- 16 Sep 2009, 14:11
Za par dni grem v Terme Olimia in bi rada tam tekla en daljši tek. Ima kdo kakšen predlog za čimbolj ravninski tek približno 15km?
AnDy napisal/-a:Moj predlog:
Podčetrtek - Sodna vas, potem desno - Vonarje in naprej v smeri proti Rogaški Slatini. (Cesta ob nesojenem vonarskem jezeru). Če me spomin ne vara je do Rajnkovca cca. 7km. Gre za lokalno cesto (asfalt) gre pa rahlo "gore dole"
AnDy napisal/-a:...Lahko pa si privočiš tek tudi v sosednji državiMislim, da gostom Term ni potrebno plačati "papirja za prehod meje" na MP Podčetrtek-pozanimaj se na recepciji. Potem lepo prečkaš mejo takoj pod hotelom in greš po hrvaški strani do Rajnkovca oziroma do koder pač hočeš...
klatez napisal/-a:AnDy napisal/-a:...Lahko pa si privočiš tek tudi v sosednji državiMislim, da gostom Term ni potrebno plačati "papirja za prehod meje" na MP Podčetrtek-pozanimaj se na recepciji. Potem lepo prečkaš mejo takoj pod hotelom in greš po hrvaški strani do Rajnkovca oziroma do koder pač hočeš...
Plačati papirja za prehod meje???
Kakšna pogruntavščina pa je spet to?
Asparagus napisal/-a:Če na Rokovem teku ne bi merili časa, bi ziher šla, že zaradi številnih postojank in dobrot
. Bojim se, da bi imela ves čas za sabo spremljevalno ekipo, pa ne bi preveč uživala
, to bi bil namreč moj prvi mali maraton.
Lp,
Alenka
Koci napisal/-a:Na Rokovem teku se časi na merijo !
VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA