, :-- , zato držite pesti, da se čimprej vrnem.

Na tekmah se sigurno vidimo, vsaj v vlogi navijača ali fotografa, saj ste super družba.
:laola

Še nasvet Classixu: Ne si izbrat prehitre zajčice, da ne omagaš že po nekaj kilometrih :D .

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA